0
Az Ön kosara üres

06 - 1 - 700 8706

Hé - Pé: 8:30 - 16:30

Minden kategória
  • Kategóriák 
  • Gyártók 
 

A termék már kifutott

Amennyiben érdeklődni szeretne a termékről, e-mailben lépjen kapcsolatba a termékmenedzserrel:Tomáš Martan

Tamron SP 24-70mm F/2.8 Di VC USD G2 (Canon)

5 év garancia

 
A legújabb csúcstechnikát építettük be ebbe a prémium kategóriás full-frame objektívünkbe. Speciális lencséket, és két processzort is kapott.
 
Gyártó
Tamron
Kód 
581218
Cikkszám 
A032E
A termék leírása 

A termék leírása 

A Tamron SP 24-70mm F / 2.8 Di VC USD G2 objektív egy új, nagysebességű zoomobjektív a teljes képkockás digitális tükörreflexes fényképezőgépekhez. Az A032 egy nagy fényerejű F / 2.8 objektív, amely a legjobb képminőséget éri el. Az új Dual MPU (Micro Processing Units) vezérlőrendszer gyors autofókuszt biztosít, jobb pontossággal és a legmagasabb képstabilizációs kompenzációs tulajdonságokkal (CIPA 5 EV * 1). A Tamron exkluzív eBAND bevonata jelentősen csökkenti a háttérvilágításban megjelenő villanások és árnyékok előfordulását. Ezenkívül az A032 további védelmet nyújt a fluor bevonatnak, a nedvességálló konstrukciónak és a zárható képernyőnek köszönhetően. A fotósok sokféle célra használhatják ezt az új objektívet, beleértve a tájképeket, a portrékat, a híreket, az utazást és egyebeket.

FŐ ELŐNYE 

1. Szofisztikált kialagítás

Speciális, nagy tisztaságú üveglencsék használatával értük el,hogy kiemelkedő színvisszaadású és borotvaéles képeket készíthessünk napjaink nagy pixelsűrűségű szenzoraival is. Az objektív felépítése (17 lencsetag 12 csoportban) két extra fénytörésű (XR) elemet, három alacsony szórású (LD) lencsét, illetve három egyetlen üvegből formázott aszférikus lencsét tartalmaz, egy hibrid aszférikus lencsetag mellett. Ezek a lencsetagok együtt szűrik ki a kromatikus aberrációt, a transzverzális kromatikus aberrációt, a szférikus aberrációt és torzulást, továbbá biztosítják a kimagasló képminőséget, illetve az objektív kompakt méretét. De ez még nem minden.

2. eBAND bevonat a szellemképek és a becsillanások kiszűrésére

Az eBand egy nanostruktúrált lencsebevonat, ahol a struktúravastagság nem nagyobb, mint a kiszűrendő szögből beeső látható fény  lehetséges hullámhossza. A BBAR és az eBand bevonatok ideális elosztása a különböző lencsetagokon garantálja, hogy mindig szellemképtől, tükröződéstől és becsillanástól mentes képeket tudjunk készíteni. Az A032 a Tamron legújabb objektívjeinek egyike. Épp ezért két olyan processzorral láttuk el, ami beágyazott digitális jelfeldolgozó blokkokat tartalmaz, a nagy sebességű adatfeldolgozás elősegítésére. Ez teszi lehetővé, hogy az objektív azonnal tudjon reagálni a kamera kéréseire és az objektív elmozdulására egyaránt.

3. Új kettős MPU (Micro Processing Unit) vezérlő rendszer * 3 gyorsabb és pontosabb autofókuszt és jobb rezgéskompenzációt biztosít

Az innovatív vezérlőrendszer Dual MPU kialakítást használ, jobb számítási kapacitással. Az MPU-k beépített erőteljes DSP (Digital Signal Processor) blokkokkal rendelkeznek, amelyek gyorsabb és pontosabb AF teljesítményt érnek el, és következetesebben kompenzálják a rezgést. Ez a funkció gyenge fényviszonyok mellett is kiváló éjszakai teljesítményt biztosít.

Az MPU nagy teljesítménye jelentősen javítja az autofókusz pontosságát és sebességét

Az A032 USD (Ultrasonic Silent Drive) motorral van felszerelve, amely kiváló fókuszsebességet és pontosságot biztosít. Beépített DSP blokkokkal rendelkező MPU használatával lehetővé teszi a digitális jelek gyors feldolgozását, és kiváló választ és rendkívül pontos AF teljesítményt ér el.

A Dual MPU rendszer az osztályában a legmagasabb rezgéskompenzációs képességet biztosítja * (CIPA 5. szintű EV * 1).

Az új A032 modell fel van szerelve a Tamron saját VC (Vibration Compensation) rendszerével. A rezgéskompenzáció kezelésére tervezett MPU-rendszer hozzáadásával egy új generációs algoritmus szabadul fel, amely osztályában a legnagyobb rezgéskompenzációs képességet biztosítja * 2 (CIPA 5. szintű EV * 1). Még a gyenge fényviszonyok mellett vagy a lassú zársebesség mellett is könnyedén és kényelmesen élvezhetik a kézi fényképezés problémamentességét.

* 1 Canon esetében: EOS-5DMKIII. Nikon esetén: D810-et használnak.

* 2 Digitális tükörreflexes fényképezőgépek cserélhető objektívjei között (2017. június; Tamron)

* 3 MPU-t (mikroprocesszor) használó új vezérlőrendszer, amelyet AF rendszerhez és VC képstabilizáló rendszerhez terveztek

4. Fluor felületkezelés és nedvességálló szerkezet

Az elülső elem felületére felvitt fluor bevonat taszítja a vizet és az olajat, lehetővé téve az ujjlenyomatok, szennyeződések és foltok biztonságos és könnyű eltávolítását. A felületkezelés magasabb tartósságot is biztosít, és hatékonysága évekig fog tartani. A nedvességálló szerkezet biztosítása érdekében a lencsetartón és a kritikus pontokon a tömítések vannak elhelyezve a lencsetartón és más kritikus pontokon, hogy megakadályozzák a nedvesség és az esőcseppek bejutását. Ez a funkció újabb védelmet nyújt, ha kedvezőtlen időjárási körülmények között fényképez a szabadban.


5. Az objektív burkolata új, kényelmes rögzítő mechanizmussal van ellátva

A virág alakú napellenző egy helyen rögzül, hogy megakadályozza a matricát okozó eltéréseket.

6. Kompatibilis a TAP-in konzollal, opcionális tartozék

Az új A032 kompatibilis az opcionális Tamron TAP-in konzollal, amely USB-kapcsolatot biztosít a számítógéphez, és lehetővé teszi a felhasználók számára a firmware frissítését és a szolgáltatások testreszabását, beleértve a finom AF és VC beállításokat.

7. Az elektromágneses írisz rendszert ma már a Nikon bajonett modellekben használják

Az elektromágneses írisz-rendszert, amely a Canon szuronyos lencséinek szokásos jellemzője volt, ma már a Nikon * 3 modellekben is használják. A nyílás pontosabb szabályozása annak köszönhető, hogy a nyílás lapátjait a motor elektronikus impulzusjelekkel vezérli és ellenőrzi.

* 3 Csak elektromágneses írisszel kompatibilis kamerákkal érhető el (D3100, D3200, D3300, D3400, D5000, D5100, D5200, D5300, D5500, D5600, D7000, D7100, D7200, D300S, D500) (2017. május; Tamron)

 8. Az SP sorozathoz méltó szigorú minőségi előírások alapján az A032 modellt a részletekre helyezve a hangsúlyt

Különösen az SP sorozat esetében a Tamron szigorú előírásokat szabott tervezésükre és minőségükre. Ezek a szabványok vonatkoznak az optikai tervezésre, a mechanikai kialakításra és a külsejére, valamint a termékek robusztusságára és a teljesítmény javítására. A Tamron alaposan kutatja az összes tervezési és gyártási folyamatot, és folyamatosan növekvő pontossággal és minőséggel kínál termékeket.

Az A032 esetében a modulációs átviteli funkció (MTF) vezérlési módszerének felülvizsgálata segítette a legfejlettebb és legjobb optikai teljesítmény elérését. Javították a mechanikai alkatrészeket, és új külső kialakítást vezettek be. A maximális optikai teljesítmény elérése érdekében a Tamron növelte az egyes lencsetagokat tartalmazó alkatrészek pontosságát és növelte a teljes zoom mechanizmus pontosságát.

Paraméterek:

  • Gyújtótávolság: 24-70 mm
  • Legtágabb rekeszérték: F/2,8
  • Objektív felépítése: 17 lencsetag 12 csoportban
  • Minimális tárgytávolság: 38 cm
  • Maximális nagyítási arány: 1:5
  • Szűrőmenet mérete: 82 mm
  • Hosszúság: 111 mm
  • Súly: 905 g
  • Rekeszlamellák száma: 9
  • Csomaglás tartalma: napellenző, első és hátsó lencsevédő, tok
  • Bajonet: Canon EF, Canon EF-S
  • A következő műfajokhoz alkalmas: koncertek, portrék, riportok, street fotó, állatok, tájak, utazás

Paraméterek

Paraméterek

Světelnosť
F2.8
Bajonet
Canon EOS
Optická stabilizace
Igen
Priemer filtra (mm)
3.5
Konštrukcia - počet skupín
12
Konštrukcia - počet členov
17
Min. zaostřitelná vzdálenost (cm)
38
Ostrenie
Automatické (AF)
Súly (g)
905
Max. ohnisková vzdialenosť (mm)
70
Min. ohnisková vzdialenosť (mm)
24
Typ objektívu
Zoom objektív
Kategorie objektivu
Základné
Objektív pre formát
Full frame
Rozměry objektivu (D x V) mm
111
Svetelnosť objektívu - najdlhšie ohnisko
2.8 a menej
Letöltés

Letöltés

Használati útmutató
Brožura Tamron A007 CZ.pdf