0
Az Ön kosara üres

06 - 1 - 700 8706

Hé - Pé: 8:30 - 16:30

Minden kategória
  • Kategóriák 
  • Gyártók 

G21 öntöttvas lemez a Costarica BBQ grillhez

 
G21 öntöttvas lemez a Costarica BBQ grillhez
G21 öntöttvas lemez a G21 Costarica BBQ grillhez. Grillező lemez minőségi öntöttvasból, ellenáll magas hőmérsékletnek és karcolásnak. A felület egyik fele sima, a másik barázdált.
 
Gyártó 
G21
Kód 
6390373
Cikkszám 
G21-PL1CST
Áfa 
27%
Az Ön ára  ÁFA-val
24 628 Ft ÁFA-val
Az Ön ára  ÁFA nélkül
19 392 Ft ÁFA nélkül
  
Penta Family fiókkal 1 626 forintot takaríthat meg
Fiók létrehozása
Partner érvényesség 
Jótállás
24 hónap
Rendelés 
other
Azonosító szám 6390373 Cikkszám  G21-PL1CST EAN 8595627422899
A termék leírása 

A termék leírása 

Az öntöttvas lemezen történő grillezés új értelmet ad a "tökéletes ínyencség" fogalomnak. A G21 Costarica BBQ gázgrill büszke tulajdonosa? Összefut a nyála amikor rágondol a grillezett steakre, sajtra, pisztrángra, tojásra, virslire, padlizsánra, paprikára vagy egyéb finomságokra a nyári konyhából? Akkor biztosan szerezze be a G21 grillező öntöttvas lemezt. Higgye el, hogy ilyen szaftos steaket még nem evett.

Miért pont az öntöttvas?

Az öntöttvas a legellenállóbb anyagok közé tartozik, amelyeket grillezésre használnak. Rendkívül ellenálló a magas hőmérsékleteknek és a karcolásnak. Az öntöttvas lemez mindkét felén más felület áll rendelkezésére. Az egyik fele sima és elsősorban felszeletelt zöldségek, tojás és sajtok grillezésére használhatja. A másik fele barázdált és steakek, nagyobb zöldségek és halak grillezésére alkalmas.

Zöldségek finoman és egészségesen

Zöldség keveréket szeretne készíteni a gázgrillen? A zöldséget grillezheti a rostélyon, de nagy darabokra kell szeletelni, hogy ne essen bele a tűzbe. Ráadásul az így grillezett zöldséget könnyen elégetheti és a vendégeknek inkább szárított ostyákat fog kitálalni, lédús egészséges ínyencségek helyett. Kiváló megoldás a grillező öntöttvas lemez. Grillezze a zöldségeket nagy darabokban vagy kis darabokra szeletelve és összekeverve. Biztos lehet abban, hogy a lédús grillezett zöldségekről még sokáig fog áradozni a barátaival.

Mit szól egy igazi szelet húshoz?

A rostélyon grillezett steak is említésre méltó, de a készítése közben kicsöpög belőle a szaftja nagy része és a hús keményebb lesz. Ez a lemezen történő grillezés közben nem történhet meg! A steakek grillezése során az öntöttvas rostélyon megmarad a szaft nagy része. Ezzel a húson aranybarnára sült kérget kap, de a hús belseje puha és szaftos lesz.

Be van pácolva a hús és fel van szeletelve a hús? Akkor készítse el a grillt, melegítse fel az öntöttvas lemezt, hűtse le az italt, hívja meg a barátait és élvezze a kellemes estét a szabad ég alatt.

Termékleírás

  • Anyag: öntöttvas
  • Méretek (sz x h): 43 x 19,5 cm
  • Súly: 4,8 kg

Paraméterek

Paraméterek

Típus
Kiegészítő
Méretek sz x ma x mé (cm)
43 x 1 x 19,5
Anyag
Öntöttvas
Besorolás
Kerti grillek