0
Az Ön kosara üres

06 - 1 - 700 8706

Hé - Pé: 8:30 - 16:30

Minden kategória
  • Kategóriák 
  • Gyártók 
Szűrők

Ár  

ElérhetőségBolt 

Paraméter szűrő 

 

A legjobb felszerelést keresi a kempingezéshez és kültéri tevékenységekhez? Akkor jó helyen jár, kemping és outdoor felszerelés teljes kínálatával rendelkezünk. A kempingezéshez való alapfelszerelést és tippeket a bevált kemping segédekre, kellékekre és tartozékokra gyorsan és kiváló áron szállítjuk. A kültéri felszerelés és kemping kiegészítők választásával szívesen segítünk.

Hogy válasszon trekking botot? A túra- és Nordic Walking botokat válassza a tevékenység, szerkezet és a hossz szerint. Készleten vannak trekking botok, síbotok túrasízéshez, botok Trail running és Nordic Walking-hoz, skitouring-hoz és túrabotok. Univerzális trekking botokat keres? Azokat is gyorsan és megbízhatóan szállítjuk.
A teleszkópos, összecsukható vagy merev túrabotok minőségi anyagokból készülnek, különböző hosszban, kényelmes fogantyúkkal és a használatukat értékelni fogja nehéz terepen, családi kirándulásokon vagy sétákon.
A trekking botok használatával ráadásul megfelelően mozog minden izomcsoport, de nem csak az. A trekking botokat felhasználhatja éjszakázáskor a természetben fészer építésére. Tanácsra van szüksége a botok kiválasztásánál? Forduljon hozzánk, szívesen segítünk.

TIPP: Ügyfélfiók létrehozásával alacsonyabb áron vásárolhat és a vásárlásért jutalmat kap a Penta Family hűségprogrammal.

Állapot 

Részletes keresés 

Rendezés