0
Az Ön kosara üres

06 - 1 - 700 8706

Hé - Pé: 8:30 - 16:30

Minden kategória
  • Kategóriák 
  • Gyártók 
 

A termék már kifutott

Amennyiben érdeklődni szeretne a termékről, e-mailben lépjen kapcsolatba a termékmenedzserrel:Nicola Bodnárová

G21 Smoothie maker a VitalStick 800W botmixerhez

 
Egyetlen mozdulattal váltsa a botmixert turmixgépre. Helyezze rá a tartozékot, tegye bele az alapanyagokat és néhány másodperc alatt készítsen friss smoothie-t. A G21 Smoothie maker tartozék ivópalackként használható, a csomagban ráadásul kettőt is talál.
 
Gyártó
G21
Kód 
600867
A termék leírása 

A termék leírása 

Egy mozdulattal változtassa át a botmixerét Smoothie makerre!  Csak vegye elő ezt a szuper kiegészítőt, tegye bele a nyersanyagokat  és készítse el pillanatok alatt a kedvenc smoothieját. Ez a G21 Smoothie maker kiegészítő ráadásul praktikus palackként is szolgál, a csomagolásban rögtön két darabot talál.

Minőséges kések  = bársonyosan sima smoothie

A speciális késeket úgy tervezték, hogy segítségevel a legbársonyosabb és legfinomabb smoothiet készíthesse el. Ráadásul az elkészítése csak alig pár pillanatot vesz igénybe. A kések kiváló minőségű, szilárd, rozsdamentes acélból készültek, és olyan éles pengékkel rendelkezek, melyek képesek kezelni szinte bármilyen gyümölcsöt és zöldséget. A kések speciális ívelt alakja biztosítja a palack teljes tartalmának egyenletes és megfeleléo keverését.




Egészséges BPA-mentes anyag

A palackok és azok teteje egészséges BPA-mentes műanyagból készültek. Ez azt jelenti, hogy apró nyomát sem találja benne a mérgező biszfenol A-nak, melyet néhány műanyag termék tartalmaz. Így nem kell aggódnia, hogy kedvenc smoothie-ja káros elemeket szabadít fel a palackból.

A legjobb smoothie? Csakis jéghidegen!

Ezért is csomagoltunk hozzá 2 db praktikus jégtartót, mely tökéletesre hűti a smoothie-ját. A jégtartót be kell helyezni a fagyasztóba, várjuk meg míg megfagy, majd elég csak behelyezni a palackba. A jégtartó percek alatt lehűti a kedvenc italát.




Hogyan kell csinálni?

Helyezzen a palackba tetszőleges gyümölcsöt, vagy zöldséget, csavarja rá a speciális késsel rendelkező tetőt, csatlakoztassa a G21 VitalStick 800 W keverőjét, és indítsa el a keverést. Miután kész az ital, csak cserélje ki a késsel rendelkező fedőt az iváshoz alkalmas fedőre, és már indulhat is!

Megjegyzés

A G21 Smoothie Maker csak a G21 VitalStick 800 W botmixerrel kompatibilis! A Smoothie Maker nem csatlakoztatható a G21 VitalStick 1000 W botmixerhez!

Tulajdonságok:

Kompatibilitás: G21 VitalStick 800 W botmixer
Anyag: BPA mentes műanyag, rozsdamentes acél
Csomagolás méretei: 20,5 x 27 x 9 cm
Csomagolás súlya: 0,63 kg

Csomagolás tartalma:

1x mixelő kések
2x palack
2x ivó fedő a palackhoz
2x jégtartó


Paraméterek

Paraméterek

Szín
Kék
Súly (kg)
0,63
Turmixgép, őrlő, robotgép
Botmixerek
Anyag
műanyag
Turmixgép típus
Botmixer

Kiegészítők