0
Az Ön kosara üres

06 - 1 - 700 8706

Hé - Pé: 8:30 - 16:30

Minden kategória
  • Kategóriák 
  • Gyártók 
 

A termék már kifutott

Amennyiben érdeklődni szeretne a termékről, e-mailben lépjen kapcsolatba a termékmenedzserrel:Nicola Bodnárová

G21 kompresszoros hűtőláda, 50 l - javítás után

Kicsomagolt

 
Javítás után. Az 50l űrtartalmú G21 kompresszoros autóhűtő a kompresszor technológián alapul, amely körülbelül egy óra alatt biztosítja a megfelelő hűtést a legalacsonyabb hőmérsékletre. Levehető fedéllel rendelkezik, amely jobbról és balról is kinyitható
 
Gyártó
G21
Kód 
63905213
Cikkszám 
C50
A termék leírása 

A termék leírása 

A hűtőládán az elektronika és a ventilátor volt javítva. Ezért kedvezményt biztosítunk rá. A termék teljesen működőképes, teljeskörű garanciával.

- Mikor leszek ott? vagy "szomjas vagyok!" ugye ismerősek ezek a szavak utazás közben. Sajnos az út hosszát nem tudjuk lerövidíteni, hozzájárulhatunk, hogy kellemesebben teljen az utazás. Hűstő ital friss snack a G21 autóhűtőből nemcsak kellemesebbé teszi az utazást (vagy a sorban állást), hanem a nyaralóban vagy kempingben való tartózkodást is, így mindig friss és kellemes finomság várja majd.

Miért éppen egy kompresszoros autóhűtő?

Nagyobb súlya miatt valószínűleg nem fogja hosszabb túrákra cipelni, de értékelni fogja kiváló hatékonyságát és sebességét, amellyel -22 és +10 ° C között hűtheti vagy fagyaszthatja be a betett élelmiszert. Az 50 literes térfogatú G21 autóhűtő minőségi és megbízható kompresszorral van felszerelve.

Mindenképpen a legjobb választás

A kompresszoros hűtőszekrények megbízhatósága és hatékonysága teszi a legjobb választássá gyakori utazásokhoz. A G21-es autóhűtőket a profi sofőrök is dicsérik a belföldi és nemzetközi közlekedések alkalmával.

Tápegység

Az autó hűtőszekrényét a kompresszorral működtetheti mind a szokásos elektromos aljzatból, mind az autó akkumulátorából. Az intelligens akkumulátorvédelemmel nem kell aggódnia, hogy nem indul újra. A kompresszoros autóhűtő kikapcsolja magát, és a kiváló minőségű szigetelésnek köszönhetően utána néhány órán keresztül a szükséges hőmérsékleten tartja a betett ételeket és italokat.

Kétoldalas nyílás

A kompresszoros autóhűtő univerzális fedéllel van felszerelve, így nem kell megfordítania az autó hűtőszekrényét. Mindkét oldalról kinyitható, így könnyen és kényelmesen eljuthat a hűtött finomságokhoz.

Figyelmeztetés: A hőmérséklet beállításával a fagyasztó rekeszben (nagyobb rész) szabályozza a hőmérsékletet. A hűtő rekeszben (kisebb rész) a hőmérséklet körülbelül 6 °C-al magasabb, és külön nem beállítható.

Termékleírás

  • Teljesítmény: 60 W
  • Feszültség: DC 12/24 V + AC 100-240 V
  • Térfogat: 50 l
  • Méretek: 72 x 46 x 44 cm
  • Belső méretek: 53 x 35,51 x 34 cm
  • Súly: 22 kg

Csomag tartalma

  1. Autós hűtőszekrény 50 l

Paraméterek

Paraméterek

Energiaforrás
12/24/230 V
Térfogat (l)
50
Súly (kg)
22
Méretek sz x ma x mé (cm)
72 x 46 x 44
Besorolás
Kompresszoros hűtőládák
Szín
szürke
Kompresszor
Igen
Letöltés

Letöltés