0
Az Ön kosara üres

06 - 1 - 700 8706

Hé - Pé: 8:30 - 16:30

Minden kategória
  • Kategóriák 
  • Gyártók 
 

A termék már kifutott

Amennyiben érdeklődni szeretne a termékről, e-mailben lépjen kapcsolatba a termékmenedzserrel:Nicola Bodnárová

G21 Natur Box virágcserép 80x56x34

 
Stílusos kiegészítőt keres, mely megszépíti és feldobja a teraszt, kertet vagy a lakást? Akkor Önnek a megfelelő megoldás a dekoratív G21 Natur Box  virágcserép. A G21
 
Gyártó 
G21
Kód 
6392801
Cikkszám 
G21NB805634
A termék leírása 

A termék leírása 

Stílusos kiegészítőt keres, mely megszépíti és feldobja a teraszt, kertet vagy a lakást? Akkor Önnek a megfelelő megoldás a dekoratív G21 Natur Box  virágcserép. A G21 virágcserép különleges és már első látásra beleszeret. Adja meg lakásának  a kellő stílust és egyediséget az Natur Box  virágcseréppel.
Minőség : 100 %- os állóképesség
A virágcserép 0,8 cm minőségi, vastag, erős műanyagból készül, amely nem korlátozza Önt az elhelyezés vagy a használat szempontjábol.
A virágcserép könnyű és kivállóan ellenáll a szélsőséges időjárásnak. Nem kell a virágokat a tető alá rakni minden nyári vihar vagy erős szél esetén.  Ellenkezőleg, a nyári eső segít a karbantartásban. A cserép falait szennyeződés esetén öblítsék le bő vízzel.
A G21 Natur Box  változatos felhasználást kínál.    A virágcserép alján egy bemélyedés található, melybe vízelvezető lyukat lehet fúrni. Ez  lyukat később a csomagban szintén megtalálható műanyag zárral újra le tudja zárni és újból használhatja betérben dekoráció ként.
A G21 virágcserpeket nem csupán a háztartásban vagy a ketben lehet használni, előszeretettel használják hotelekben, bevásárló központokban, irodákban és egyéb nyilvános helyen dekoráció ként.


Specifikációk:

Anyag: műanyg – vastagság 1,0 cm
Homokfestés
Szín : szürke
Méret : 80x56x34 cm
Tömeg : 14,8 kg


Paraméterek

Paraméterek

Szín
Szürke
Magasság (cm)
56
Sorozat
Box
Nyílás szélessége (cm)
80

Hasonló termékek