0
Az Ön kosara üres

06 - 1 - 700 8706

Hé - Pé: 8:30 - 16:30

Minden kategória
 • Kategóriák 
 • Gyártók 

G21 Palmyra WPC burkolócsempe, eben, 11 darab

 
A G21 Palmyra WPC burkolócsempe eben színben a G21 padlóburkoló rendszer része és kültéri padlóburkolóként használható. Egyszerű és gyors az összeszerelése és a szétszerelése is. A Palmyra burkolócsempe mérete 2,3 x 30 x 30 cm.
 
Gyártó 
G21
Kód 
63910038
Cikkszám 
WDLPB111
Áfa 
27%
Az Ön ára  ÁFA-val
22 982 Ft ÁFA-val
Az Ön ára  ÁFA nélkül
18 096 Ft ÁFA nélkül
  
Penta Family fiókkal 564 forintot takaríthat meg
Fiók létrehozása
Elérhetőség 
Partner érvényesség 
Jótállás
60 hónap
Rendelés 
other
Azonosító szám 63910038 Cikkszám  WDLPB111 EAN 8595627423629
A termék leírása 

A termék leírása 

A G21 Palmyra WPC burkolócsempe a G21 padlórendszer része és kültéri padlóburkolóként használható. Megfelel magas minőségi elvárásoknak és árban kedvezőbb, mint más padlóburkolók.

Fő előnyök

 • Ideális kültéri padlóburkolat
 • Gyors és egyszerű összeszerelés
 • Ellenálló és karbantartásmentes anyag
 • Megtartja a színét napsütés hatása alatt is
 • A beszerzési költségek megtakarítása
 • Hosszú élettartam
 • Csúszásgátló felület a nagyobb biztonság érdekében

A burkolócsempe egyszerű összeállítása

A G21 burkolócsempének nagyon könnyű és gyors az összeállítása és a szétszerelése. Egyszerűen kapcsolja össze egy kattintással a burkolócsempék műanyag alapszerkezetét. A szabadon maradt széleit szegélyléccel takarja el.

Ellenálló és karbantartásmentes anyag

A WPC anyag (Wood plastic components) 60 %-ban farostból és 40 %-ban műanyagból készült ötvözet. A nyomás és a hő hatásával (extrudálás) egy ellenálló és karbantartásmentes anyag jön létre, amely praktikus és nagyon hasznos minden szempontból.

Ezen anyag tulajdonságai elérik az exotikus fából készült fapadló minőségét, ugyanakkor kedvezőbb áron kaphatók. A G21 rendszerrel elkészített padlók és teraszok úgy néznek ki, mintha fából lennének, de a fapadlókkal ellentétben nem szükséges őket karbantartani és festeni. A klasszikus műanyaggal ellentétben magas a színtartósságuk és ellenállóbbak a hőmérséklet ingadozásainak.

A WPC anyag a tulajdonságainak köszönhetően használható olyan helyeken, ahol a minden környezeti hatással találkozik, mint pl. a pára, napsugárzás, eső, szél, fagy stb. Használhatja kültéri teraszon, medence körüli felületen, erkélyen stb.

Mire lesz még szükségem?

A WPC burkolócsempével való padló elkészítéséhez G21 szegélylécekre lesz szüksége, amelyet megtalál a kínálatunkban. Különböző magasságú padlók kiegyenlítésére használandók, elsősorban esztétikai célra szolgál és biztonságot nyújt a használatnál.

Mik az előnyei?

Karbantartásmentes - az anyagok nem kell karbantartani és különböző festékekkel kezelni, egyszerűen vízzel tisztítható.

Tartós - a WPC anyag teljes egészében van lefestve, ezért nem változik a színe az idő elteltével. A fából készült anyagokkal ellentétben nincsenek esztétikai hibái, pl. csomók stb.

Költségmegtakarítás - A beszerzési költségek a komplett terasz vagy más felület elkészítésére nagyon kedvezőek.

Élettartam - A WPC teraszok és padlók élettartama akár 20 év is lehet. Ellentétben az exotikus fákból készül teraszokkal a deszkákon nincsenek csomók és nem szálkásodnak. Ellenállnak az időjárás hatásainak és a fapusztító kártevőknek. A WPC deszkák ellenállnak a sós és klóros víznek, így alkalmasak medencék mellé.

Biztonságos és csúszásgátló felület - A fából készült teraszokkal ellentétben a WPC teraszokon és padlókon mezítláb is nyugodtan járkálhat, nem kell félni a szálkától. Csúszásgátló réteggel vannak ellátva, tehát medencék mellett és esőben is használhatók.

Termékleírás

 • Márka: G21
 • Anyag: WPC
 • Burkolócsempe mérete (magasság x szélesség x hossz): 2,3 x 30 x 30 cm
 • Súly: 1,25 kg
 • Csomag méretei: 32 x 32 x 23 cm
 • Csomag súlya: 14,38 kg
 • Színváltozat: eben

Megjegyzés: A csomagban 11 db burkolócsempe van; megvásárolhatóak csomagonként vagy darabonként. A feltüntetett összeg 11 darab burkolócsempe ára.

Csomag tartalma

 1. G21 Palmyra WPC burkolócsempe, eben, 11 db

Paraméterek

Paraméterek

Anyaga
WPC
Méretek (cm)
2,3x30x30
Szín
Eben
Besorolás
WPC burkolócsempe
Letöltés

Letöltés

Használati útmutató
Manual- WPC dlaždice WEB.pdf