0
Az Ön kosara üres

06 - 1 - 700 8706

Hé - Pé: 8:30 - 16:30

Minden kategória
  • Kategóriák 
  • Gyártók 
 

A termék már kifutott

Amennyiben érdeklődni szeretne a termékről, e-mailben lépjen kapcsolatba a termékmenedzserrel:Nicola Bodnárová

G21 Perfect smoothie turmixgép, zöld

4 év garancia

Kiárusítás

 
Amellett, hogy a gép probléma nélkül birkózik meg bármilyen nehézségű aprítással őrléssel, szeleteléssel, ill. pépesítéssel, alkalmas gyümölcslevek, koktélok, desszertek, fagylalt, turmix, vagy akár különféle krémek elkészítésére.
 
Gyártó
G21
Kód 
6008104
Cikkszám 
GA-GS1500G
A termék leírása 

A termék leírása 

Nagyszerű, kiváló, gyors, alapos, stabil, nagy teljesitmény és magas fordulatszám. A G21 Perfect Smoothie hibátlan, ráadásul 4 év garanciát vállalunk érte!

Ellenálló anyag és minőséges kivitelezés

Az erőt, mely képes a nyersanyagok tökéletes aprítására, irányítani kell. Fejlesztőink ezt kiváló minőségű, tartós anyagok felhasználásával oldották meg. A tartály speciális, erős, egészségre nem káros BPA-mentes Tritan Copolyester műanyagból készült. Ellenálló a nagyon alacsony (-40°C ), vagy magas (+120°C) hőmérsékletnek is.


perfect smoothie

Magas fordulatszám és nagy teljesítmény

Az erőt az 1500 W motor biztosítja. A fordulatszám 10 000 -35 000 fordulat/perc tartományban állítató. Javasoljuk, hogy alacsonyabb sebességgel kezdjen és fokozatosan növelje a fordulatszámot.

TIPP: Rendelje a blenderhez egy 1,3 literes tartály, mely alkalamasbb a szószók, krémek, vagy kisebb mennyiségű ételek, italok elkészítéséhez.



perfect smoothie

Turmixolás, vagy aprítás?

Mindenre képes. Megerőltetés nélkül. A speciálisan kialakított kések a tartály alján hihetetlenül könnyen kezelik a betöltött nyersanyagokat. Kemény gyökérzöldség, dió, szőlő, vagy málna? Semmi sem jelent akadályt! Náhány másodperc és már élvezheti is a finom gyümölcsök koktélját, amely tele van vitaminokkal és természetes tápanyagokkal. Néhány perc alatt akár egy forró leves is varázsolhat a tányérra.


pefect smoothie

RAW étrend? Erre született!

Készítsen smoothiet, sütőtöklevest, vagy mogyoróvajat. Könnyedén készíthet ízletes RAW növényi tekercset, töltve finom diókrémmel és zellerrel. Ünneplje születésnapját egy egészséges RAW tortával, és öblítse le ízletes szójatejjel. A 2,5 l tartálynak köszönhetően a barátainka is marad bőven.

Fagylalt lelkiismeret furdalás nélkül?

Természetesen! Mégis ki róná fel, hogy magának és a vendégeinek friss gyümölcsökből készít aromák és kémiai adalékanyagok nélkül házi fagylaltot. Fagyassza le a kertben szedett gyümölcsöket, és kényeztesse magát egy finom, egészséges desszerttel akármikor.

Szeretne egy finom desszeretet készíteni, ami pillanatok alatt készen van? A G21 blenderrel készült fagylalt kiváló választás. Egyszerűen vegye ki a fagyasztóból a gyümölcsöt, hagyja kb. 5 percig kint pihenni, és kézdődhet is a m nka. Tegye a gyümölcsöt a turmixgépbe, és indulhat a keverés. A fagylalthoz adhat tejszínt is, akár édesítheti, csak a fantáziája szabhat határt. Alapos turmixolás után ínycsiklandó fagylaltot szolgálhat fel.




Meghosszabbított garancia 2+2 év

A termék minőségét 4 évig garantáljuk. A + 2 év garanciális időszakért kérjük regisztráljon a  http://g21-warranty.com oldalon. Használja ki ezt a lehetőséget és regisztráljon egyből vásárlás után.






Tulajdonságok:

Szín: zöld
Fordulatszám: 10 000 – 35 000
Tartály űrtartalma: 2,5 l
Hőmérséklet tartomány: -40°C - +120°C
A tartály anyaga: Tritan Copolyester
Teljesítmény: 1500 W
Hővédelem túlmelegedés ellen
Méretek (sz x me x ma): 24 x 27,5 x 54,5 cm
Súly: 5 kg
Meghosszabbított garancia 2+2 év


Csomagolás tartalma:
Blender G21 Perfect smoothie
Fedő
Betolókar




Paraméterek

Paraméterek

Fordulatszám (1/min)
10 000 - 35 000
Szín
Zöld
Súly (kg)
5
Kijelző
Nem
Méretek sz x ma x mé (cm)
24 x 54,5 x 27,5
Turmixgép, őrlő, robotgép
Asztali mixerek
BPA free
Igen
Meghosszabbított garancia
2 + 2 év
Túlmelegedés elleni védelem
Igen
Tartály anyaga
Tritan Copolyester
Teljesítmény (W)
1501 - 2000 W
Tartály űrtartalma (l)
2,5
Hangszigetelő fedél
Nem
Tartály ellenállósága (°C)
-40°C - 120°C
Turmixgép típus
Asztali
Letöltés

Letöltés

Használati útmutató
Manual-Perfect smoothie web.pdf

Kiegészítők