0
Az Ön kosara üres

06 - 1 - 700 8706

Hé - Pé: 8:30 - 16:30

Minden kategória
  • Kategóriák 
  • Gyártók 
Szűrők

Ár  Ft

Ft
Ft

ElérhetőségBolt 

Paraméter szűrő 

 

Sous vide

Sous vide

Keresi a legmegfelelőbb szuvidáló gépet? Tekintse meg a sous-vide G21 Akurat-t és a G21 Maestro-t WiFi-vel, intelligens alkalmazással, amelyben rengeteg receptet megtalál. Ínycsiklandóan finom ételeket készíthet, szaftos húsokat, gazdag ízzel, égési sérülések nélkül. Nem csak időt, de pénzt is takarít meg a sous-vide technológia során, mindenképpen megér egy próbát. Tippeket a szuvidolásról itt találhat.

 

Állapot 

Részletes keresés 

Rendezés
6 termék
1 oldal 
 

Elemek oldalanként :

 
 

Elegáns és tökéletes G21 Maestro sous-vide főző WiFi vezérléssel mobilalkalmazás segítségével. Kihasználja a teljes és tökéletes ízű és illatú élelmiszerek egészséges.

43 850 Ft 

ÁFA nélkül

55 690 Ft 

ÁFA-val

Sous-vide tartozék - G21 hőszigetelő golyók, amelyek visszatartják a hőt a vízben a sous-vide főzés során. A sous-vide specialitások elkészítése így még hatékonyabb és gazdaságosabb. 100 db csomagban.

4 654 Ft 

ÁFA nélkül

5 910 Ft 

ÁFA-val

Sous-vide állvány - egyenletesen elosztja a zacskókat a vákuumozott összetevőkkel a sous-vide főzés során. Egy egyszerű és praktikus sous-vide főzési kiegészítő külön tartja a csomagokat és felgyorsítja a sous-vide ételek elkészítését.

6 535 Ft 

ÁFA nélkül

8 300 Ft 

ÁFA-val

12 literes Sous Vide tartállyal történő főzés megakadályozza a víz elpárolgását, segít jobban megtartani a hőmérsékletet és megakadályozza a nem kívánt hő veszteséget, a tartály mosható a mosogatógépben. Polikarbonát, átlátszó színű.

11 882 Ft 

ÁFA nélkül

15 090 Ft 

ÁFA-val

7 literes Sous Vide tartállyal történő főzés megakadályozza a víz elpárolgását, segít jobban megtartani a hőmérsékletet és megakadályozza a nem kívánt hő veszteséget, a tartály mosható a mosogatógépben. Polikarbonát, átlátszó színű.

8 654 Ft 

ÁFA nélkül

10 990 Ft 

ÁFA-val

A tökéletes illatú és ízű ételek főzéséhez használja a G1 Sous vide Akura lassúfőzőt WiFi vezérléssel, mobilalkalmazással. Válasszon receptet, készítse el az alapanyagokat és küldje el az utasítást - a főzés idejét és hőmérsékletét a főző maga beállítja.

35 819 Ft 

ÁFA nélkül

45 490 Ft 

ÁFA-val