0
Az Ön kosara üres

06 - 1 - 700 8706

Hé - Pé: 8:30 - 16:30

Minden kategória
 • Kategóriák 
 • Gyártók 
 

A termék már kifutott

Amennyiben érdeklődni szeretne a termékről, e-mailben lépjen kapcsolatba a termékmenedzserrel:Nicola Bodnárová

G21 elzáró kültéri burkolólap, 2,5 x 14 x 400 cm, Indiai teak WPC anyag

 
A G21 kültéri burkolólap Indiai teak színben WPC anyagból 2,5 x 14 x 400 cm méretekkel a G21 padlóburkoló rendszer része. A rendszer árban kedvező és megfelel a magas minőségi elvárásoknak.
 
Gyártó 
G21
Kód 
63909918
Cikkszám 
TPR140S50TL4Mteak
A termék leírása 

A termék leírása 

A G21 Indiai teak kültéri burkolólap WPC anyagból a G21 padlóburkoló rendszer része. Ez egy praktikus megoldás a kültéri padlóburkolásra. Megfelel a magas minőségi elvárásoknak és árban is nagyon kedvező.

A WPC elzáró burkolólapok fő előnyei

 • ellenálló és színtartó anyag
 • teljesen karbantartásmentes
 • alacsony ár
 • tetszetős dizájn 3D fa mintával
 • csúszásgátló felület
 • nem szükséges elzáró lecet használni
 • megfelelő lépcsők burkolására is

Mi az a WPC anyag?

A WPC (Wood plastic components) anyag 60 %-ban fa rostból és 40 %-ban műanyagból készült kompozit. Nyomás és hő hatásával (extrudálás) ellenálló és karbantartásmentes anyag jön létre, amely praktikus és minden szempontból nagyon hasznos.

Fa mintás padló, amely örökre kitart

Ezen anyag tulajdonságai elérik az exotikus fából készült burkolólapok minőségét, ugyanakkor megfizethető áron kaphatóak. A padlók és teraszok a G21 padlóburkoló rendszer felhasználásával úgy néznek ki, mintha fából lennének, de a fa burkolólapokkal ellentétben nem szükséges őket karbantartani vagy bevonatokkal kezelni. A klasszikus műanyaggal szemben pedig magas színtartósággal rendelkeznek és ellenállóak a hőmerséklet ingadozásainak.

Terasz WPC burkolólapokból

A WPC anyag használata előnyei

Karbantartásmentes - nem szükséges karbantartani és különböző bevonatokkal kezelni, a tisztítása egyszerű víz segítségével

Tartós - a WPC anyag teljes egészeben festett, ezért idő elteltével sem változik a színe. A fa anyagokkal ellentétben nincsenek vizuális hibái, mint például csomók, stb.

Költésmegtakarítás - A beszerzési költségek egy egész teraszra vagy más felületre árban kedvezőek és több mint 20 éves élettartam.

Biztonságos és csúszásgátló felület - A fa teraszokkal ellentétben a WPC teraszokon nyugodtan mezítláb is járkálhat, nem megy szálka a lábába. Csúszásgátló réteggel vannak ellátva, tehát medencék mellett vagy esőben is használhatóak.

Sokoldalú felhasználás

A tulajdonságainak köszönhetően a WPC anyag használható olyan helyeken, ahol ki vannak állítva a kültéri környezet minden általános hatásainak, mint pl. a pára, napsütés, eső, szél, fagy stb. Tehát használható kültéri teraszokon, medencék körül, erkélyen, stb.

Mire lesz még szüksége a kültéri WPC padlóhoz?

1) Burkolólap tartóhasáb - a burkolólapok alatt keresztben használandó 35 cm távolságban.

2) Rögzítőcsavar a burkolólap tartóhasábhoz - minden pontban használandó, ahol a burkolólap keresztezi a tartóhasábot. Egyúttal távtartóként szolgál tágulási rés létrehozására a burkolólapok közt. Ajánlott mennyiség: 22 db 1 m? padlóburkolatra.

3) Rögzítőcsavar a burkolólaphoz - a rögzítőcsavar minden 40 cm-ként használandó. Ajánlott mennyiség: 8 db 1 m? padlóburkolatra.

Túlméretes szállítás

A G21 kültéri burkolólapokat túlméretes szállítással juttatjuk el a szállítási címre. A szállítás árát a távolság és a burkolólapok száma szerint számítjuk ki.

Termékleírás

 • Anyag: WPC
 • Hossz: 4 m
 • Szín változat: Indiai teak

Obsah balení

 1. G21 elzáró kültéri burkolólap, 2,5 x 14 x 400 cm, Indiai teak, WPC

Paraméterek

Paraméterek

Hossz (m)
4 m
Anyaga
WPC
Méretek (cm)
2,5x14x400
Szín
Inidiai teak
Besorolás
WPC teraszburkolat
Letöltés

Letöltés

Használati útmutató
podlahy manual-wpc.pdf