0
Az Ön kosara üres

06 - 1 - 700 8706

Hé - Pé: 8:30 - 16:30

Minden kategória
 • Kategóriák 
 • Gyártók 

Gyümölcsprés G21 Chamberi vízszintes - kiállított darab

Ingyenes szállítás

4 év garancia

Kicsomagolt

 
A forradalmian új csavaros gyümölcsprés G21 Chamberi speciális Optimal Seal technológiával a gyümölcsök és zöldségek tökéletes kifacsarásához. Egyedülálló módszerének köszönhetően a lehető legtöbb gyümölcs és zöldség levet tudja előállítani.
 
Gyártó 
G21
Kód 
6008580
Cikkszám 
G21-GZ27
Áfa 
27%
Az Ön ára  ÁFA-val
57 668 Ft ÁFA-val
Az Ön ára  ÁFA nélkül
45 408 Ft ÁFA nélkül
Partner érvényesség 
Jótállás
24 hónap
Rendelés 
other
Azonosító szám 6008580 Cikkszám  G21-GZ27 EAN 8595627420345
A termék leírása 

A termék leírása 

A termék ki volt állítva. A termék enyhén meg van karcolva. Ezért kedvezményt biztosítunk rá. A termék hiánytalan, teljesen működőképes, teljeskörű garanciával.

Forradalmian új csigás gyümölcsprés G21 Chamberi speciális Optimal Seal technológiával a gyümölcsök és zöldségek tökéletes kifacsarásához. Egyedülálló módszerének köszönhetően a lehető legtöbb levet tudja kinyerni, legyen szó lágy, vagy kemény gyümölcsről, zöldségről.

Miért olyan jó az inverz préselés?

Az inverz préselés ellentétes mechanizmussal történik, mint amit más vízszintes csigás facsaróknál megszokhattunk. Ez egy forradalmi változtatás, amely más gyártóknál nem található meg.

A prés csigája a prés testének irányába forog, úgy, hogy a töltőcső préselő részében lévő nyílások fordított sorrendben vannak. Ez azt jelenti, hogy a préselő testénél először a hulladék számára elhelyezett nyílás helyezkedik el és csak azután folyik el a frissen facsart zöldség – vagy gyümölcslé.

A gyümölcsök előkészítése a G21 Chamberi gyümölcsfacsarása közben

Gyümölcspréselés forradalmi módszerekkel és lenyűgöző újításokkal

A G21 Chamberi sokkal nagyobb kényelmet biztosít felhasználóinak. Ez idáig vásárlóként el kellett fogadnia a gyümölcslevek előre adott sűrűségét vagy befolyásolhatta, de különböző szürőkre és tartozékokra volt szüksége a facsaróhoz. A G21 Chamberi gyorsan és egyszerűen megfelel a kívánságainak.

Csak egy fordítás és kész!

A töltőcső préselő részének végén egy fedő található, amelyen sűrűség beállító szűrők helyezkednek el. Tisztább, vagy pépesebb italra lenne gusztusa? Fordítsa el a fedelet az óra járásának irányában, engedje fel és válassza ki a három fokozat egyikét. Utána a fedelet nyomja vissza és zárja le az óramutató iránya szemben Nem marad más, mint előkészíteni a poharat. Egészségére!

Forgókupak a folyadék sűrűségének beállításához

Optimal Seal - testreszabott gyümölcslevek és fagyi bónuszként!

A G21 Chamber elődjéhez hasonlóan a G21 Chamberi is jelentőset fejlődött az Optimal Seal technológia terén. Az inverz préselés sokkal hatékonyabb a csiga nyomása és a hulladékfedél kombinációjának köszönhetően. A préselni kívánt nyersanyagtól függően állítsa be az Optimal Seal kart a puhább, vagy éppen a keményebb gyümölcsökhöz. Harmadik lehetőségként fagylaltot is tud vele készíteni, nincs szükség újabb kiegészítőkre, nem kell semmit hozzávásárolni. A házi fagylaltot egyedül elkészíti.

Még több gyümölcslé? Könnyen megvalósítható

A G21 Chamberi gyümölcsprés kielégíti a legigényesebbeket is. A szokásos használat mellett is sokkal több levet préselhet ki azonos alapanyagokból, mint más gyümölcsprések esetében.

TIPP: Az Optimal Seal kart váltogatva: felengedve majd meghúzva (egészen a „fagylalt” helyzetig) befolyásolhatja a gyümölcs- vagy zöldségpép gazdagságát. Eredményként teljesen száraz nyersanyag kerül a hulladéktartályban, és még több gyümölcslé lesz a pohárban.

G21 Chamberi gyümölcsprés, zöldségekkel és gyümölcslével

A szemnek tetszetős, a fülnek nem zavaró

A G21 Chamberi gyümölcsprés modern, kerek megjelenése, a szürke két árnyalatának kombinációjával különleges színvilágú, amely tökéletesen kiegészíti a modern vagy skandináv stílusú konyhákat, valamint a népszerű futurisztikus, rusztikus vagy vintage konyhákat.

Gyümölcsfacsarónk tervezésénél, gyártásánál a zajszintre is összpontosítottunk. Ezért vagyunk rá olyan büszkék. Nem csak nagyon halk, de szép is, és a munkát is megkönnyíti.

A gyümölcsprés alkalmas:

 • Leveles zöldségek
 • Gyökérzöldségek
 • Bogyós gyümölcsök
 • Alma
 • Gabonafélék
 • Gyógynövények
 • Ribizli
 • Egres
 • Fagylalt készítésére

Felhívjuk figyelmét, hogy a lassú préseken történő alma préselés esetén csak kiváló minőségű kemény almát szabad használni. Egyébként, ha az alma puha vagy érettebb, akkor a feldolgozás során nagyobb rosttartalmú lé (püré) keletkezik.

Meghosszabbított garancia 2 + 2 év

A termék minőségét 4 évig garantáljuk. A szokásos 2 éves garanciális időszakon túl a garancia további 2 évre történő meghosszabbítását a http://g21-warranty.com oldalon regisztrálhatja. Használja ki ezt a lehetőséget, és regisztráljon a vásárlás után. Kiterjesztett garancia 2 + 2 év megtérül!

Termékleírás

 • Teljesítmény: 150 W
 • Fordulatszám: 70 ford. / perc
 • A gyümölcsprés nyílásának átmérője: 45 mm
 • BPA-mentes (nem tartalmaz biszfenolt - káros szénhidrogént)
 • Meghosszabbított garancia 2 + 2 év

Fizikai tulajdonságok

 • Szín: szürke
 • Méretek (Sz x Ma x Mé): 13 x 35 x 35 cm
 • Súly: 3,5 kg
 • A csomag méretei (Sz x Ma x Mé): 32 x 30 x 29 cm
 • A csomag súlya: 4,7 kg

Csomag tartalma

 1. G21 Chamberi gyümölcsprés
 2. Betoló kar
 3. 0,5 l-es edény
 4. 0,6 l-es edény
 5. Tisztító kefe

Paraméterek

Paraméterek

Térfogat (l)
0,5
Fordulatszám (1/min)
70
Anyaga
Műanyag
Szín
Szürke
Súly (kg)
3,5
Méretek sz x ma x mé (cm)
13 x 35 x 35
Meghosszabbított garancia
2 + 2 év
Típus
Csigás gyümölcsprések
Fogyasztás (W)
150
Csiga
Horizontális
Gyümölcsadagoló cső mérete: 
45 x 45
Letöltés

Letöltés

Használati útmutató
chamber_i