0
Az Ön kosara üres

06 - 1 - 700 8706

Hé - Pé: 8:30 - 16:30

Minden kategória
  • Kategóriák 
  • Gyártók 
 

A termék már kifutott

Amennyiben érdeklődni szeretne a termékről, e-mailben lépjen kapcsolatba a termékmenedzserrel:Tereza Sochorová

Agro Vitality Komplex folyékony műtrágya, 0,5 l

 
Agro Vitality Komplex folyékony műtrágya, 0,5 l
A huminsav és a fulvinsav a Vitality Komplex fontos alkotóeleme. Csökkentik a talaj fáradtságát és kimerülését, feltételeket teremtenek a humusz képződéséhez, így elérhetővé teszik a növények számára a tápanyagokat.

 
Gyártó
Agro
Kód 
702752
Cikkszám 
000573
A termék leírása 

A termék leírása 

Az Agro Vitality Komplex 0,5 literes kiszerelésben alkalmas a legyengült, nem növekvő és elhanyagolt növényekhez, minden típusú szobanövényhez, apró gyümölcshöz, zöldséghez, dísznövényhez és a kertben található egyéb növényekhez. Gyorsítja a növények regenerálódását a betegségek és kártevők által okozott károk után. Kiválóan alkalmas a növények külalakjának a javításához, így visszanyerhetik eredeti megjelenésüket és új hajtásokat is indíthatnak.

A Vitality Komplex alapja az Eisenia nemzetségbe tartozó kaliforniai földigiliszták emésztőrendszerében termelődő természetes enzimek, amelyek megkönnyítik, esetleg felgyorsítják a tápanyagok szállítását a talajból a növényekbe és a növényekben zajló folyamatokat. Javítják a talajból származó tápanyagok hasznosulását és hozzájárulnak a gyökérterület növeléséhez. A növények a gyökérzet és a későbbi zöldállomány fokozott képződésével reagálnak.

A Vitality Komplex másik fontos eleme a huminsav és a fulvosav. Csökkentik a talaj fáradtságát és kimerülését, feltételeket teremtenek a humusz képződéséhez, így a növények számára elérhetővé teszik a tápanyagokat. A tápanyagok fontosak a növények alapvető táplálkozásához.

A Vitality Komplex utolsó aktív összetevői az alapvető tápanyagaok - nitrogén, foszfor, kálium - és nyomelemek.

A Vitality Komplex támogatja a növények növekedését, fokozza a virágképződést a növényeknél és gyümölcsfáknál, ami pozitív hatással van a gyümölcs méretére és ízére, sőt növeli a C-vitamin tartalmát.

Adagolás

15 ml 1 l vízben a sérült növények vitalitásának a helyreállításához

15 ml 1,5l vízben lombszóráshoz

0,5 l 33 liter vízben speciális keverékhez


Paraméterek

Paraméterek

Veľkosť balenia
0,5 l
Rozdelenie
Hnojivá
Použitie
Univerzálne

Hasonló termékek