0
Az Ön kosara üres

06 - 1 - 700 8706

Hé - Pé: 8:30 - 16:30

Minden kategória
  • Kategóriák 
  • Gyártók 

G21 Gourmet Miracle serpenyő, rozsdmanetes acél/greblon

4 év garancia

 
A G21 Gorumet Miracle rozsdamentes acél serpenyő GREBLON® C3 + tapadásmentes felülettel már első látásra elvarázsol. Speciális 18/10 CrNi
 
Gyártó 
G21
Kód 
60022156
Cikkszám 
G21-006NG
Áfa 
27%
Az Ön ára  ÁFA-val
18 019 Ft ÁFA-val
Az Ön ára  ÁFA nélkül
14 188 Ft ÁFA nélkül
  
Penta Family fiókkal 620 forintot takaríthat meg
Fiók létrehozása
Partner érvényesség 
Végfelhasználói garancia  
24 hónap
Egyéb garancia 
24 hónap
Rendelés 
other
Azonosító szám 60022156 Cikkszám  G21-006NG EAN 8595627411442
A termék leírása 

A termék leírása 

A G21 Gorumet Miracle rozsdamentes acél serpenyő GREBLON® C3 + tapadásmentes felülettel már első látásra elvarázsol. Speciális 18/10 CrNi rozsdamentes élelmiszeripari acél GREBLON® C3 + tapadásmentes felülettel tulajdonságainak köszönhetően tökéletes anyag az edények kialakításához.

Miben rejlik a GREBLON® C3 bevonattal rendelkező edények előnye?

GREBLON® C3 egy roppant kemény, ellenálló anyag. A piacon többféle greblon bevonat létezik. A G21 Gourmet Miracle ezek közül is a legjobbal van bevonva. A három rétegű, üvegkerámia erősítésű GREBLON® C3 + rendkívül kemény, karcolásálló, kopásálló, és semmilyen körülmények között sem engedi, hogy a nyersanyagok a falakra tapadjanak.  Igen, a GREBLON® C3 + semmilyen élelmiszer nem tapad, így lehetetlen bármit is leégetni benne.

Minőség és bevált anyag   

A Stainless Steel 304 rozsdamnetes acél , más néven 18/10 CrN króm-nikkel acél bizonyított minőségű és az egyik leggyakrabban használt anyag gasztro eszközökhöz. Az említett élelmiszeripari acél 18% krómot és 10% nikkelt tartalmaz. Az élelmiszeriparhoz különösen alkalmas, mert nem sérülékeny és ellenáll a rozsdának. Ezt még esetünkben a speciális felületi polírozás is támogatja.
 
Odaégett étel? Ennek mindörökre vége

G21 Gourmet Miracle serpenyőben különleges tulajdonságainak köszönhetően nem lehet odaégetni az ételt. Az erős falak,  és a többrétegű alj, melyben nincs levegő , kiválóan és egyenetesen vezeti a hőt, így az ételek elkészítése is egyszerűbb.
Tipp: Az edények minőségéről úgy győződhet meg, hogy kétszer koppint az edény aljára. Amelyik levegőt tartalmaz, az máshogy kong.

Figyeltünk a fedő tervezésekor is
A G21 Gorumet Miracle üveg fedele erős és ellenálló üvegből készült, mely vastagsága 4 mm. Aggodalom nélkül moshatja a fedelet és a serpenyőt is mosogatógépben.

Az előnyök összefoglalása
Kiváló minőségű 5,2 mm vastagságú réteges alj. A Greblon réteg ellenáll az égésnek és a sérüléseknek. Az erős falak effektíven és egyenletesen oszlatják el a hőt. Hihetetlenül magas ellenállóképesség a korrózió és karcolások ellen. A tiszta dizájn és a tökéletes forma konyhája díszévé válik.

Meghosszabbított garancia 2+2 év

A termék minőségét 4 évig garantáljuk. A + 2 év garanciális időszakért kérjük regisztráljon a  http://g21-warranty.com oldalon. Használja ki ezt a lehetőséget és regisztráljon egyből vásárlás után.

Paraméterek:

Rozsdmanetes acél Greblon C3+ bevonattal – háromrétegű márvány bevonattal    
Alj vastagság: 5,2 mm    
A fedő 4 mm vastag üvegből készült    
2+2 év garancia (regisztrációhoz kötött – http://g21-warranty.com)

Paraméterek

Paraméterek

Anyaga
Rozsdamentes acél
Meghosszabbított garancia
2 + 2 év
Fedő
Igen
Serpenyő átmérője (cm)
28
Belső kialakítás
nem tapadó Greblon
Besorolás
Serpenyők
Vnútorná povrchová úprava
Greblon
Mosogatógépben mosható
Igen
Speciális tulajdonságok
szendvicsalj, párologtató / szűrőedény

Kiegészítők 

Hasonló termékek