0
Az Ön kosara üres

06 - 1 - 700 8706

Hé - Pé: 8:30 - 16:30

Minden kategória
  • Kategóriák 
  • Gyártók 
Szűrők

Ár  Ft

Ft
Ft

ElérhetőségBolt 

Paraméter szűrő 

 

Grill asztalok

Grill asztalok

A praktikus grill asztal kiváló segéd a kerti grillezéshez. A grill asztalon elkészítheti és tálalhatja a grillezett különlegességeket és más ételeket, vagy tárolóhelyként használhatja grillezés közben vagy utána. A grill asztalok rozsdamentes acél felülettel rendelkeznek és a belső tárolóhelyek könnyen tisztíthatóak és ellenállnak az időjárásnak. A grill asztalok kerekekkel vannak ellátva, így könnyen áthelyezheti őket oda, ahol épp szükség van rájuk. A grill szekrények különféle méretekben vannak kínálatban, így az olcsó grill asztalt méretei szerint választhatja ki.

Állapot 

Részletes keresés 

Rendezés
5 termék
1 oldal 
 

Elemek oldalanként :

 
 

A grafit asztal grillpartikra és kültéri összejövetelekre lehetővé teszi a főzést, tálalást és az italok felszolgálását közel a vendégekhez. Ellenáll az időjárás hatásainak, könnyű a karbantartása. Két kerék, praktikus fogantyú, rozsdamentes acél lap.

55 110 Ft 

ÁFA nélkül

69 990 Ft 

ÁFA-val

A barna asztal grillpartikra és kültéri összejövetelekre lehetővé teszi a főzést, tálalást és az italok felszolgálását közel a vendégekhez. Ellenáll az időjárás hatásainak, könnyű a karbantartása. Két kerék, praktikus fogantyú, rozsdamentes acél lap.

50 543 Ft 

ÁFA nélkül

64 190 Ft 

ÁFA-val

Kerti grillasztal, 415l tárolóhely, alkalmas főzéshez, ételek, italok tálalásához. Beépített mosogatóval, konyha pulttal, horgok a törlőrongy felakasztásához, polcok, sörnyitó és még sok más. Rozsdamentes acél AISI 304, műgyanta. Grafit szín.

188 898 Ft 

ÁFA nélkül

239 900 Ft 

ÁFA-val

kedvezmény

265 900 Ft

-10%

 

Az XL grafit asztal grillpartikra és kültéri összejövetelekre lehetővé teszi a főzést, tálalást és az italok felszolgálását közel a vendégekhez. Ellenáll az időjárásnak, könnyű a karbantartása. Két kerék, praktikus fogantyú, rozsdamentes acél lap.

73 142 Ft 

ÁFA nélkül

92 890 Ft 

ÁFA-val

Az XL barna asztal grillpartikra és kültéri összejövetelekre lehetővé teszi a főzést, tálalást és az italok felszolgálását közel a vendégekhez. Ellenáll az időjárásnak, könnyű a karbantartás. Két kerék, praktikus fogantyú, rozsdamentes acél lap.

73 299 Ft 

ÁFA nélkül

93 090 Ft 

ÁFA-val