0
Az Ön kosara üres

06 - 1 - 700 8706

Hé - Pé: 8:30 - 16:30

Minden kategória
  • Kategóriák 
  • Gyártók 
 

A termék már kifutott

Amennyiben érdeklődni szeretne a termékről, e-mailben lépjen kapcsolatba a termékmenedzserrel:Nicola Bodnárová

G21 Smart smoothie Vitality turmixgép, White - bazár, eredeti csomagolás nélkül

4 év garancia

Kicsomagolt

 
A mixelésen, keverésen, szeletelésen és őrlésen kívül képes bébiételek, koktélok, desszertek, fagylalt, smoothie, szörbet és kenőkrémek elkészítésére.
 
Gyártó
G21
Kód 
60081290
Cikkszám 
SM-1680NGW
A termék leírása 

A termék leírása 

Ez egy javított darab, mely javításon esett át. A termék kissé karcos és hiányzik az eredeti csomagolása.

Erős, megbízható, egyszerű használat
és hihetetlenül könnyű karbantartás, ráadásul mindez 4 év garanciával. Ez az új G21 Smart Smoothie Vitality blender. Röviden: kidolgozott tökéletesség.

Az önálló blender már nem fikció

Ilyen fejlett blender vásárlásával sok időt takarít meg. Az önállósága a legnagyobb előnye. Csak kiválasztja a megfelelő programot, megnyomja a gombot, mindent mást elvégez a gép Ön helyett. Beállítja a fordulatszámot és az időt is. Mi történik, ha lejár a program? A blender automatikusan kikapcsol. Nem kell többié a blender mellett állnia, várnia és találgatnia mikor lesz kész.



A teljesítménye tapsot érdemel

Az új készülékét a paraméterek alapján választja? Akkor a G21 Smart Smoothie Vitality blender az egyértelmű befutó. 1680 W és 32 000 fordulat/perc. Pont ezért annyira népszerű nem csak a háztartásokban, hanem éttermekben, barokban is. Semmi nem állíthatja meg.




Garantáljuk a megbízhatóságot

Tényleg? Igen. Az egyik legnépszerűbb termékünk megbízhatóságában annyira biztosak vagyunk, hogy meg is hosszabbítottuk a jótállást. A két évre szóló standard garanciát további két évvel megtoldottuk a blender testére. Így a G21 Smart Smoothie Vitality megvásárlásával négy év nyugalmat is vásárol.


Tartály és a belnder teste

A csomagolásban található tartály űrtartalma 2,5 liter. A fedélen található nyílás kényelmesebbé teszi a turmixolást. Nem kell többé szakaszonként elkészítenie a desszerteket, mivel a tartályba akár 10 db nagy banán is elfér! A kifinomultan megtervezett kiöntő nyílásnak köszönhetően a kész italokat könnyedén kiöntheti a poharakba.  Világos és érthető kijelző. Ergonomikus fogantyú.




Intelligens keverés intelligens vezérléssel

Válasszon egyet a főbb zöldségek, levesek, szószok, turmixok, diófélék vagy szójatej programok közül. Igen, valószi szójababból származó szójatej. Forró leves, vagy kiváló bélszín. Mindez a G21 Smart Smoothie Vitality segítségével egy gombnyomásra. Valemennyi programhoz beállítjata a turmixolás idejét, vagy a Pulse gomb segítségével növelheti a teljesítményt.




Egyszerű használat és karbantartás

Tényleg. A tartályt nem kell csavargatni, csak egyszerűen ráhelyezi a blender testére. Rakja a tartályba a nyersanyagokat, majd turmixolás közben az ergonómikusan kialakított betolókar segítségével hozzányomhatja a késekhez az alapanyagokat. Csak három vezérlőgomb van, így nagyon egyszerű a bledner kezelése. A turmixolás befejeztével csak öblítse ki a tartályt, töltsön bele vizet,nyomja meg párszor a PULSE gombot, majd öblítse ki újra. Így egyszerűen megtisztíthatja  a tartályt a maradványoktól. A késeket elég egy szivaccsal vagy ronggyal áttörölni.




Klasszikus konyha, vagy RAW kísérletezés

Ma az egyik, holnap a másik. Turmixolja barátaival a nyári frissítőket, készítsen egészséges táplálékot a gyerekeknek. Ünnepelje meg születésnapján egy nagy RAW tortával. Élvezze a sok fagylaltot a kedvenc sorozatához, a nyári gyümölcsöket dolgozza fel isteni lekvárnak. Vegyen egy smoothie palackot az útra, turbózza fel egy kis zellerlével, a még fittebb állapotért.




Meghosszabbított garancia 2+2 év


A termék minőségét 4 évig garantáljuk. A + 2 év garanciális időszakért kérjük regisztráljon a  http://g21-warranty.com oldalon. Használja ki ezt a lehetőséget és regisztráljon egyből vásárlás után.

Tulajdonságok:

Szín: fehér
Fordulatszám/perc: 10 000 – 32 000
Tartály űrtartalma:  2,5 l
Tartály ellenállása: -40 – 120 °C
Tartály anyaga: Tritan Copolyester
Teljesítmény: 1680 W
Hővédelem túlmelegedés ellen
BPA mentes
Súly: 5 kg
Méretek (szélesség x mélység x magasság): 23 x 23 x 57 cm
Meghosszabbított garancia 2 + 2 év

Csomagolás tartalma:

G21 Smart Smoothie Vitality White
Betolókar
Fedő

Paraméterek

Paraméterek

Fordulatszám (1/min)
10 000 - 32 000
Szín
Fehér
Súly (kg)
5
Kijelző
Igen
Méretek sz x ma x mé (cm)
23 x 57 x 23
Turmixgép, őrlő, robotgép
Asztali mixerek
Teljesítmény (W)
1680, 1501 - 2000 W
BPA free
Igen
Meghosszabbított garancia
2 + 2 év
Túlmelegedés elleni védelem
Igen
Tartály anyaga
Tritan Copolyester
Teljesítmény (W)
1680, 1501 - 2000 W
Tartály űrtartalma (l)
2,5
Hangszigetelő fedél
Nem
Tartály ellenállósága (°C)
-40°C - 120°C
Turmixgép típus
Asztali
Letöltés

Letöltés

Kiegészítők