0
Az Ön kosara üres

06 - 1 - 700 8706

Hé - Pé: 8:30 - 16:30

Minden kategória
 • Kategóriák 
 • Gyártók 

G21 Gourmet Damascus Santoku kés, 13 cm

4 év garancia

 
A minőséges G21 Gourmet Damascus Santoku 13 cm-es univerzális, damaszkuszi acélból készült kés tökéletesen fog szeletelni. A kés pengéje minőséges 67 rétegű damaszkuszi VG-10 acélból készült. A kés markolata extra erős anyagból készült, ún. Micrata.
 
Gyártó 
G21
Kód 
6002297
Cikkszám 
21-DMSP-SNTk13
Áfa 
27%
Az Ön ára  ÁFA-val
19 670 Ft ÁFA-val
Az Ön ára  ÁFA nélkül
15 488 Ft ÁFA nélkül
  
Penta Family fiókkal 1 148 forintot takaríthat meg
Fiók létrehozása
Partner érvényesség 
Jótállás
24 hónap
Rendelés 
other
Azonosító szám 6002297 Cikkszám  21-DMSP-SNTk13 EAN 8595627422004
A termék leírása 

A termék leírása 

Kés damaszkuszi acélból a konyhában? Igen, ez a tökéletes választás. A damaszkuszi acél erősebb és tartósabb a sima acéllal szemben, ráadásul az egyedi acél mintának köszönhetően luxus kiegészítőjévé válik a konyhájának.

Minőséges anyag és kialakítás

A minőséges G21 Damascus Premium Santoku 13 cm hosszú damaszkuszi acélból készült kés tökéletesen fog szeletelni, vágni. A pengéje szélességének köszönhetően a felszeletelt alapanyagokat áthelyezheti egyenesen a serpenyőbe vagy fazékba.

A kés pengéje minőséges 67 rétegű damaszkuszi VG-10 acélból készült 60 HRC keménységgel (klasszikus késeknél a keménység 55 HRC körül mozog, a naygon éles kések keménysége 58 - 60 HRC).

A penge rendkívül ellenálló, stabil és hihetetlenül hosszú élettartammal rendelkezik. A rétegezett damaszkuszi acélt fegyverkészítéshez is használták.

Minőségi G21 Damascus Premium Santoku széles pengével.

A damaszkuszi acélból készült kések előnyei

A damaszkuszi acél kettő, vagy több különféle acél egyvelege, mely egy egészet alkot. Ezek eredménye egy nagyon erős, ellenálló, ráadásul törésmentes anyag. Ezen anyagnak köszönhetően a G21 Damascus Premium kés éles, ellenálló, tartós és megfelelő karbantartás mellett több évtizedig is jó szolgálatot tehet.

A G21 konyhai kések damaszkuszi acélból készült pengével porkohászat technológiával készülnek, amikor rétegeket visznek fel az alapfémre (ebben az esetben VG-10 acélra), amelyeket folyamatosan egymásba sütnek. A rétegek különböző összetétele okozza az eltérő színezésüket.

Fontos a minőségi markolat is

A kés markolata extra erős és ellenálló laminált anyagból készült, ún. Micarta. A Micarta-t egy vászon vagy üvegszövet alkotlja termosztatikus gyantával. Ennek az eredménye az erős, kemény markolat, mely nem enged az idő múlásának. A kés sima, egyenes, tiszta kialakítása minden konyha díszévé válik.

Meghosszabbított garancia 2+2 év

A termék minőségét 4 évig garantáljuk. A + 2 év garanciális időszakért kérjük regisztráljon a http://g21-warranty.com oldalon. Használja ki ezt a lehetőséget és regisztráljon egyből vásárlás után.

Meghosszabbított garancia 2 + 2 év

Paraméterek

 • Márka: G21
 • Model: Damascus Premium Santoku 13 cm
 • Meghatározás: konyhai kés
 • Penge hossza: 13 cm
 • Anyag: 67 rétegű damaszkuszi acél, VG-10
 • Rockwell-keménység: 60 HRC
 • Markolat anyaga: Micarta
 • Garancia: 2+2 év
 • Csomagolás méretei (Sz x Ma x Mé): 30 x 4 x 9 cm
 • A csomagolás súlya: 0,3 kg
 • Bizonyítvány: LFGB

Paraméterek

Paraméterek

Meghosszabbított garancia
2 + 2 év
Anyag
damaszt acél
Markolat anyaga
micarta
Materiál púzdra
papír doboz
Védőtok / állvány
Nem / nem
Besorolás
Konyhai kések
Javasolt használat
professzionális / kereskedelmi, háztartási, univerzális

Kiegészítők