0
Az Ön kosara üres

06 - 1 - 700 8706

Hé - Pé: 8:30 - 16:30

Minden kategória
  • Kategóriák 
  • Gyártók 
Szűrők

Ár  Ft

Ft
Ft

ElérhetőségBolt 

Paraméter szűrő 

 

Lány játékok

Lány játékok

Kis hercegnőnek keres játékot? Tekintse meg a gyönyörű játékokat kislányoknak és nagylányoknak. Kislány játékok pár forintért, lány játékok híres márkáktól, gyönyörű babák és játékok, a lányok kedvencei. Minden lány játék egészségre ártarmatlan anyagokból készült és kiváló áron kapható.

Következő alkategóriák Lány játékok

Állapot 

Részletes keresés 

Rendezés
36 termék
2 oldal 
 

Elemek oldalanként :

 
 

Aranyos Poppy baba hosszú vörös hajjal, kellemes rózsaszín szvetterben és virágos ruhába öltözve. Puhácska és kellemes a fogása. Megbízható és ártalmatlan anyag. Egyedi rongybaba ölelgetésre és játszásra a legkisebb kislányoknak.

4 060 Ft 

ÁFA nélkül

5 156 Ft 

ÁFA-val

Gourmet fa konyha a Small Foot márkától. Modern, rózsaszín, retro kialakításban. A gombok kattognak és a készülékek kinyithatók. Alkalmas gyermekeknek 3 éves kortól. 8 darab tartozék.

63 984 Ft 

ÁFA nélkül

81 260 Ft 

ÁFA-val

34 cm-es rongybaba a Bigjigs Toys Dolls termékcsaládjából. A baba puhácska és kellemes a fogása. Megfelel a játékbiztonságra vonatkozó jogi előírásnak. Megbízható és ártalmatlan anyag, veszélyes ftalátok nélkül. Kék és rózsaszín szín.

5 420 Ft 

ÁFA nélkül

6 883 Ft 

ÁFA-val

28 cm-es rongybaba a Bigjigs Toys Dolls termékcsaládból. A baba puhácska és kellemes a fogása. Megfelel a játékbiztonságra vonatkozó jogi szabályoknak. Megbízható és ártalmatlan anyag veszélyes ftalátok nélkül. Sokszínű.

4 060 Ft 

ÁFA nélkül

5 156 Ft 

ÁFA-val

Az egyik oldalról konyha két főzővel, a másikról ételkiadó - ez a Rosalie kerti konyha. A konyha része egy víztartály. A vízcsap alatti mosogató kivehető. A mosogató alatt van egy tároló hely az ételek elhelyezésére.

21 752 Ft 

ÁFA nélkül

27 625 Ft 

ÁFA-val

28 cm-es rongybaba a Bigjigs Toys Dolls termékcsaládjából. A baba puhácska és kellemes a fogása. Megfelel a játékbiztonságra vonatkozó jogi előírásnak. Megbízható és ártalmatlan anyag, veszélyes ftalátok nélkül. Sokszínű.

4 140 Ft 

ÁFA nélkül

5 258 Ft 

ÁFA-val

34 cm-es rongybaba a Bigjigs Toys Dolls termékcsaládból. A baba puhácska és kellemes a fogása. Megfelel a játékbiztonságra vonatkozó jogi szabályoknak. Megbízható és ártalmatlan anyag veszélyes ftalátok nélkül.

5 348 Ft 

ÁFA nélkül

6 792 Ft 

ÁFA-val

A Bella baba a G21 márkától egy gyönyörű tipegő, aranyos rózsaszín ruhában, amelynek nem tud ellenállni egy kislány sem. A babának gyönyörű szemei vannak, valóságos tekintettel. Az egész teste minőségi, biztonságos és erős gumiból készül.

2 588 Ft 

ÁFA nélkül

3 287 Ft 

ÁFA-val

Az Abby baba a G21 márkától egy gyönyörű tipegő, aranyos rózsaszín ruhában, amelynek nem tud ellenállni egy kislány sem. A babának gyönyörű szemei vannak, valóságos tekintettel. Az egész teste minőségi, biztonságos és erős gumiból készül.

2 588 Ft 

ÁFA nélkül

3 287 Ft 

ÁFA-val

A G21 Superior piros színű gyerek konyha minden szakács és szakácsnő nélkülözhetetlen felszerelése. A konyha sütővel, két főzőlappal, mosogatóval, tároló felülettel, konyhai kellékekre való akasztóval és egyéb tartozékokkal van ellátva.

10 920 Ft 

ÁFA nélkül

13 868 Ft 

ÁFA-val

Ingyenes szállítás

Kicsomagolt

 

A G21 gyerek koffer egy egész cukrászdát rejt magában! A torták eladására való tartozékokkal garantáltan örömet szerez minden kis cukrásznak. A gyönyörű kék műanyag koffer egy bolt másolatát tartalmazza tortákkal és egyéb édességekkel.

5 192 Ft 

ÁFA nélkül

6 594 Ft 

ÁFA-val

A G21 gyerek koffer egy egész gyümölcs és zöldség boltot rejt magában! A gyönyörű zöld műanyag koffer minden tartalmaz, ami egy zöldség és gyümölcs boltba tartozik. Minden gyümölcsöt és zöldséget el lehet felezni 2 darabra.

5 192 Ft 

ÁFA nélkül

6 594 Ft 

ÁFA-val

A G21 gyerek koffer egy egész fagyi és hamburger boltot rejt magában! A hamburger és fagyi bolt tartozékai minden kisfiúnak és kislánynak örömet szereznek. A sárga műanyag koffer egy bolt másolatát tartalmazza fagyival, hamburgerrel és egyéb finomságokkal

5 192 Ft 

ÁFA nélkül

6 594 Ft 

ÁFA-val

A G21 gyerek koffer egy egész pékséget rejt magában! A torták eladására való tartozékokkal örömet szerez minden kis péknek és cukrásznak. A gyönyörű rózsaszín műanyag koffer egy bolt másolatát tartalmazza, tortákkal és egyéb édességekkel.

5 192 Ft 

ÁFA nélkül

6 594 Ft 

ÁFA-val

Szerezze be a G21 LOVELY nyári konyhát grillel és hagyja, hogy a gyermekei élvezzék a nyári grillezés érzését télen is. A csomagban - nyári konyha grillel és főzőlappal, fazék fedéllel, teáskészlet, evőeszköz és élelmiszer, fűszer és ízesítő másolatok.

7 668 Ft 

ÁFA nélkül

9 738 Ft 

ÁFA-val

A piros színű G21 Superior gyerek konyha minden kis szakácsnő és szakács nélkülözhetetlen felszerelése. A konyha sütővel, két főzőlappal, mosogatóval, tároló felülettel, konyhai kellékekre való akasztóval és sok más felszereléssel van ellátva.

12 348 Ft 

ÁFA nélkül

15 682 Ft 

ÁFA-val

A rózsaszín G21 Superior gyerek konyha minden kis szakácsnő nélkülözhetetlen felszerelése. A konyha sütőt, két főzőlapot, mosogatót, tároló felületet, konyhai kellékekre való akasztót, edényeket, tányérokat, evőeszközt és sok más felszerelést tartalmaz.

12 364 Ft 

ÁFA nélkül

15 702 Ft 

ÁFA-val

A G21 narancssárga gyerek konyha sütővel, két főzőlappal, mosogatóval, tároló felülettel, konyhai kellékekre való akasztóval és sok egyéb felszereléssel van ellátva. Hang és fényjelzés a főzőlap bekapcsolásánál. 31 db edény és egyéb felszerelés.

11 568 Ft 

ÁFA nélkül

14 691 Ft 

ÁFA-val