0
Az Ön kosara üres

06 - 1 - 700 8706

Hé - Pé: 8:30 - 16:30

Minden kategória
  • Kategóriák 
  • Gyártók 
 

A termék már kifutott

Amennyiben érdeklődni szeretne a termékről, e-mailben lépjen kapcsolatba a termékmenedzserrel:Nicola Bodnárová

G21 alapszerkezet a GAH 884 kerti tárolóhoz - sérült csomagolás

Kicsomagolt

 
Szeretne a G21 GAH 884 kerti tárolóba padlót helyezni, csak nem tudja hogyan? Van egy módszerünk, amivel padlót egyszerűen és gyorsan telepítheti a tárolóba. Szerezze be a kerti tárolóhoz G21 alapszerkezetet, amely megkönnyíti a padló telepítését.
 
Gyártó
G21
Kód 
63900606
Cikkszám 
BGAH-884-ZNWG-2S0
A termék leírása 

A termék leírása 

A termék csomagolása sérült, ezért kedvezményt biztosítunk rá. A termék hiánytalan, teljesen működőképes, teljeskörű garanciával.

Szeretne a G21 GAH 884 kerti tárolójába padlót helyezni, csak nem tudja hogyan? Van egy egyszerű módszerünk, amivel a padlót egyszerűen és gyorsan telepítheti. Szerezzen be a tárolóhoz egy G21 alapszerkezetet, amely megkönyíti a padló elhelyezését.

A padló előnyei a kerti tárolóban

A padlónak nehány alapvető előnye van a beton felülettel szemben. Nem csak szigetel a fagy elől, de csökkenti a párát a tárolóban. A padló a beton felülett felett van elhelyezve, ezért nem veszélyezteti a pára nagy esőben, és a víz az olvadó hóból.

Az egyenes fából vagy OSB lapokból álló padló egyszerű karbantartást biztosít. A fa padlót könnyen felsöpri és felmossa, és nem kell aggódni a mindenütt ottlévő por miatt a beton felületen. Az alapszerkezet különleges "H" profiljának köszönhetően a padló nem fog beesni és megtartja az állandó alakját.

Hogyan szereljük össze?

Az alapszerkezet szétszerelve érkezit, viszont az összeállítását minden ezermester gond nélkül megoldja. A csomagolásban részletes útmutatót talál.

Az alapszerkezetet erősített egyenes felületre helyezze a kerti tárolója alatt. Utána rögzítse rá a fából, OSB lapokból vagy egyebekből készült padlót.

Termékleírás

  • Anyag: horganyzott acél
  • Súly: 6,5 kg
  • Csomag méretei: 140 x 11 x 13 cm

Paraméterek

Paraméterek

Anyaga
horganyzott lemez
Szín
Ezüst
Súly (kg)
6,5
Méretek sz x ma x mé (cm)
259,6 x 2 x 289,6
Besorolás
Alapszerkezet
Letöltés

Letöltés

Használati útmutató
Manual- Steel base-GAH 884.pdf