0
Az Ön kosara üres

06 - 1 - 700 8706

Hé - Pé: 8:30 - 16:30

Minden kategória
  • Kategóriák 
  • Gyártók 
 

A termék már kifutott

Amennyiben érdeklődni szeretne a termékről, e-mailben lépjen kapcsolatba a termékmenedzserrel:Nicola Bodnárová

G21 Royal rattan szék, brazil tölgy

 
A Royal szett G21 rattan széke brazil tölgy színében nagyon érdekes és fényűző bútordarab. Robusztus felépítésének és nagy ülésének köszönhetően nagyon kényelmes ülni benne, és Ön és barátai beleszeretnek. A szék mérete 88 x 59 x 61 cm.
 
Gyártó
G21
Kód 
639059
Cikkszám 
002RB
A termék leírása 

A termék leírása 

G21 Royal Small rattan szék Különleges, exkluzív kerti bútor, mely az erkély, a terasz, a pergola vagy a kert dísze lehet.

A G21 kerti bútort mindenki megcsodálja majd az egyedi kivitelezése vagy az eredeti, modern és tetszetős design-ja miatt. Ez a kerti bútor megfelel minden elvárásnak, amiről Ön is megbizonyosodhat a termék kipróbálása után. Az ülés a robusztus konstrukciónak köszönhetően nagyon kényelmes, a nagy ülőkében pedig egy nagyobb darab ember is kényelmesen elfér. A kényelmes, ergonomikus székekhez egy minőséges asztal tartozik, melynél probléma nélkül, az otthon kényelmében megebédelhet vagy megvacsorázhat.

A fa bútorokkal szemben a rattan bútoroknak számos előnyük van

A kerti asztal méretei majdnem megegyeznek egy étkezőasztaléval, ez azt jelenti, hogy az asztalon minden tárgy könnyen hozzáférhető és evéskor nem kell hajolgatni sem meggörnyedni. A rattan bútornak a fából készült bútorokkal szemben számos előnye van: - pl. a súly, a mesterséges rattan egy könnyű konstrukció, a fából készült kerti bútorok kb. kétharmadával könnyebb - nem igényes a karbantartása, ellenáll az időjárás viszontagságainak, nem kell állandóan ápolni, elég néha törlökendővel portalanítani - ellenálló, tartós és a hosszú élettartamú, nem szükséges rejtegetni az eső elől, akár egész évben kint maradhat.

A hosszabb élettartam kedvéért ajánlott letakarni egy kerti bútorokhoz kifejlesztett ponyvával.

Specifikáció

  • A szék méretei: 88/59/61 cm
  • Szín: brazil tölgy

Paraméterek

Paraméterek

Szín
Brazil tölgy, Brazil tölgy
Méretek sz x ma x mé (cm)
59x88x61
Anyag
műrattan
Szín
Brazil tölgy, Brazil tölgy
Besorolás
Kerti székek