0
Az Ön kosara üres

06 - 1 - 700 8706

Hé - Pé: 8:30 - 16:30

Minden kategória
  • Kategóriák 
  • Gyártók 
 

A termék már kifutott

Amennyiben érdeklődni szeretne a termékről, e-mailben lépjen kapcsolatba a termékmenedzserrel:Nicola Bodnárová

Eko bögrék G21 beECO Tour 300 ml, zöld

 
A zöld termo bögre ökológiai anyagból készült, kettős fallal és tökéletesen záródó csavaros kupakkal tartja a meleg és a hideg italokat a kívánt hőmérsékleten.
 
Gyártó
G21
Kód 
6352083
Cikkszám 
G49328001Z
A termék leírása 

A termék leírása 

Az ökológiai anyagból készült, dupla falú, tökéletesen záró csavaros kupakkal ellátott utazási termo bögre a hideg és meleg italokat a kívánt hőmérsékleten tartja.

Úgy döntöttünk, hogy többet szeretnénk tenni bolygónk védelme érdekében, ezért hoztuk létre az új ökológiai beECO termo bögréket, amelyeket búza szalmából, úgynevezett Wheat Straw - ból készítettünk. Nagyszerű lehet olyan háztartásokban, ahol az emberek foglalkoznak a bolygónk fenntarthatóságával. Értékelni fogja őket utazáskor, táborozáskor és a természetben való barangolás során.

Ha kávét, teát vagy frissítő limonádét fogyaszt a G21 beECO Tour csészéből, segít a természetnek. Az ebből az anyagból készült edényeket többször is fel lehet használni, ezért nem egyszer használatosak, amelyeket minden használat után meg kell semmisíteni.

Dupla falú és aljú, valamint nagyszerű tömítés

Az italok jobb szigetelése érdekében elkészítettük a G21 beECO Tour 300 ml dupla aljú és falú utazó bögrét, amely a folyadékokat a kívánt, melegen vagy frissítő hideg állapotban tartja. A beEco Tour hőpohár csavaros kupakja jól zár, így nem kell aggódnia az ital kiömlése miatt. Az ökológiai beECO Tour utazó bögre kellemesen megfogható, jól lehet belőle inni és szépen néz ki - hármas öröm egy duplafalú bögrében.

Tartósság és praktikum

A praktikus G21 beEKO Tour 300 ml palack -20 ° C és 100 ° C közötti hőmérsékletnek képes ellenállni. Nyugodt szívvel tölthet bele hűtött fehérje italt tört jéggel, frissítő gyümölcslevet, forró teát, vagy kávét.

TIPP: Moshatók - e a beECO edényeket a mosogatógépben, de miért is mosná? A természet megköszöni Önnek a kíméletesebb és gyorsabb kézzel mosást.

A beECO Tour nagy előnye, hogy kompaktak és ellenállnak a különböző szagoknak. Ezen tulajdonságokat  nem tudnánk biztosítani, ha a termékek tisztán hulladék búza szalmából készülnének, ezért az összes beECO tégely ellenálló képességét megnöveltük hozzáadott élelmiszeripari műanyaggal. Az egészségbarát élelmiszer-műanyag biztosítja az öko-hosszabb élettartamát, és a több éves használat lehetőségének köszönhetően kíméli a természetet, a természeti erőforrásokat és a levegőt.

Mit is jelent a Wheat Straw?

Nyersanyag, amelyet egyébként nem hasznosítanának, új életet kapott. A betakarított búzaszálak maradványait természetes műanyagként dolgoztuk fel. A beECO csészék és palackok gluténmentesek és nem allergizálók.

Melléktermékből nyersanyag

A betakarítás után a búza mellékterméket - lignint - tartalmaz. Ez az összetevő a fák és egyes növények fontos építőköve. Cukorral kombinálva bioplasztá alakul át a búzaszalmában található cellulóz lebontásával. Ezzel is hozzájárulunk a környezetünk és az bolygónk védelméhez.

Ezt a folyamatot a Rhodococcus jostii nevű baktérium okozza, amely általában megtalálható a talajban. Olyan savat termel, amely lebontja a lignint káros vegyi anyagok felszabadulása nélkül. Az ligninek bomlását követően, dikarbonsav keletkezik, ami lehetővé teszi, hogy a búzaszalmából polimer képződhessen. Ez a folyamat egy kedvező lépés környezetünk és az egész bolygónk számára.

Tisztább levegő a beECO-val

A magas szén-dioxid koncentrációja a légkörben riasztó, ezért fontosnak találunk minden apró lépést ennek csökkentése érdekében. Szeretnénk óvni gyermekeink jövőjét, ezért létrehoztuk a beECO márkát, amellyel a helyes irányba léphetünk.

Fő előnyei

  • A G21 beECO termo bögre segít megvédeni bolygónkat
  • Búza szalma anyagból készül, amelyet úgy állítottak elő, hogy a betakarított búza  felesleges maradványait feldolgozzák
  • BPA mentes - 50% természetes anyag
  • Ellenáll a szagoknak
  • -20 ° C és 100 ° C közötti hőmérsékleten ellenáll
  • A beECO termo bögre hideg és meleg italokhoz használható - fehérje ital, vitamin, gyümölcslé, tea, kávé, víz vagy akár zúzott jég
  • A bögre nem allergén és gluténmentes

Specifikációk

  • Térfogat: 300 ml
  • Anyag: Búzaszalma / élelmiszeripari műanyag (polipropilén)
  • Szín: zöld
  • Méretek (szélesség x magasság): 7 x 16,6 x 7 cm
  • Súly: 120 g

Paraméterek

Paraméterek

Szín
Zöld
Méretek sz x ma x mé (cm)
7 x 16,6 x 7
Súly (g)
120
Anyag
Wheat Straw / potravinársky plast (polypropylén)
Űrtartalom (ml)
300