0
Az Ön kosara üres

06 - 1 - 700 8706

Hé - Pé: 8:30 - 16:30

Minden kategória
 • Kategóriák 
 • Gyártók 
 

A termék már kifutott

Amennyiben érdeklődni szeretne a termékről, e-mailben lépjen kapcsolatba a termékmenedzserrel:Nicola Bodnárová

G21 Active citrusprés - sérült csomgolás

Kicsomagolt

 
Az egészséges és aktív élet érdekében mindenképpen ajánljuk az új segítőt, a G21 Active citrus facsarót. Ez a hatékony citrusfacsaró azonnal elkészíti a vitaminokban és egészséges anyagokban gazdag gyümölcslevet.
 
Gyártó 
G21
Kód 
60084990
Cikkszám 
G21-CTJ03S
A termék leírása 

A termék leírása 

A termék csomagolása sérült, ezért a termékre kedvezményt biztosítunk. A termék ezen kívül hiánytalan, teljesen működőképes, teljeskörű garanciával.

A G21 Active citrusprés kiváló kiegészítője az egészséges és aktív életmódnak. Ez az erős és nagy teljesítményű citrusprés pillanatok alatt elkészíti a kedvenc gyümölcslevét – tele vitaminokkal és tápanyaggal.

Ahhoz kétség sem fér, hogy a citrusfélék milyen fontos támogatói az egészségünknek. Egy pohár frissen facsart narancslé ellát minket egy napra ajánlott C-vitamin mennyiséggel. Ugyanez vonatkozik a citromlére is. Amennyiben nem szeretne tízezreket áldozni egy professzionális gyümölcsfacsaróba, akkor a rozsdmanetes acélból készült elektromos G21 Active citrusprés a tökéletes választás az Ön számára.

A G21 Active fő előnyei

 • Praktikus vezérlés kar segítségével
 • Két facsarófej különböző méretű citrusfélékhez
 • Rozsdamentes acél kivitel
 • 160 W teljesítmény, csendes működés
 • Csepegésvédelem

Minimális erőfeszítés, maximális adag

Az egyszerű kar általi vezérlésnek köszönhetően másodpercek alatt elkészítheti a citromból, narancsból, grepfruitból vagy mandarinból készült italát. Helyezze be a citrusfélének az egyik felét a facsaró kúpra, majd csukja le a kar segítségével a fedőt az elektromos facsarás elindításához. A gyümölcs méretétől függően két facsaró kúp közül választhat, melyek cseréje nagyon egyszerű. A tartály alá helyezett pohara pedig pillanatok alatt megtelik.

 G21 Active elektromos citrusfacsaró, mellette grapefruit a talcan

Tiszta konyhapult

A frissen facsart gyümölcslé elkészítését szerettük volna minél egyszerűbbé tenni. Ennek érdekében a csepegtető tölcsérbe csöpögésgátlót helyeztünk el. A tölcsért egyszerű mozdulattal lezárhatja. Így a poharak cseréje, vagy a tartály ürítése többé nem fog telecsepegtetett konyhapulttal járni.

Rozsdamentes acél kivitel

A G21 Active rozsdamentes acélból készült, így biztosítottuk a citrusprés tartósságát. A szűrő is rozsdamentes acélból van, aminek nem árt a mosogatógép sem. A felhasznált anyagnak köszönhetően a felület nem sérül meg és növeli a G21 Active elektromos citrusprés ellenállását.

Apa a fiával facsarják a gyümölcsöt a G21 Active citrusprésen

Az egyszerűségben van az erő, a minőségben a megbízhatóság

A G21 Actrive citrusprés tervezésénél három tényezőre helyeztünk nagy hangsúlyt: hatékonyság, tartósság és megbízhatóság. A 160 W teljestíményű motor segítségével a gyümölcsleveket könnyen, gyorsan és csendben elkészítheti. Az elektromos prés és a kar általi indítás időt és energiát takarít meg Önnek. A régi műanyag prés, a megerőltető használata és a konyhapult takarítása már csak egy emlék lesz.

Tulajdonságok

 • Teljesítmény:160 W
 • Tápegység el. hálózat: 220 - 240 V / 50 Hz
 • Kábel hossza: 0,9 m
 • Anyaga: rozsdamentes acél + műanyag elemek
 • Szín: rozsdamentes acél
 • Súly: 2,21 kg
 • Méretek (Sz x Ma x Mé): 170 x 300 x 300 mm

Paraméterek

Paraméterek

Térfogat (l)
0,2
Szín
Rozsdamentes acél
Teljesítmény (W)
160
Típus
Kézi prések
Fogyasztás (W)
160
Letöltés

Letöltés

Használati útmutató
Manua-Press_Juicer_G21_Active-web.pdf