0
Az Ön kosara üres

06 - 1 - 700 8706

Hé - Pé: 8:30 - 16:30

Minden kategória
  • Kategóriák 
  • Gyártók 
Szűrők

Ár  Ft

Ft
Ft

ElérhetőségBolt 

Paraméter szűrő 

 

Fiú játékok

Fiú játékok

Milyen játékokról álmodnak a kisfiúk? Ugyanolyanokról, mint a nagyfiúk. Gyerek szerszámokról, mint amilyen az apának van. Robotharcosról, aki megmenti a bolygót. Autóról, amely megnyeri az összes versenyt. A fiú játékok kiváló áron kaphatóak, gyors és megbízható szállítással.

Következő alkategóriák Fiú játékok

Állapot 

Részletes keresés 

Rendezés
7 termék
1 oldal 
 

Elemek oldalanként :

 
 

A garázs készlet a Dolu márkától színes játék 3 éven feletti gyerekek számára. Ellenálló műanyagból készül. Négyemeletes garázs felvonóval, lejáratokkal az emeletek között, autómosóval, benzinkúttal, úttal, közúti jelzőtáblákkal, fával és 2 kisautóval.

11 331 Ft 

ÁFA nélkül

14 390 Ft 

ÁFA-val

A vontató, félpótkocsi és autók a Woody márkától erős, masszív fából készülnek. Az emeletes emelvényt le lehet hajtani úgy, hogy az autók fel és le mehessenek a rámpán. A vontatót és a félpótkocsit le lehet venni.

5 583 Ft 

ÁFA nélkül

7 090 Ft 

ÁFA-val

Nagy, gyermekeknek való szerszámkészlet 3 az 1-ben - munkaasztal, műhelykocsi és molnárkocsi szerszámmal teli tároló dobozzal. A sokoldalú gyerek játék biztonságos anyagból készült, 3 éven felüli gyermekek számára.

18 024 Ft 

ÁFA nélkül

22 890 Ft 

ÁFA-val

A G21 szerszámkoffer egy egész műhelyt rejt magában! A készletben elemes fúrógépet, cserélhető fúrót, csavarkulcsot, kalapácsot, csavarhúzót, szikét és egyéb szerszámokat talál. Ráadásul minden egy stílusos műanyag kofferben van elhelyezve.

5 063 Ft 

ÁFA nélkül

6 430 Ft 

ÁFA-val

A Deluxe G21 szerszámkészletben egy egész műhely rejlik! Ezzel a dobozzal, amiben 44 db műanyag szerszám van, garantáltan örömet szerez minden kis ezermesternek. A szett az apák és a nagyapák műhelyében található szerszámok pontos másolatát tartalmazza.

9 283 Ft 

ÁFA nélkül

11 790 Ft 

ÁFA-val

A G21 szerszámkészlet egy egész műhelyt rejt magában! A készlet azon szerszámok pontos utánzatát tartalmazza, amelyeket a műhelyében tart az apa vagy a nagyapa. Ráadásul a szerszámokhoz saját munkaasztalt kap, tároló felülettel és csavarozó lappal

19 835 Ft 

ÁFA nélkül

25 190 Ft 

ÁFA-val

G21 gyerek szerszám koffer és munkaasztal. Szerszámokkal teli koffer, amely egyszerűen munkaasztallá alakítható, elég hozzáadni a lábakat és kész. Fúrógép 2 x AA elemre (nem tartalmazza a csomag). 3 éven felüli gyermekeknek.

10 543 Ft 

ÁFA nélkül

13 390 Ft 

ÁFA-val