0
Az Ön kosara üres

06 - 1 - 700 8706

Hé - Pé: 8:30 - 16:30

Minden kategória
 • Kategóriák 
 • Gyártók 

G21 Costarica BBQ Premium Line gázgrill, 5 égőfej + ingyenes nyomáscsökkentő

4 év garancia

 
G21 Costarica BBQ Premium Line rozsdamentes acél gázgrill két öntöttvas rostéllyal és öntöttvas lemezzel. Elektromos gyújtás, gázszabályozás, oldalsó égőfej 3,15 kW teljesítménnyel, 3 fő egőfej + hátsó égőfej.
 
Gyártó 
G21
Kód 
6390370
Cikkszám 
GAH-5RS-BLC
Áfa 
27%
Az Ön ára  ÁFA-val
297 358 Ft ÁFA-val
Az Ön ára  ÁFA nélkül
234 140 Ft ÁFA nélkül
  
Penta Family fiókkal 5 959 forintot takaríthat meg
Fiók létrehozása
Partner érvényesség 
Jótállás
24 hónap
Rendelés 
other
Azonosító szám 6390370 Cikkszám  GAH-5RS-BLC EAN 8595627422653
A termék leírása 

A termék leírása 

2022 újdonsága - a G21 Costarica rozsdamentes acél gázgrill 3 fő égőfejjel, 1 hátsó égőfejjel és 1 oldalsó égőfejjel megfelel minden elvárásának. A grill előkészítése gyors és egyszerű - a nyomáscsökkentő segítségével, amely része a csomagnak, csatlakoztatja a gázpalackot és bekapcsolja az égőfejet. A kényelmes gyújtás érdekében a grillt biztonságos és gyors impulzusos gyújtó rendszerrel láttuk el.

A G21 Costarica grill fő előnyei

 • 3 fő égőfej + 1 oldalsó + 1 hátsó égőfej
 • az oldalsó égőfej a baloldali tároló felület fedele alatt van elhelyezve
 • 2 öntöttvas rostély + öntöttvas lemez
 • a Flame Tamer rendszer rozsdametnes acél égőfej fedéllel megvédi az égőfejeket a lecsöpögő zsírtól és meghosszabbítja az élettartamukat
 • biztonságos és gyors impulzusos (piezoelektromos) gyújtás
 • gázszabályozás + csatlakoztató tömlők
 • ellenálló fekete zománcozott porcelán és alumínium kombinációja a fedélen
 • sütőkamra és vezérlő panel minőségi rozsdamentes acélból és alumíniumból
 • 2 tároló felület + 3 akasztó a grillező eszközök felakasztására + rozsdamentes acél polc az ajtó belső oldalán
 • mozgás - 4 kerék fékkel a grill egyszerű áthelyezésére és az egy helyben tartására
 • a garancia ingyenes meghosszabbítása 4 évre

A G21 Costarica BBQ Premium Line gázgrillt, rozsdamentes acél kialakításban, kétréteges fedéllel, minden grillezett különlegesség kedvelője értékelni fog. A G21 gázgrillen történő grillezés nem csak étel készítés, de kellemes és kényelmes szórakozás és pihenés is. Mindenki elismerését elnyeri, aki megkóstolja a G21 Costarica grillen készített különlegességeket.

Magas teljesítményű égőfejek grillezésre, főzésre és sütésre

Igen, a G21 Costarica gázgrill nem csak három fő grillező égőfejjel rendelkezik, hanem egy hátsó és egy oldalsó égőfejjel is. Az utóbbit a fedél alatt találja az baloldali tároló felületen, és használhatja sütésre, főzésre, vagy például köretek készítésére serpenyőben és melegítésre.

Az elkészített grillezett különlegességeket melegen tarthatja a rozsdamentes acél melegítő állványban, amellyel elláttuk a grillt.

Hátsó égőfej

Az égőfej elhelyezése biztosítja az ételek egészséges elkészítését és nem égeti oda az égőfejre a zsírt és a levet. A hő vízszintesen oszlik el és az égőfejre nem csöpög zsiradék a sütésből. Kiváló steak-et vagy egy egész csirkét is grillezhet rajta. Kiváló nyárstűn történő grillezésre is (hozzávásárolható tartozék). Amennyiben hosszantartó grillezésre készül, például egész csirkékre, teljes mértékben kihasználja és nélkülözhetetlenné válik. Kiváló gyorsan elkészíthető ételek és steak-ek grillezésére is.

Biztonságos és gyors gyújtás

Azért, hogy a grill előkészítése a lehető legkönnyebb és legkényelmesebb legyen, minden égőfejet gyors impulzusos gyújtással láttunk el.

Az impulzusos, avagy a piezoelektromos gyújtás, egyszerű, praktikus és gyors. A megfelelő égőfejhez tartozó gomb lenyomásával a piezokristályban nyomásimpulzus jön létre és szikra keletkezik, amely meggyújtja a gázt.

Az öntöttvas rostély és lemez előnyei

A G21 Costarica grillhez két öntöttvas rostélyt és egy öntöttvas lemezt kap. Az öntöttvas magasan ellenáll a magas hőmérsékletnek, ugyanakkor képes a hőt tovább tartani. Az öntöttvas felületre kevésbé égnek oda az ételek, mint a más anyagokra, amelyek grillező rostélyok készítésére vannak használva. Az öntöttvas lemezeken és rostélyokon jobb grillezni, egyszerűbb a tisztításuk is.

TIPP: Rendeljen különleges G21 tisztító készletet. Nem drága és biztosan minden grillezésnél hasznát veszi.

Mi történik a fedél alatt?

A G21 Costarica rozsdamentes acél grill kétréteges lecsukható fedéllel van ellátva az optimális hőmérséklet biztosítása érdekében grillezés közben. A hőmérő, praktikusan beépítve a fedélben, áttekintést nyújt a fedél alatt lévő hőmérsékletről, így nem kell aggódnia a leégett vagy az alulsült hús miatt.

Kerekek fékkel, Flame Tamer rendszer és egyéb előnyök

A G21 Costarica grill könnyű áthelyezése érdekében négy kerékkel láttuk el, amelyeket lefékezhet egy helyben és megakadályozhatja a grill elmozdulását.

A grillen lévő égőfejek élettartama az okos Flame Tamer rendszernek köszönhetően hosszabb. A fém lemezek, amelyek az égőfejek felett vannak elhelyezve, megakadályozzák, hogy a zsír lecsöpögjön a lángok közé és meggyulladjon. Ráadásul megakadályozzák, hogy a rács csak egy helyben melegedjen fel, tehát az egész rács egyenletesen melegszik fel.

A G21 Costarica grill előnyei közé tartozik az edény a lecsöpögő zsírra. A grill tisztítása és karbantartása így sokkal egyszerűbb és kényelmesebb.

2 + 2 év meghosszabbított garancia

A termék minőségét 4 évig garantáljuk. Regisztrálással a http://g21-warranty.com weboldalon a standard 2 év garanciális időszakhoz 2 év meghosszabbított garanciát kap. Használja ki ezt a lehetőséget és vásárlás után regisztráljon. A 2 + 2 év meghosszabbított garancia megéri!

2 + 2 év meghosszabbított garancia.

Termékleírás

 • Márka: G21
 • Típus: Costarica BBQ Premium Line
 • Besorolás: gázgrill

Tulajdonságok

 • Égőfejek száma: 5
 • Nyomáscsökkentő: igen
 • Grillező felület: 3 268 cm²
 • Méretek: 153 x 119 x 62 cm

Csomag tartalma

 1. 1x G21 Costarica BBQ Premium line gázgrill, 5 égőfej
 2. 2x öntöttvas rostély
 3. 1x öntöttvas lemez
 4. 1x nyomáscsökkentő
 5. 1x használati utasítás

Paraméterek

Paraméterek

Súly (kg)
63
Grillező felület (cm2)
3268
Rács
Rozsdamentes acél
Égőfejek
5
Típus
Gázgrill
Piezoelektromos begyújtás
Igen
Hőmérő
Igen
Mozgatható
Igen
Méretek sz x ma x mé (cm)
153 x 119 x 62
Anyag
Rozsdamentes acél
Besorolás
Kerti grillek

Kiegészítők 

Hasonló termékek