0
Az Ön kosara üres

06 - 1 - 700 8706

Hé - Pé: 8:30 - 16:30

Minden kategória
  • Kategóriák 
  • Gyártók 
Szűrők

Ár  Ft

Ft
Ft

Elérhetőség



Bolt 

Paraméter szűrő 

 

Kerti szekrények

Kerti szekrények

Gyorsabban fogynak, mint ahogy győzzük feltölteni a raktárkészletet. A kiváló áron kapható Keter márkájú szekrények nagyon keresettek, ezért az olasz kerti szekrények nem maradnak nálunk sokáig.

Válasszon szekrényt a kerti szerszámokra, a kültéri játékokra, az apró kerti eszközökre és kellékekre, és egyéb tárgyakra, amelyeket munka vagy pihenés közben a kertben vagy a teraszon mindig kéznél szeretne tartani.

A műanyag kerti szekrények megoldása kiváló, megvédi az összes tárolt holmit az esőtől és a naptól a megvásárlásuk tényleg megéri.

Állapot 

Részletes keresés 

Rendezés
4 termék
1 oldal 
 

Elemek oldalanként :

 
 

A tágas, 1500 literes box kisebb és nagyobb darab kerti szerszámok vagy grill tárolására szolgál, Duotech technologiával. A beépített padlólemez megvédi a szekrény tartalmát a víz, iszap, por és egyéb szennyeződésektől.

100 709 Ft 

ÁFA nélkül

127 900 Ft 

ÁFA-val

Karbantartásmentes szekrény kültéri és beltéri használatra, 2 polc egyszerű beszerelése, 1 polc teherbírása 30 kg, magas lábak a padlók egyszerű tisztítására, lehetőség lezárásra, magas ellenállás. Minőségi műanyag. Fekete.

34 480 Ft 

ÁFA nélkül

43 790 Ft 

ÁFA-val

Karbantartásmentes szekrény kültéri és beltélri használatra, 4 polc egyszerű beszerelése, egy polc teherbírása 30 kg, magas lábak a padló könnyebb tisztítására, lehetőség lezárásra, magas ellenállás. PP gyanta. Fekete.

43 850 Ft 

ÁFA nélkül

55 690 Ft 

ÁFA-val

Ellenálló tartós karbantartásmentes szekrény fa deszka dizájnnal és merevített DUOTECH™ dupla falakkal és masszív padlópanellel. Az alja enyhén lejt nagyobb tárgyak tárolására. Egyszerű összeállítás, zárható, vízálló.

119 606 Ft 

ÁFA nélkül

151 900 Ft 

ÁFA-val