0
Az Ön kosara üres

06 - 1 - 700 8706

Hé - Pé: 8:30 - 16:30

Minden kategória
  • Kategóriák 
  • Gyártók 

WPC padlóburkolat a G21 GAH 407 kerti tárolóhoz, Eben

 
A WPC padlóburkolat a G21 GAH 407 kerti tárolóhoz, Eben színben tartós, karbantartást nem igénylő WPC anyagból készül. A könnyű összeszerelésének, szép kialakításának és az elfogadható árának köszönhetően tökéletes választás.
 
Gyártó
G21
Kód 
63900180
Áfa 
27%
Az Ön ára  ÁFA-val
77 690 Ft ÁFA-val
Az Ön ára  ÁFA nélkül
61 173 Ft ÁFA nélkül
  
Penta Family fiókkal 1 700 forintot takaríthat meg
Fiók létrehozása
Elérhetőség 
Partner érvényesség 
Jótállás
24 hónap
Rendelés 
other
Azonosító szám 63900180 Cikkszám   EAN 8595627421779
A termék leírása 

A termék leírása 

A G21 GAH 407 kerti házhoz tartozó padlóburkoló Eben színben, tartós, karbantartást nem igénylő WPC anyagból készül. A könnyű összeszerelésének, szép kialakításának és az elfogadható árának köszönhetően tökéletes választás.

A WPC padlóburkolat előnyei

  • Könnyű összeszerelés
  • Pontosan a ház méreteihez passzoló padlóburkolat
  • Ellenálló és karbantartást nem igénylő
  • Szebbé teszi a kerti ház enteriőrjét

A G21 WPC padlóburkolat a legnehezebb körülmények között is megállja a helyét és praktikus megoldást jelent. Tartós, ellenáll minden hőmérséklet-ingadozásnak és megőrzi tulajdonságait, beleértve a színét is

Mi az a WPC anyag?

A WPC (wood plastic components) rövidítés a termék összetételére, azaz 60% farost és 40% műanyag tartalommal. A nyomás és a hő (extrudálás) hatására olyan tartós és karbantartást nem igénylő anyag jön létre, amely rendkívül praktikus és sokféleképpen felhasználható.

Hosszantartó padlóburkolat fa dekorban

Ezen anyag tulajdonságai elérik az egzotikus fákból készült deszkák tulajdonságait, ugyanakkor lényegesen megfizethetőbbek. A G21 rendszerrel fektetett padlók tehát kívülről fának tűnnek, de a faburkolatokkal ellentétben nem igényelnek további karbantartást vagy festést. A klasszikus műanyaghoz képest nagy a színtartóságuk és jobban ellenállnak a hőmérséklet-ingadozásoknak.

Melyek a fő előnyök?

Karbantartást nem igényel - az anyagot nem szükséges különféle bevonatokkal védeni, vagy kezelni, és vízzel könnyen tisztítható.

Időtálló - a WPC anyagból készült burkolat teljes egészükben vannak színezve, így a szín nem kopik és nincsenek látható hibák, a felületén nincsenek "csomók".

Költségmegtakarítás

Biztonságos és csúszásmentes felület

Specifikációk

  • Anyag: WPC
  • Szín: Eben

Paraméterek

Paraméterek

Anyaga
WPC
Szín
Eben
Letöltés

Letöltés

Használati útmutató
gah