0
Az Ön kosara üres

06 - 1 - 700 8706

Hé - Pé: 8:30 - 16:30

Minden kategória
  • Kategóriák 
  • Gyártók 
Szűrők

Ár  Ft

Ft
Ft

Elérhetőség



Bolt 

Paraméter szűrő 

 

Kiegészítők a túrabotokhoz

Kiegészítők a túrabotokhoz

Állapot 

Részletes keresés 

Rendezés
14 termék
1 oldal 
 

Elemek oldalanként :

 
 

Védőtok 2 pár botra nordic walkingra, trekkingre és terepfutásra, 79 cm hossz, állítható felső pánt az egyszerű szállításra kézben vagy vállon, ellenállás a repedésnek és az időjárás hatásainak. Cordura márkájú nejlen. Fekete és sárga szín.

4 654 Ft 

ÁFA nélkül

5 910 Ft 

ÁFA-val

2 hegyvédő a Nordic Walking botokhoz, tartalék az elveszett vagy sérült végekre, enyhítik az ütközéseket, a kellemetlen kopogást, jobb tapadást biztosít az aszfalton, járdán és a burkolt utakon, élettartam kb. 300 - 400 km. Alacsony keménységű gumi. Zöld.

3 323 Ft 

ÁFA nélkül

4 220 Ft 

ÁFA-val

2 db védő sapkák Nordic Walking botokhoz, az elveszett vagy sérült végsapkák pótlására, elnyeli az ütéseket, tompítja a kellemetlen ütéseket, jobb tapadást biztosít aszfalton és burkolt utakon, élettartama kb. 500 km. Közepesen kemény gumi. Narancssárga.

373 Ft 

ÁFA nélkül

474 Ft 

ÁFA-val

Védőtok 1 pár botra nordic walkingra, trekkingre és terepfutásra, 130 cm hossz, állítható felső pánt az egyszerű szállításra kézben vagy vállon, ellenállás a repedésnek és az időjárás hatásainak. Cordura márkájú nejlen. Fekete és sárga szín.

2 921 Ft 

ÁFA nélkül

3 710 Ft 

ÁFA-val

2 hegyvédő a Nordic Walking botokhoz, tartalék az elveszett vagy sérült végekre, enyhítik az ütközéseket, a kellemetlen kopogást, jobb tapadást biztosít az aszfalton, járdán és a burkolt utakon, élettartam kb. 500 km. Közepesen kemény gumi. Narancssárga.

3 323 Ft 

ÁFA nélkül

4 220 Ft 

ÁFA-val

Teljes ujjú érintőképernyős kesztyű Nordic Walkingra, S méret, okostelefon vezérlése lehetséges, kiváló érzékenység és fogás, tépőzáras, NCS pántok, párnázás, magas ellenállás. Amara műbőr, hab és ezüst és nejlon szálak. Fekete.

9 992 Ft 

ÁFA nélkül

12 690 Ft 

ÁFA-val

Egy pár hegyvédő a Nordic Walking botokhoz, tartalék az elveszett vagy sérült végződésekre, enyhítik az ütközéseket, a kellemetlen kopogást, jobb tapadást biztosít az aszfalton, járdán és a burkolt utakon, élettartam kb. 600 km. Erős gumi. Fekete.

3 323 Ft 

ÁFA nélkül

4 220 Ft 

ÁFA-val

Teljes ujjú érintőképernyős kesztyű Nordic Walkingra, M méret, okostelefon vezérlése lehetséges, kiváló érzékenység és fogás, tépőzáras, NCS pántok, párnázás, magas ellenállás. Amara műbőr, hab és ezüst és nejlon szálak. Fekete.

9 992 Ft 

ÁFA nélkül

12 690 Ft 

ÁFA-val

2 karbid hegy a Nordic Walking botokra, majdnem korlátlan élettartam, a karbid a legkeményebb anyagokhoz tartozik, extrém ellenállás minden hatásnak, biztonságos elrugaszkodás nedves terepben és burkolatlan utakon, belső átmérő 13 mm. Fekete szín.

3 323 Ft 

ÁFA nélkül

4 220 Ft 

ÁFA-val

Teljes ujjú érintőképernyős kesztyű Nordic Walkingra, XL méret, okostelefon vezérlése lehetséges, kiváló érzékenység és fogás, tépőzáras, NCS pántok, párnázás, magas ellenállás. Amara műbőr, hab és ezüst és nejlon szálak. Fekete.

10 307 Ft 

ÁFA nélkül

13 090 Ft 

ÁFA-val

Kényelmes ujjtalan kesztyű Nordic Walkingra, S méret, tépőzáras, NCS pántok, kiváló légáteresztés, kiváló érzékenység és fogás, párnázás, ellenállás a kopásnak és az időjárási hatásoknak. Amara műbőr hab párnázással. Fekete és szürke.

8 102 Ft 

ÁFA nélkül

10 290 Ft 

ÁFA-val

Kényelmes ujjtalan kesztyű Nordic Walkingra, M méret, tépőzáras, NCS pántok, kiváló légáteresztés, kiváló érzékenység és fogás, párnázás, ellenállás a kopásnak és az időjárási hatásoknak. Amara műbőr hab párnázással. Fekete és szürke.

8 102 Ft 

ÁFA nélkül

10 290 Ft 

ÁFA-val

Kényelmes ujjtalan kesztyű Nordic Walkingra, L méret, tépőzáras, NCS pántok, kiváló légáteresztés, kiváló érzékenység és fogás, párnázás, ellenállás a kopásnak és az időjárási hatásoknak. Amara műbőr hab párnázással. Fekete és szürke.

8 102 Ft 

ÁFA nélkül

10 290 Ft 

ÁFA-val

Kényelmes ujjtalan kesztyű Nordic Walkingra, XL méret, tépőzáras, NCS pántok, kiváló légáteresztés, kiváló érzékenység és fogás, párnázás, ellenállás a kopásnak és az időjárási hatásoknak. Amara műbőr hab párnázással. Fekete és szürke.

8 102 Ft 

ÁFA nélkül

10 290 Ft 

ÁFA-val