0
Az Ön kosara üres

06 - 1 - 700 8706

Hé - Pé: 8:30 - 16:30

Minden kategória
  • Kategóriák 
  • Gyártók 

Agro Vitality Komplex műtrágya, extra erős 5 l

 
Agro Vitality Komplex műtrágya, extra erős 5 l
Az Agro Vitality Komplex Extra Strong egy 5 literes műtrágya, amely legyengült, nem növekvő és elhanyagolt növények számára alkalmas. Felgyorsítja a növények regenerálódását.

 
Gyártó
Agro
Kód 
702755
Cikkszám 
000580
Áfa 
27%
Az Ön ára  ÁFA-val
12 090 Ft ÁFA-val
Az Ön ára  ÁFA nélkül
9 520 Ft ÁFA nélkül
Partner érvényesség 
Jótállás
24 hónap
Rendelés 
other
Azonosító szám 702755 Cikkszám  000580 EAN 8594005009004
A termék leírása 

A termék leírása 

Az Agro Vitality Komplex Extra Strong 5 literes kiszerelésben alkalmas a legyengült, nem növekvő és elhanyagolt növényekhez, minden típusú szobanövényhez, apró gyümölcshöz, zöldséghez, dísznövényhez és a kertben található egyéb növényekhez. Gyorsítja a növények regenerálódását a betegségek és kártevők által okozott károk után. Kiválóan alkalmas a növények külalakjának a javításához, így visszanyerhetik eredeti megjelenésüket és új hajtásokat is indíthatnak.

A Vitality Komplex alapja az Eisenia nemzetségbe tartozó kaliforniai földigiliszták emésztőrendszerében termelődő természetes enzimek, amelyek megkönnyítik, esetleg felgyorsítják a tápanyagok szállítását a talajból a növényekbe és a növényekben zajló folyamatokat. Javítják a talajból származó tápanyagok hasznosulását és hozzájárulnak a gyökérterület növeléséhez. A növények a gyökérzet és a későbbi zöldállomány fokozott képződésével reagálnak.

A Vitality Komplex másik fontos eleme a huminsav és a fulvosav. Csökkentik a talaj fáradtságát és kimerülését, feltételeket teremtenek a humusz képződéséhez, így a növények számára elérhetővé teszik a tápanyagokat. A tápanyagok fontosak a növények alapvető táplálkozásához.

A Vitality Komplex utolsó aktív összetevői az alapvető tápanyagaok - nitrogén, foszfor, kálium - és nyomelemek.

A Vitality Komplex támogatja a növények növekedését, fokozza a virágképződést a növényeknél és gyümölcsfáknál, ami pozitív hatással van a gyümölcs méretére és ízére, sőt növeli a C-vitamin tartalmát.


Paraméterek

Paraméterek

Veľkosť balenia
5 - 6,5 kg
Rozdelenie
Hnojivá
Použitie
Univerzálne

Hasonló termékek