0
Az Ön kosara üres

06 - 1 - 700 8706

Hé - Pé: 8:30 - 16:30

Minden kategória
  • Kategóriák 
  • Gyártók 
 

A termék már kifutott

Amennyiben érdeklődni szeretne a termékről, e-mailben lépjen kapcsolatba a termékmenedzserrel:Nicola Bodnárová

G21 GA-TZ9-2,6M teleszkópos létra, alumínium - sérült csomagolás

Kicsomagolt

 
A G21 GA-TZ9-2,6M ALUMINIUM teleszkópos létra szakemberek számára kifejlesztve - erős és tartós konstrukcióval rendelkezik a duralimínium profiloknak köszönhetően. A könnyű alumíniumból készült váz nagyon könnyű
 
Gyártó
G21
Kód 
63903821
Cikkszám 
GA-TZ9
A termék leírása 

A termék leírása 

Az áru csomagolása sérült. Ezért kedvezményt biztosítunk. A termék sértetlen, teljesen működőképes és teljes garanciával rendelkezik.

A G21 GA-TZ19-2,6 M teleszkópikus létra, amelyet eredetileg szakemberek számára fejlesztettek ki, egy csúcsmodell, amelyet kellően erős és tartós szerkezet jellemez, a duralumin profiljának köszönhetően. Szerkezetéhez könnyű alumínium anyagokat használtak fel, amelyek csökkentik a teljes tömeget, ugyanakkor biztosítják a létra könnyed összecsukhatóságát.

Ezeket az alumínium teleszkópikus létrákat nem csak professzionális használatra tervezték. Függetlenül attól, hogy műhelyben, kertben vagy otthonában tartózkodik, mindig hasznát fogja venni, és értékelni fogja a legfontosabb tulajdonságait.

Ha problémája van a műhelyben vagy otthon lévő tárhely hiányával, ez az összecsukható alumínium teleszkópikus létra ideális választás az Ön számára! Összecsukáskor csak 0,74 méter hosszú, így könnyű kezelni, könnyen mozgatható, vagy szállítható. Szerkezeti elemeit, biztonsági zárjait az ergonómiai alapelvek szerint tervezték, így támogatva a könnyű és intuitív használatát.

Használja ki ezt az egyedülálló lehetőséget és szerezze meg ezt a kiváló minőségű G21 GA-TZ19-2,6 M teleszkópikus létrát, amelynek szállítási és tárolási követelményei minimálisak, és amelynek hosszabbító rendszere lehetővé teszi a létra hosszának bármilyen beállítását.

Minőségi garancia! 2 év teljes garancia!

Specifikációk

  • Teherbírás: 150 kg
  • A hajtogatott létra hossza: 0,74 m
  • A kinyitott létra maximális hossza: 2,6 m
  • A csomag mérete: 77 x 50 x 9 cm
  • Súly: 7 kg

Csomag tartalma

  1. Teleszkópos alumínium létra

Paraméterek

Paraméterek

Terhelhetőség (kg)
150
Besorolás
Teleszkópos létra
Teljes hossz (m)
2,6
Teljes súly (kg)
7
Teleszkópos kialakítás
Igen
Letöltés

Letöltés

Használati útmutató
ga_tz

Hasonló termékek