0
Az Ön kosara üres

06 - 1 - 700 8706

Hé - Pé: 8:30 - 16:30

Minden kategória
  • Kategóriák 
  • Gyártók 

G21 WPC padlóburkolat a Boston 1104 kerti tárolóhoz, ében szín

 
G21 padlóburkolat a Boston 1104 kerti tárolóhoz ében színben méretre készült ellenálló, tartós és karbantartásmentes WPC anyagból. Az egyszerű összeállításának, gyönyörű dizájnjának és elfogadható árának köszönhetően tökéletes padlót kap a kerti házához.
 
Gyártó 
G21
Kód 
63900194
Áfa 
27%
Az Ön ára  ÁFA-val
217 042 Ft ÁFA-val
Az Ön ára  ÁFA nélkül
170 899 Ft ÁFA nélkül
  
Penta Family fiókkal 1 490 forintot takaríthat meg
Fiók létrehozása
Partner érvényesség 
Jótállás
24 hónap
Rendelés 
other
Azonosító szám 63900194 Cikkszám   EAN 8595627423223
A termék leírása 

A termék leírása 

A G21 padlóburkolat a Boston 1104 kerti tárolóhoz ében színben méretre készült ellenálló, tartós és karbantartásmentes WPC anyagból. Az egyszerű összeállításának, gyönyörű dizájnjának és elfogadható árának köszönhetően tökéletes padlózatot kap a kerti tárolójához.

A kerti tárolókhoz való WPC padlóburkolat előnyei

  • Egyszerű összeállítás
  • Méretre készített pontosan az adott tároló méretei szerint
  • Ellenálló és karbantartásmentes
  • A szép kialakítása tökéletessé teszi a kerti tároló belterét

A WPC padlóburkolat a G21 kerti tárolóhoz praktikus megoldás a legnehezebb körülményekbe is. Ellenálló, elviseli a hőmérséklet ingadozásait és megtartja tulajdonságait a színét beleértve.

Mi a WPC anyag?

A WPC anyag (Wood plastic components) 60 %-ban farostból és 40 %-ban műanyagból készült kompozit. Nyomás és hő hatásával készült az ellenálló és tartós karbantartásmentes anyag, amely praktikus és széleskörű felhasználással rendelkezik.

Fa mintájú padló, amely örökre kitart

Ezen anyag tulajdonságai elérik az exotikus fákból készült padlóburkolatok minőségét és ugyanakkor elérhető áron kaphatóak. A padló a G21 rendszerrel van rögzítve, tehát úgy néz ki, mintha fából lenne. A fa burkolólapokkal ellentétben nem szükséges karbantartani vagy festeni. A klasszikus műanyaggal szemben magas színtartósággal rendelkeznek és ellenállnak a hőmérséklet ingadozásainak.

És a fő előnyei?

Karbantartásmentes - az anyagot nem kell karbantartani vagy különféle bevonatokkal kezelni, a tisztítása egyszerű víz segítségével

Tartós - A WPC anyag mélyen színezett, így nem változik a színe az idő elteltével. A fa anyagokkal ellentétben nincsenek vizuális hibái, mind például csomói, stb.

Költésmegtakarító

Biztonságos és csúszásgátló felület

Termékleírás

  • Anyag: WPC
  • Színváltozat: Ében

Paraméterek

Paraméterek

Anyaga
WPC
Szín
Eben
Letöltés

Letöltés

Használati útmutató
pah_boston