0
Az Ön kosara üres

06 - 1 - 700 8706

Hé - Pé: 8:30 - 16:30

Minden kategória
  • Kategóriák 
  • Gyártók 

G21 Prime mély serpenyő fedéllel és levehető fogantyúval, 26 cm

Ingyenes szállítás

4 év garancia

 
A kerek serpenyőn ötréteges erős aljjal és LOTAN® tapadásmentes felülettel süthet és párolhat zsiradék használata nélkül. Univerzális minden főző felületre, 2 + 2 év garancia, Németországban gyártva.
 
Gyártó
G21
Kód 
63425193
Cikkszám 
G21-CTHPR26
Áfa 
27%
Az Ön ára  ÁFA-val
50 590 Ft ÁFA-val
Az Ön ára  ÁFA nélkül
39 835 Ft ÁFA nélkül
Partner érvényesség 
Jótállás
24 hónap
Rendelés 
other
Azonosító szám 63425193 Cikkszám  G21-CTHPR26 EAN 8595627422943
A termék leírása 

A termék leírása 

Egy univerzális serpenyő egy konyhából se hiányozhat. De vannak serpenyők és "serpenyők", ezért fontos a jó választás. A tökéletes sütésre és párolásra a fedéllel rendelkező univerzális kerek serpenyőt ajánljuk - G21 Prime 26 cm-es átmérővel. Az igazán széleskörű felhasználást az 5 cm-es magassága is lehetővé teszi.

Az erős alja egyenletes hőelosztást biztosít, a különleges LOTAN® tapadásmentes rétegnek köszönhetően az étel nem ég oda a serpenyőre és olaj használata nélkül süthet.

A G21 Prime 26 serpenyő levehető fogantyúval különleges kiugrással rendelkezik, ami lehetővé teszi a serpenyő megfelelő felmelegedése ellenőrzését. A lépesek egyszerűek - cseppentsen rá néhány csepp vizet és megtudja, hogy a serpenyő hőmérséklete megfelelő-e az ételek elkészítésére.

A G21 Prime 26 serpenyő nagy előnye az ellenálló képessége - a serpenyő fedéllel együtt ellenáll 240 foknak, tehát fogantyú nélkül aggodalom nélkül használhatja sütőben történő sütésre.

A G21 Prime 26 cm fedéllel és levehető fogantyúval rendelkező serpenyő fő előnyei

  • 5-réteges 9 mm vastag szendvics alj levegő zsebek nélkül
  • Kényelmes levehető fogantyú
  • Speciális kiugrás a hőmérséklet ellenőrzésére
  • Különleges LOTAN® réteg biztosítja a tapadásmentességet, növeli a serpenyő ellenállását és lehetővé teszi a tisztán tartását
  • Extrém magas ellenállás a sérülésnek és a rozsdásodásnak
  • A serpenyő használható minden típusú főző felületen - indukciós, gáz, főzőlap és sütő
  • A dizájnos tiszta vonalak és tökéletes alak minden konyha díszei lesznek

A G21 Prime serpenyő levehtő fogantyúval és fedéllel.

Erős alj és tapadásmentes LOTAN® réteg

A serpenyőket Németországban gyártjuk kézi öntés segítségével és magas minőségen ez észrevehető.

A G21 Prime 26 serpenyő 9 mm-es alja 5 rétegből áll. A szendvics kialakítás levegő zsebek nélkül és az egyes rétegek kiváló tulajdonságai együtt tökéletes serpenyőt alkotnak.

Az alap réteg alumíniumból készült, titán-oxid réteg következik, utána egy védő réteg rozsdásodás ellen, kerámia réteg és a LOTAN® réteg, amely biztosítja a G21 Prime 26 serpenyő belső fele tapadásmentességét. Az utolsó rétegek különleges plazma polimerizációval visszük fel. Ez a technológia növeli a felület ellenállását és megakadályozza az ételek odaégését.

A drótkefe a múlté, a tisztítás egyszerű

A G21 Prime 26 serpenyő különleges kialakítása megakadályozza az alapanyagok és ételek odaégését a serpenyőre. Használat után a serpenyőt mosogatógépben is moshatja, de egyszerűbb és gyorsbb leoblíteni meleg vízzel és egy kis mosószerrel. Időt takarít meg a mosogatógepbe való helyezéssel és várakozással a mosóciklus véget érésére, a serpenyő majdnem azonnal készen áll a következő használatra.

Figyeltünk a fedél kialakítására is

A G21 Prime 26 serpenyő üveg fedele erősített és ellenálló üvegből készült, fogantyúval az egyszerű fogás érdekében, anélkül hogy megégetné magát. A serpenyő fedelén lévő fogantyú alatt ötletes nyílás helyezkedik el a forró pára elvezetésére. A fedéllel rendelkező G21 Prime 26 serpenyő nagy előnye az ellenálló képessége - a fedelét, ugyanúgy mint a serpenyőt (fogantyú nélkül), használhatja sütőben és süthet és párolhat benne 240 fokig.

Meghosszabbított 2 + 2 év garancia

A termék minőségét 4 évig garantáljuk. Regisztrációval a http://g21-warranty.com weboldalon a standard 2 év garanciát meghosszabbítja 2 évvel. Használja ki ezt a lehetőséget és vásárlás után regisztráljon. A meghosszabbított 2 + 2 év garancia megéri!

Meghosszabbított garancia

Termékleírás

  • Márka: G21
  • Típus: Prime
  • Besorolás: serpenyő
  • Átmérő: 26 cm
  • Megfelelő főző felületek: gáz, villany, indukció
  • Tapadásmentes felület: Igen
  • Fedél anyaga: erősített üveg
  • Súly: 2,48 kg
  • 2 + 2 év garancia

Paraméterek

Paraméterek

Meghosszabbított garancia
2 + 2 év
Fedő
Igen
Serpenyő átmérője (cm)
26
Belső kialakítás
Lotan
Besorolás
Serpenyők
Vnútorná povrchová úprava
Lotan
Mosogatógépben mosható
Igen
Speciális tulajdonságok
Könnyű tisztítás

Hasonló termékek