0
Az Ön kosara üres

06 - 1 - 700 8706

Hé - Pé: 8:30 - 16:30

Minden kategória
  • Kategóriák 
  • Gyártók 
 

A termék már kifutott

Amennyiben érdeklődni szeretne a termékről, e-mailben lépjen kapcsolatba a termékmenedzserrel:Libor Štěpánek

Olympus E-M5 Mark III 1442 EZ kit ezüst/ezüst

 
Az E-M5 Mark III stílusos, kompakt méretbe csomagolt technológiai erőmű és olyan funkciók tárháza, melyek messze kiemelik vetélytársai közül.
 
Gyártó
Olympus
Kód 
54070923
Cikkszám 
V207090SE030
A termék leírása 

A termék leírása 

E-M5 Mark III - nincsenek határok
Városi dzsungel... fent a magasban, lent az utcákon, ragyogó napfényben, vagy éjszakai fényekkel, esőben, vagy eső nélkül - az E-M5 Mark III mindenre felkészült. Gyakorlatilag nincsenek határok, bármerre is indulnál! A kompakt méretű és könnyű kivitelnek köszönhetően megszabadulhatsz a nehéz felszerelés béklyóitól. A fotózást még magasabb szintre emelheted – ehhez a tökéletesre csiszolt design, a magas szintű technológia és a "must-have" funkcionalitás is hozzájárul. Röviden: minden, amire szükséged van - hogy felfedezhess, bárhol és bármikor.
Az E-M5 Mark III stílusos, kompakt méretbe csomagolt technológiai erőmű és olyan funkciók tárháza, melyek messze kiemelik vetélytársai közül.

20M Live MOS szenzor

Tiszta és részletgazdag felvételek akár útközben, vagy sötét helyeken – az E-M5 Mark III nagyteljesítményű szenzora kifejezetten arra készült, hogy a hatékony képstabilizátorral együttműködve készítsen lenyűgöző minőségű felvételeket. A tükröződésmentesítő bevonat közvetlenül az érzékelő felületén csökkenti a becsillanás és a szellemkép kockázatát.

TruePic VIII képprocesszor
A 20M Live MOS érzékelőt tökéletesen kiegészíti a kifinomult képprocesszor. Dupla négymagos felépítése és különálló AF számításokat végző áramköre biztosítja azt a teljesítményt, mely a szupergyors autofókusz és a ragyogó képminőség alappillére.

Vázba épített képstabilizátor
Az E-M5 Mark III képstabilizátora akár 5,5 EV korrekcióra képes* - tehát semmi sem állíthat meg abban, hogy nekiindulj és megörökítsd akár az egész világot, annak bármely pillanatát. Ráadásul, mivel a képstabilizátort a vázba építve találod, az kézből kitartva, bármely objektívvel tiszta eredményt garantál. Ha kompatibilis - például M.Zuiko Digital ED 12–100mm F4 IS PRO - objektívet használsz, a Sync IS funkció biztosítja, hogy a fényképezőgép és az objektív tökéletesen együtt dolgozzon, akár 6,5 fényérték-lépés korrekció lehetőségével.
*M.Zuiko Digital ED 12–40mm F2.8 PRO objektívvel, 40mm beállítással használva

Az M.Zuiko Digital objektívek teljes választéka
A több mint húszféle objektív választékának köszönhetően az E-M5 Mark III mindent átfogó rendszerével kiélheted kreativitásod, megvalósíthatod különleges elképzeléseidet, és gond nélkül alkalmazhatod saját fotós stílusod. Makró, halszem, ultra-telefotó… nincsenek határok, bármerre is indulj!
"Az éjszakai felvételek jelentik a legnagyobb kihívást. A megfelelő gradáció, a tiszta kontúrok, a nagyszerű meleg lámpafény. Az E-M5 Mark III mindezt biztosítja - sőt, még ennél is többet. Olyan megbízható társ, amire mindig számíthatok."

E-M5 Mark III felvételkészítés-technológia
Annak érdekében, hogy a fotózást még magasabb szintre emelhesd, az E-M5 Mark III kompakt méretű és könnyű váza nagy teljesítményű szenzort, fejlett képprocesszort és az Olympus által fejlesztett funkciók garmadáját kínálja.
"Egy könnyű és kompakt méretű fényképezőgép nagyon nagy előnyt jelent az utazó fotósok számára. Nekem az új E-M5 Mark III, ami a legjobban hozza ezt a különbséget. Szinte bárhová elmehetek és mindig, minden nálam van, amire csak szükségem lehet."

Filmkészítésre termett
Válts "fotósról" "videósra" bárhol és bármikor. Az E-M5 Mark III ideális filmkészítésre is - tiszta képminőséget és dinamikus, mozifilm-szerű élményt kínál.
"Az E-M5 Mark III biztosítja azt, hogy érzelmeket ébresszek a nézőben. A természet a saját látószögemből, valamint a nagy teljesítményű és pecíz autofókusz tökéletes kombinációjának eredménye az a bokeh, amelyre szükségem van a téma kiemeléséhez."

Az E-M5 Mark III úgy készült, hogy használója fotós feladatait minél inkább megkönnyítse. A kényelmet biztosító funkciók és jellemzők által az OM-D fényképezőgép használata színtiszta élvezet - így szabadon, bármilyen fotós stílusban gondtalan fotózást biztosít.

 
A csomag tartalma:

E-M5 Mark III váz (ezüst)
M.ZUIKO DIGITAL 14-42mm 1:3.5-5.6 EZ (ezüst)
FL‑LM3 Vaku
BLS‑50 Lítium-ion akkumulátor
Vállpánt
Mikro‑NégyHarmad szabványos vázsapka (BC‑2)
CB‑USB12 USB kábel
Használati útmutató
Jótállási jegy
Paraméterek

Paraméterek

Bajonet
Micro 4/3
Energiaforrás
Akumulátor
Szín
fekete- ezüst
Méretek sz x ma x mé (mm)
125,3 x 85,2 x 49,7
Súly (g)
366
Csomag tartalma
Tělo fotoaparátu, objektiv M.Zuiko Digital ED 14-42mm F3.5-5.6 EZ Pancake, FL-LM3 Blesk, BLS-50 Lithium-Ion baterie, Řemínek přes rameno, Micro 4/3 krytka těla (BC-2), Návod k použití, Servisní karta, CB-USB12 USB kabel
Rozlíšenie LCD
1037000
Uhlopriečka LCD
3" (7,6cm)
Hledáček
Elektronický
Memóriakártya foglalat
SD, SDHC, SDXC
Typ snímače
Live MOS
Hatékony pixelszám (Mpix)
20,4
Akkumulátor típusa
BLS-50 Lithium-Ion baterie
Citlivost ISO do
25600
Citlivost ISO od
200
Crop faktor
2x
Formáty súborov
JPEG, RAW
Maximális videófelbontás
(4K) 3840 x 2160
Rozlíšenie (Mpix)
16 až 25 Mpix
Rozmer snímača (mm)
4:3 / 17,4 x 13,0 mm
Sánky pre blesk
Igen
Scénické režimy
Ano
Vodotesné
Ano
Výklopný display
Igen
Zostava fotoaparátu
Telo + objektív