0
Az Ön kosara üres

06 - 1 - 700 8706

Hé - Pé: 8:30 - 16:30

Minden kategória
  • Kategóriák 
  • Gyártók 
 

A termék már kifutott

Amennyiben érdeklődni szeretne a termékről, e-mailben lépjen kapcsolatba a termékmenedzserrel:Nicola Bodnárová

G21 játék - Teepee sátor Csillagos álmok

 
A G21 Teepee Csillagos álmok egy gyönyörű gyerek sátor, ablakkal és belső zsebbel, különleges anyagból - szürke nyersselyemből, rózsaszín kiegészítőkkel és fehér csillagokkal. A rögzítő rudak természetes fából vannak, a csomagban padló és három párna van.
 
Gyártó
G21
Kód 
6002654
Cikkszám 
G21-TNT-grst
A termék leírása 

A termék leírása 

A gyermekek imádnak bunkereket építeni. Önöknél is minden tele van pokróccal, régi anyagokkal, amelyekből a gyerekek búvóhelyeket építenek? Kicsik és nagyon egyaránt vágynak egy titkos sarokra, ahol elmerülhetnek a saját világukban és fantáziáikban. Hogyan tudna megszabadulni a hatalmas pokrócos – párnás bunkerektől? Adjon nekik egy TEEPEE sátrat!

Gyengéd luxus

A luxus anyagokból készült G21 teepee Csillagos álom egy játékos, gyermekvilágot megőrző sátor. Ezzel együtt remekül néz ki, így bárhová elhelyezheti a lakásban. Tökéletes kiegészítője lehet otthonának, amely jókedvet és harmóniát tükröz. A G21 teepee sátrak nagyon népszerűvé váltak áruházunkban, kár lenne, ha bármely kisgyermekes háztartásból hiányozna.

Jó minőségű anyagok

A szürke-rózsaszín teepee selymes anyagból készült. Tartós anyagú és elképesztően puha tapintású. Ezt a kellemes érzést nem csak a lágy tapintásának köszönheti, hanem a gyönyörűen fényes látványnak is. A Teepee sátor minden tartozékával együtt hipoallergén és tökéletesen légáteresztő. A tartólécek fából készülnek.

Az oldalsó ablak takarója

Összeszerelése nagyon könnyű

A teljes sátorfedelet egy darabban szállítjuk, készen állva az összeszerelésre. Mindössze annyit kell tennie, hogy a 4 tartólécen át kell fűznie a zsinórt, majd megkötni a lecek tetején. Ezután rögzíteni a G21 rögzítő rendszerrel, és kész is a teepee! Helyezze be a teepee padlózatát. A bejáraton lévő anyag ajtót leengedheti, ha gyermeke egy kis magányra vágyik, vagy felkötheti, ha közösen szeretnék élvezni a játszás örömét. Az oldalsó ablak külső panelje ugyanígy rögzíthető.

Rögzítés G21

És egy meglepetés ajándék

Egy kis meglepetés mindenkinek az arcára örömet csal! A teepee sátorhoz nemcsak a padló jár, hanem a G21 Star Dreams teepe szettet is ajándékba adjuk: három díszes és szuper csinos párna található még a dobozban. Biztosan elnyerik a gyermekek tetszését a díszes párnák, amelyekkel bolondozhatnak, vagy éppen megpihenhetnek a kimerítő játszás után. Belül két kis zseb is található a játékok számára.

Specifikációk

  • Sátor anyaga: nyersselyem
  • A rögzítő lecek anyaga: fa
  • Sátor magassága: 160 cm
  • A rögzítő lecek hossza: 185 cm
  • A padló méretei: 120 x 120 cm
  • Szín: szürke / rózsaszín, fehér csillagok
  • Súly: 2,7 kg
  • A csomag méretei: 18,5 x 113,5 x 17,5 cm
  • A csomag súlya: 3 kg

Csomag tartalma

  1. Szövet sátor egy ablakkal
  2. 4 x fa léc
  3. Padló
  4. 3 x párna
  5. G21 rögzítés rendszer

Paraméterek

Paraméterek

Szín
Szürke
Méretek sz x ma x mé (cm)
120 x 160 x 120

Hasonló termékek