0
Az Ön kosara üres

06 - 1 - 700 8706

Hé - Pé: 8:30 - 16:30

Minden kategória
  • Kategóriák 
  • Gyártók 
Szűrők

Ár  Ft

Ft
Ft

ElérhetőségBolt 

Paraméter szűrő 

 

Játékok a legkisebbeknek

Játékok a legkisebbeknek

A legkisebb gyermekeknek válogat játékokat? Összeállítottunk Önnek egy kínálatot olyan játékokból, amelyekkel a tipegők és a kisgyerekek örömmel fognak játszani. Jó áron vásárolhat nálunk oktató, motorikus vagy berakós játékokat. A legkisebbeknek való játékok minőségi és egészségre ártalmatlan anyagokból készülnek, és szórakoztatják a gyerekeket és a szüleiket is.

Következő alkategóriák Játékok a legkisebbeknek

Állapot 

Részletes keresés 

Rendezés
5 termék
1 oldal 
 

Elemek oldalanként :

 
 

Tizenegy fa kocka farm motívummal. Ezekkel a kockákkal a gyerekek gyakorolhatják a motoros készségeiket és az ügyességüket, ugyanakkor felfedezik a hangokat. Nagyon érdekes játék a gyermekek számára.

7 945 Ft 

ÁFA nélkül

10 090 Ft 

ÁFA-val

A Niny tágas játékszőnyeg patchwork stílusban számos játéktevékenységet kínál, amelyek az egyes képeken láthatóak. Kor 0+.

10 228 Ft 

ÁFA nélkül

12 990 Ft 

ÁFA-val

Tíz összerakható karton kocka Michelle Carlslund illusztrációival. Fejlesztik a szem és kéz összehangolását és a gyerekek ügyességét.

5 984 Ft 

ÁFA nélkül

7 600 Ft 

ÁFA-val

Fa érzéki berakós játék illusztrációval Michelle Carlslund-tól - 5 aranyos állatka téli időszakban, fejleszti az érzékszerveket, a kreatív gondolkodást, képzeletet, emlékezetet és a türelmet, ökologikus ADEME márka. Fa és textil. Sokszínű.

4 063 Ft 

ÁFA nélkül

5 160 Ft 

ÁFA-val

Bükkfából készült játékkocka készlet. 50 kocka, 6 színben, papírcsőben.

3 189 Ft 

ÁFA nélkül

4 050 Ft 

ÁFA-val