0
Az Ön kosara üres

06 - 1 - 700 8706

Hé - Pé: 8:30 - 16:30

Minden kategória
  • Kategóriák 
  • Gyártók 
 

A termék már kifutott

Amennyiben érdeklődni szeretne a termékről, e-mailben lépjen kapcsolatba a termékmenedzserrel:Nicola Bodnárová

G21 Perfect smoothie Vitality turmixgép, graphite black - kiállított darab

Kicsomagolt

 
A mixelésen, keverésen, szeletelésen és őrlésen kívül képes bébiételek, koktélok, desszertek, fagylalt, smoothie, szörbet és kenőkrémek elkészítésére.
 
Gyártó
G21
Kód 
60081250
Cikkszám 
PS-1680NGGB
A termék leírása 

A termék leírása 

Ez a termék egy használt darab, javításon esett át. A termék enyhén karcos, az eredeti csomagolása hiányzik.

Erős, megbízható, egyszerű használat és hihetetlenül könnyű karbantartás, ráadásul mindez 4 év garanciával. Ez az új G21 Perfect Smoothie Vitality blender. Röviden: kidolgozott tökéletesség.

Teljesítettük a kívánságait

... és tökéletesítettük a kedvenc blenderét. Azt, amelyik elindította a G21 Vitality történetét. Javítottuk a csapágyak hűtését, így nem kell aggódnia a túlmelegedés miatt hosszabb turmixolás során. Minden alkatrészre gondosan odafigyeltünk, így minden nagy terhelés alatt levő alkatrészt fémből készítettünk, így meghosszabbítottuk az élettartamukat. A G21 Perfect Smoothie Vitality a legtöbb nyersanyagot 1 percen belül összezúzza.

A csodája a részletekben rejlik

A tartály fogantyúja tökéletesen illeszkedik a kezébe. Az adagoló bemenet olyan nagy, hogy nem kell kis darabokra vágni a nyersanyagokat. Az irányító gombok használata egyszerű és kényelmes. A tartály magassága pontosan ki van számolva, mely által kényelmes a használata. A betolókarral biztonságosan csúsztathatja be a nyersanyagokat.

Az előnyök listája még nem ért véget....

A tartály fala tritaniumból,speciális, könnyű, egészségre nem káros (BPA mentes) és különösen ellenálló anyagból készül. A karcolás kockázata minimális. A halkabb működés érdekében a motor is csendesebb lett. A tartály zökkenőmentesen illeszkedik a helyére, és a hat darab szuper minőséges kés finoman összezúz mindent. Turmixolás közben szeretne hozzáadni egy kis vizet? Semmi gond! A fedőn található kis nyílásnak köszönhetően turmixolás közben is biztonságosan adhat hozzá bármilyen alapanyagot.

Tartály és a belnder teste

A csomagolásban található tartály űrtartalma 2,5 liter. A fedélen található nyílás kényelmesebbé teszi a turmixolást. Nem kell többé szakaszonként elkészítenie a desszerteket, mivel a tartályba akár 10 db nagy banán is elfér! A kifinomultan megtervezett kiöntő nyílásnak köszönhetően a kész italokat könnyedén kiöntheti a poharakba.

TIPP: Rendelje meg a blenderhez a 0,9 l-es tartályt is, mely tökéletesen alkalmas krémek, szószok, italok elkészítésére, ha kisebb mennyiségre van szükség.

A kések elbánnak a hoki koronggal is

Négy sima és kettő fogazott kés tökéletes párosítást alkot. Minden gyümölcsöt és zöldséget összezúz. Igen, még a legkeményebbeket is, mint pl. a zeller pillanatok alatt összezúzza. A kedvenc kókosztejét is egy szempillantás alatt elkészítheti. Az iPhone-ból is sima krémet készítettek a kések. Bár ezek nem tartalmaznak egy kalóriát sem, vacsorára nem ajánljuk őket :-)

4 év meghosszabbított jótállás a testre

A blender testére, melyben a legfontosabb alkatrészek találhatóak, beleértve a motort is, 2 + 2 éves garanciát vállalunk! Az elsőosztályú anyagoknak és a motor kifinomult kialakításának köszönhetően garantáljuk a minőséget.

Egyszerű használat és karbantartás

Tényleg. A tartályt nem kell csavargatni, csak egyszerűen ráhelyezi a blender testére. Rakja a tartályba a nyersanyagokat, majd turmixolás közben az ergonómikusan kialakított betolókar segítségével hozzányomhatja a késekhez az alapanyagokat. Csak három vezérlőgomb van, így nagyon egyszerű a bledner kezelése. A turmixolás befejeztével csak öblítse ki a tartályt, töltsön bele vizet,nyomja meg párszor a PULSE gombot, majd öblítse ki újra. Így egyszerűen megtisztíthatja a tartályt a maradványoktól. A késeket elég egy szivaccsal vagy ronggyal áttörölni.

Hideget, meleget, édeset és sósat is

Mi mindent készíthet a G21 Perfect Smoothie Vitality blenderrel? Mindent. Gyümölcsös- és zöldséges smoothiet, egészseges levest, fitness koktél, vagy RAW desszertet az egész család számára. Vitamin bombát az edzés után, sorbetet és fagylaltot a gyerekeknek, zöldséges kenőt, vagy akár mogyoróvajat is.

Meghosszabbított garancia 2+2 év

A termék minőségét 4 évig garantáljuk. A + 2 év garanciális időszakért kérjük regisztráljon a http://g21-warranty.com oldalon.

 

Használja ki ezt a lehetőséget és regisztráljon egyből vásárlás után.

Tulajdonságok:

  • Szín: grafit/fekete
  • Fordulatszám/perc: 10 000 – 32 000
  • Tartály űrtartalma: 2,5 l
  • Tartály ellenállása: -40 – 120 °C
  • Tartály anyaga: Tritan Copolyester
  • Teljesítmény: 1680 W
  • Hővédelem túlmelegedés ellen
  • BPA mentes
  • Súly: 5 kg
  • Méretek (szélesség x mélység x magasság): 23 x 23 x 57 cm
  • Alapmagasság: 24 cm
  • Meghosszabbított garancia 2 + 2 év

Csomagolás tartalma:

  1. G21 Perfect Smoothie Vitality turmixgép
  2. 2,5 l-es tartály
  3. Nagy fedő
  4. Kis fedő
  5. Műanyag betolókar
  6. Kulcs a kések rögzítéséhez

Paraméterek

Paraméterek

Fordulatszám (1/min)
10 000 - 32 000
Szín
Fekete
Súly (kg)
5
Kijelző
Nem
Méretek sz x ma x mé (cm)
23 x 57 x 23
Turmixgép, őrlő, robotgép
Asztali mixerek
Teljesítmény (W)
1680, 1501 - 2000 W
BPA free
Igen
Meghosszabbított garancia
2 + 2 év
Túlmelegedés elleni védelem
Igen
Tartály anyaga
Tritan Copolyester
Teljesítmény (W)
1680, 1501 - 2000 W
Tartály űrtartalma (l)
2,5
Hangszigetelő fedél
Nem
Tartály ellenállósága (°C)
-40°C - 120°C
Turmixgép típus
Asztali

Kiegészítők