0
Az Ön kosara üres

06 - 1 - 700 8706

Hé - Pé: 8:30 - 16:30

Minden kategória
  • Kategóriák 
  • Gyártók 

G21 öntöttvas lemez a BBQ California és Mexico grillhez

 
G21 öntöttvas lemez a BBQ California és Mexico grillhez
Az öntött vason történő grillezés új dimenziókat nyit a tökéletes íz világában. Büszke tulajdonosa a G21 California BBQ gáz grillnek? Összefut a nyála amikor arra gondol, hogy steaket, sajtot, paprikát, vagy más n
 
Gyártó 
G21
Kód 
63903056
Cikkszám 
G21-PL1Cal
Áfa 
27%
Az Ön ára  ÁFA-val
21 321 Ft ÁFA-val
Az Ön ára  ÁFA nélkül
16 788 Ft ÁFA nélkül
Elérhetőség 
Partner érvényesség 
Végfelhasználói garancia  
24 hónap
Egyéb garancia 
24 hónap
Rendelés 
other
Azonosító szám 63903056 Cikkszám  G21-PL1Cal EAN 8595627410155
A termék leírása 

A termék leírása 

Az öntött vason történő grillezés új dimenziókat nyit a tökéletes íz világában. Büszke tulajdonosa a G21 California BBQ gáz grillnek? Összefut a nyála amikor arra gondol, hogy steaket, sajtot, paprikát, vagy más nyári finomságot grillez? Ebben az esetben szerezze be a G21 öntöttvas lemezt. Higgye el, ilyen ínycsiklandó steaket még nem evett.

Miért pont vas?
A vas az egyik legnépszerűbb anyagok közé tartozik, melyeket grillezéskor használnak. Ellenál a magas hőmérsékletnek és a karcolásoknak is. A lemez minden felén más felületet találunk. Egyik fele sima, melyet leginkább a szeletelt zöldségek, sajtok grillezésekor használhatunk. Másik fele recés, mely tökéletes alapot biztosít a steakek grillezéséhez

Zöldségek finoman és egészégesen

Szivesen enne egy kis grillezett zöldséget? A zöldséget csak úgy grillezheti, ha nagy darabokban hagyja, nehogy beleessen a tűzbe. Szuper megoldás ez a grill lap. Így kedvenc zöldségeit grillezheti kis, vagy akár nagy darabokban is. Menjen biztosra, hogy az Ön által grillezett zöldségeket a barátai még sokáig emlegetni fogják.

Finom és omlós hús
A steaket istenien el lehet készíteni ezen a grill lapon, mivel a szaftja nem csöpög le a rácsokon, így omlósabb marad a hús.

Már előkészítetette a hús és a zöldségeket? Itt az ideje akkor elővenni a grillt, és az öntöttvas lapot, hűtse ba az italokat, és hívja át barátait, hogy egy felejthetetlen estét töltsenek együtt!

Tulajdonságok

  • Anyag: öntött vas
  • Méretek (Sz x M x H): 43 x 1 x 20,5 cm
  • Súly: 4,8 kgParaméterek

Paraméterek

Típus
Kiegészítő
Méretek sz x ma x mé (cm)
43 x 1 x 20,5
Anyag
Öntöttvas
Besorolás
Kerti grillek
Letöltés

Letöltés

Használati útmutató
Manual-Plyn grill California web .pdf

Kiegészítők