0
Az Ön kosara üres

06 - 1 - 700 8706

Hé - Pé: 8:30 - 16:30

Minden kategória
  • Kategóriák 
  • Gyártók 
 

A termék már kifutott

Amennyiben érdeklődni szeretne a termékről, e-mailben lépjen kapcsolatba a termékmenedzserrel:Nicola Bodnárová

G21 grillező eszköz készlet 5 db, alumínium bőrönd - 2. osztály - sérült bőrönd

Kicsomagolt

 
G21 grillező segédeszköz 40 cm hosszal. A készlet része egy húsforgató, villa, csipesz, meghosszabbított grillező kés és egy kenőecset. A segédeszközök egyszerű hordozása érdekében egy alumínium kofferba vannak helyezve.
 
Gyártó 
G21
Kód 
6353921
Cikkszám 
GSD-05-ALP
A termék leírása 

A termék leírása 

Ez egy másodosztályú termék, az alumínium bőrönd enyhén meg van sérülva, lásd a fényképeket a galériában. A sérülésnek nincs hatása a termék működésére. A bőröndben lévő szerszámok hibátlanok, hiánytalanok és teljesen működőképesek.

A G21 grillező eszköz minden kerti séf nékülözhetetlen felszerelése. A kellemes nyárhoz a családdal és a barátokkal vitathatalanul tartozik a nap, víz, frissítő italok és a grillezett finomságok illata, amelyek terjednek a kertben. Az igazi örömért a grillezés közben a G21 grillező eszköz az egyértelmű választás.

A készlet tartalmaz minden eszközt a gond nélküli grillezéshez. A készlet része egy húsforgató, villa, csipesz, hosszú grillező kés és kenőecset. Az eszközök 40 cm-es hossza biztosítja, hogy grillezés közben a lángok nem égetik Önt meg és nem fog Önre fröcsögni az olaj. Az egyszerű áthelyezés és tárolás érdekében az eszközök egy praktikus alumínium bőröndbe van elhelyezve.

Gondoltunk a megfelelő folyadékbevitelre is, ezért minden eszközt úgy alakítottunk ki, hogy egy kézzel legyenek használhatóak, hogy a másik kezében kényelmesen tarthasson egy pohár hütőtt sört a grillezés közben.

Szerezze be a G21 grillező eszközt és kínáljon fel a vendégeinek finom grillezett húst, sajtot vagy zöldséget az egész grillező szezon alatt.

Műszaki adatok

  • Eszköz hossza: 40 cm
  • Anyag: fém

Csomag tartalma

  1. Húsforgató
  2. Villa
  3. Csipesz
  4. Hosszú grillező kés
  5. Kenőecset
  6. Alumínium bőrönd

Paraméterek

Paraméterek

Anyag
Fém
Besorolás
Kiegészítő