0
Az Ön kosara üres

06 - 1 - 700 8706

Hé - Pé: 8:30 - 16:30

Minden kategória
  • Kategóriák 
  • Gyártók 
 

A termék már kifutott

Amennyiben érdeklődni szeretne a termékről, e-mailben lépjen kapcsolatba a termékmenedzserrel:Tomáš Martan

Tamron SP 150-600mm F/5-6.3 Di VC USD G2 (Canon)

5 év garancia

 
Az SP 150-600 mm G2 (2. generációs) ultravékony teleobjektív továbbfejlesztett optikai teljesítménye lehetővé teszi, hogy figyelemreméltó élességgel készíts kézi felvételeket. Ez az új objektív az SP 150-600mm (A011-es modell) sikerére épül.
 
Gyártó
Tamron
Kód 
580712
Cikkszám 
A022E
A termék leírása 

A termék leírása 

Az SP 150-600 mm G2 (2. generációs) ultravékony teleobjektív továbbfejlesztett optikai teljesítménye lehetővé teszi, hogy figyelemreméltó élességgel készíts kézi felvételeket. Ez az új objektív az  SP 150-600mm (A011-es modell) sikerére épül, de jelentősen továbbfejlesztettük.

Jobb általános optikai teljesítménnyel és gyorsabb AF-sebességgel, valamint  magnézium-fluorid borítású frontlencsével, és FLEX ZOOM LOCK zoomrögzítővel láttuk el.

Az új zoomot az alapoktól kezdve újították fel a Tamron szigorú minőségi szabványainak és tervezési előírásainak megfelelően. Az elkészült eszköz ötvözi az intelligens mérnöki megoldásokat és a nagy teljesítményt a minőségi kivitelezéssel és a felhasználóbarát dizájnnal. Másként szólva: Ez az optika is az SP szériánkhoz tartozik.

Figyelemre méltó élesség

Az SP 150-600mm G2 három LD (alacsony diszperziójú) lencsetagot tartalmaz, amelyek teljes mértékben kiküszöbölik az axiális és keresztirányú kromatikus aberrációkat. Továbbfejlesztésre került az optikai konstrukció is (21 tag 13 csoportban).



A tükröződésgátló technológiák, az eBAND (kiterjesztett sávszélesség és szögfüggőség) bevonat és a BBAR (szélessávú visszaverődésgátló) borítás javítja a fényátvitelt, és elnyomja a belső visszaverődéseket, beleértve a fényképezőgép képérzékelőiről érkező fényt is. Tehát még akkor sem jelennek meg a visszaverődő fény által okozott szellemképeket és fénysávok, ha háttérvilágítással készítesz fényképeket.

Más fejlesztések is  növelték az objektív sokoldalúságát. Például a MOD, azaz a minimális tárgytávolság 2,2 m-re csökkent, így élvezheted a tele-makró fotózást és a drámai bokeh-hatást is.



Fotózz stabilan a még jobb rezgéskompenzációnak köszönhetően!

A VC, azaz a rezgéskompenzáció hatékonysága 4,5 fényértéknek felel meg a CIPA (Camera and Imaging Products Association) által kidolgozott képstabilizációs teljesítményskála alapján, ha a 3-as VC-módot használod. Az SP 150-600mm G2 ugyanis háromféle VC-móddal rendelkezik:

1-es VC-mód
Normál mód, amely mind a keresőkép stabilitására, mind a képstabilizálásra megoldást nyújt.

2-es VC-mód
Kifejezetten a pásztázó mozgáshoz kifejlesztve.



3-as VC-mód
Az elkészülő képek nagyfokú stabilizálása fontos ebben a módban, a keresőkép stabilizálása pedig nem.

Az objektív elülső lencsefelülete magnézium-fluorid réteggel van bevonva, amely taszítja a vizet és olajat. Így a lencse felületét könnyebb letörölni, és kevésbé érzékeny a szennyeződés, a por, a nedvesség és az ujjlenyomatok káros hatására. Annak érdekében pedig, hogy szabadtéri fotózásnál még nagyobb legyen a védelem, az objektívfoglalaton szivárgásbiztos tömítések védik az eszköz belsejét.



Ergonómia a legapróbb részletekben is

A FLEX ZOOM LOCK mechanizmus lehetővé teszi a zoom zárolását bármely pozícióban.

A FLEX ZOOM LOCK mechanizmus révén a zoom bármely helyzetben gyorsan és egyszerűen rögzíthető vagy kiengedhető a zoomgyűrű elcsúsztatásával. Bármilyen szögből fényképezhetsz anélkül, hogy a zoom véletlenül kitolódna. Ezenkívül a hagyományos Zoom Lock kapcsoló megakadályozza, hogy az objektívfoglalat szállítás közben elmozduljon.


objektiv

Kompatibilitás a telekonvertereinkkel


Akik keveslik a 600 mm-es gyújtótávolságot, kiegészíthetik az optikát az 1.4x és a 2.0x telekonvertereinkkel. Az objektív rezgézkompenzációs képességei a konverter használata esetén is megmaradnak.

Tulajdonságok:

Gyújtótávolság: 150-600 mm
Legtágabb rekeszérték: F/5-6.3
Szerkezet: 13-21
Minimális tárgytávolság: 220 cm
Szűrőmenet mérete: 95 mm
Hossz: 260,2 mm
Súly: 2010 g
Rekeszlamellák száma: 9
Kompatibilitás: Canon EF,EF-S


Termék honlapok :

www.tamron.cz

Paraméterek

Paraméterek

Bajonet
Canon EOS
Optická stabilizace
Igen
Priemer filtra (mm)
95
Konštrukcia - počet skupín
13
Konštrukcia - počet členov
21
Min. zaostřitelná vzdálenost (cm)
220
Nejvyšší clonové číslo
F40
Ostrenie
Automatické (AF)
Súly (g)
2010
Svetelnosť - najkratšie ohnisko
5,0
Svetelnosť - najdlhšie ohnisko
6,3
Max. ohnisková vzdialenosť (mm)
600
Min. ohnisková vzdialenosť (mm)
150
Besorolás
Objektívy
Typ objektívu
Zoom objektív
Kategorie objektivu
Teleobjektivy
Objektív pre formát
Micro 4/3
Rozměry objektivu (D x V) mm
260.2
Svetelnosť objektívu - najdlhšie ohnisko
5.0 - 8.0