0
Az Ön kosara üres

06 - 1 - 700 8706

Hé - Pé: 8:30 - 16:30

Minden kategória
 • Kategóriák 
 • Gyártók 

G21 TEEPEE Csillagos álom sátor

 
A luxus anyagokból készült G21 teepee Csillagos álom egy játékos, gyermekvilágot megőrző sátor. A szürke-rózsaszín teepee selymes anyagból készült.G21 Star Dreams teepe szettet is ajándékba adjuk: három díszes és szuper csinos párna, valamint a padló.
 
Gyártó 
G21
Kód 
6002654
Cikkszám 
G21-TNT-grst
Áfa 
27%
Az Ön ára  ÁFA-val
24 628 Ft ÁFA-val
Az Ön ára  ÁFA nélkül
19 392 Ft ÁFA nélkül
  
Penta Family fiókkal 828 forintot takaríthat meg
Fiók létrehozása
Partner érvényesség 
Jótállás
24 hónap
Rendelés 
other
Azonosító szám 6002654 Cikkszám  G21-TNT-grst EAN 8595627420321
A termék leírása 

A termék leírása 

A gyermekek imádnak bunkereket építeni. Önöknél is minden tele van pokróccal, régi anyagokkal, amelyekből a gyerekek búvóhelyeket építenek? Kicsik és nagyon egyaránt vágynak egy titkos sarokra, ahol elmerülhetnek a saját világukban és fantáziáikban. Hogyan tudna megszabadulni a hatalmas pokrócos – párnás bunkerektől? Adjon nekik egy TEEPEE sátrat!

Gyengéd luxus

A luxus anyagokból készült G21 teepee Csillagos álom egy játékos, gyermekvilágot megőrző sátor. Ezzel együtt remekül néz ki, így bárhová elhelyezheti a lakásban. Tökéletes kiegészítője lehet otthonának, amely jókedvet és harmóniát tükröz. A G21 teepee sátrak nagyon népszerűvé váltak áruházunkban, kár lenne, ha bármely kisgyermekes háztartásból hiányozna.

Jó minőségű anyagok

A szürke-rózsaszín teepee selymes anyagból készült. Tartós anyagú és elképesztően puha tapintású. Ezt a kellemes érzést nem csak a lágy tapintásának köszönheti, hanem a gyönyörűen fényes látványnak is. A Teepee sátor minden tartozékával együtt hipoallergén és tökéletesen légáteresztő. A tartólécek fából készülnek.

Az oldalsó ablak takarója

Összeszerelése nagyon könnyű

A teljes sátorfedelet egy darabban szállítjuk, készen állva az összeszerelésre. Mindössze annyit kell tennie, hogy a 4 tartólécen át kell fűznie a zsinórt, majd megkötni a lecek tetején. Ezután rögzíteni a G21 rögzítő rendszerrel, és kész is a teepee! Helyezze be a teepee padlózatát. A bejáraton lévő anyag ajtót leengedheti, ha gyermeke egy kis magányra vágyik, vagy felkötheti, ha közösen szeretnék élvezni a játszás örömét. Az oldalsó ablak külső panelje ugyanígy rögzíthető.

Rögzítés G21

És egy meglepetés ajándék

Egy kis meglepetés mindenkinek az arcára örömet csal! A teepee sátorhoz nemcsak a padló jár, hanem a G21 Star Dreams teepe szettet is ajándékba adjuk: három díszes és szuper csinos párna található még a dobozban. Biztosan elnyerik a gyermekek tetszését a díszes párnák, amelyekkel bolondozhatnak, vagy éppen megpihenhetnek a kimerítő játszás után. Belül két kis zseb is található a játékok számára.

Specifikációk

 • Sátor anyaga: nyersselyem
 • A rögzítő lecek anyaga: fa
 • Sátor magassága: 160 cm
 • A rögzítő lecek hossza: 185 cm
 • A padló méretei: 120 x 120 cm
 • Szín: szürke / rózsaszín, fehér csillagok
 • Súly: 2,7 kg
 • A csomag méretei: 18,5 x 113,5 x 17,5 cm
 • A csomag súlya: 3 kg

Csomag tartalma

 1. Szövet sátor egy ablakkal
 2. 4 x fa léc
 3. Padló
 4. 3 x párna
 5. G21 rögzítés rendszer

Paraméterek

Paraméterek

Szín
Szürke
Méretek sz x ma x mé (cm)
120 x 160 x 120

Hasonló termékek