0
Az Ön kosara üres

06 - 1 - 700 8706

Hé - Pé: 8:30 - 16:30

Minden kategória
  • Kategóriák 
  • Gyártók 
Szűrők

Ár  Ft

Ft
Ft

ElérhetőségBolt 

Paraméter szűrő 

 

Kiegészítők a túrabotokhoz

Kiegészítők a túrabotokhoz

Állapot 

Részletes keresés 

Rendezés
13 termék
1 oldal 
 

Elemek oldalanként :

 
 

2 hegyvédő a Nordic Walking botokhoz, tartalék az elveszett vagy sérült végekre, enyhítik az ütközéseket, a kellemetlen kopogást, jobb tapadást biztosít az aszfalton, járdán és a burkolt utakon, élettartam kb. 300 - 400 km. Alacsony keménységű gumi. Zöld.

6 788 Ft 

ÁFA nélkül

8 621 Ft 

ÁFA-val

Védőtok 2 pár botra nordic walkingra, trekkingre és terepfutásra, 79 cm hossz, állítható felső pánt az egyszerű szállításra kézben vagy vállon, ellenállás a repedésnek és az időjárás hatásainak. Cordura márkájú nejlen. Fekete és sárga szín.

5 416 Ft 

ÁFA nélkül

6 878 Ft 

ÁFA-val

Védőtok 1 pár botra nordic walkingra, trekkingre és terepfutásra, 130 cm hossz, állítható felső pánt az egyszerű szállításra kézben vagy vállon, ellenállás a repedésnek és az időjárás hatásainak. Cordura márkájú nejlen. Fekete és sárga szín.

3 116 Ft 

ÁFA nélkül

3 957 Ft 

ÁFA-val

2 hegyvédő a Nordic Walking botokhoz, tartalék az elveszett vagy sérült végekre, enyhítik az ütközéseket, a kellemetlen kopogást, jobb tapadást biztosít az aszfalton, járdán és a burkolt utakon, élettartam kb. 500 km. Közepesen kemény gumi. Narancssárga.

3 376 Ft 

ÁFA nélkül

4 288 Ft 

ÁFA-val

Teljes ujjú érintőképernyős kesztyű Nordic Walkingra, S méret, okostelefon vezérlése lehetséges, kiváló érzékenység és fogás, tépőzáras, NCS pántok, párnázás, magas ellenállás. Amara műbőr, hab és ezüst és nejlon szálak. Fekete.

11 552 Ft 

ÁFA nélkül

14 671 Ft 

ÁFA-val

Egy pár hegyvédő a Nordic Walking botokhoz, tartalék az elveszett vagy sérült végződésekre, enyhítik az ütközéseket, a kellemetlen kopogást, jobb tapadást biztosít az aszfalton, járdán és a burkolt utakon, élettartam kb. 600 km. Erős gumi. Fekete.

3 376 Ft 

ÁFA nélkül

4 288 Ft 

ÁFA-val

Teljes ujjú érintőképernyős kesztyű Nordic Walkingra, M méret, okostelefon vezérlése lehetséges, kiváló érzékenység és fogás, tépőzáras, NCS pántok, párnázás, magas ellenállás. Amara műbőr, hab és ezüst és nejlon szálak. Fekete.

11 552 Ft 

ÁFA nélkül

14 671 Ft 

ÁFA-val

2 karbid hegy a Nordic Walking botokra, majdnem korlátlan élettartam, a karbid a legkeményebb anyagokhoz tartozik, extrém ellenállás minden hatásnak, biztonságos elrugaszkodás nedves terepben és burkolatlan utakon, belső átmérő 13 mm. Fekete szín.

4 060 Ft 

ÁFA nélkül

5 156 Ft 

ÁFA-val

Teljes ujjú érintőképernyős kesztyű Nordic Walkingra, XL méret, okostelefon vezérlése lehetséges, kiváló érzékenység és fogás, tépőzáras, NCS pántok, párnázás, magas ellenállás. Amara műbőr, hab és ezüst és nejlon szálak. Fekete.

11 552 Ft 

ÁFA nélkül

14 671 Ft 

ÁFA-val

Kényelmes ujjtalan kesztyű Nordic Walkingra, S méret, tépőzáras, NCS pántok, kiváló légáteresztés, kiváló érzékenység és fogás, párnázás, ellenállás a kopásnak és az időjárási hatásoknak. Amara műbőr hab párnázással. Fekete és szürke.

9 508 Ft 

ÁFA nélkül

12 075 Ft 

ÁFA-val

Kényelmes ujjtalan kesztyű Nordic Walkingra, M méret, tépőzáras, NCS pántok, kiváló légáteresztés, kiváló érzékenység és fogás, párnázás, ellenállás a kopásnak és az időjárási hatásoknak. Amara műbőr hab párnázással. Fekete és szürke.

9 508 Ft 

ÁFA nélkül

12 075 Ft 

ÁFA-val

Kényelmes ujjtalan kesztyű Nordic Walkingra, L méret, tépőzáras, NCS pántok, kiváló légáteresztés, kiváló érzékenység és fogás, párnázás, ellenállás a kopásnak és az időjárási hatásoknak. Amara műbőr hab párnázással. Fekete és szürke.

9 508 Ft 

ÁFA nélkül

12 075 Ft 

ÁFA-val

Kényelmes ujjtalan kesztyű Nordic Walkingra, XL méret, tépőzáras, NCS pántok, kiváló légáteresztés, kiváló érzékenység és fogás, párnázás, ellenállás a kopásnak és az időjárási hatásoknak. Amara műbőr hab párnázással. Fekete és szürke.

9 508 Ft 

ÁFA nélkül

12 075 Ft 

ÁFA-val