0
Az Ön kosara üres

06 - 1 - 700 8706

Hé - Pé: 8:30 - 16:30

Minden kategória
  • Kategóriák 
  • Gyártók 

Szállítási és fizetési feltételek

Fizetési módok

Webáruházunk több futárcéggel dolgozik együtt, melyek közül terméktípustól függően lehet választani. A fizetés lehetséges előre utalással, online bankkártyás fizetéssel vagy utánvéttel az átvételkor.

Utánvét

A terméket átvételkor készpénzben fizeti a futárnál. Bankkártyás fizetés sajnos szállító partnereinkél nem lehetséges.

Online bankkártyás fizetés

Ezt a gyors és kényelmes fizetési módot választaná? Akkor csak a bankkártyájára lesz szükség.

Ha kiválasztja ezt az opciót az oldal átirányítja a biztonságos online fizetési kapuhoz. Itt meg kell adni a kért kártyaadatokat és a biztonsági kódot majd megerősíteni a tranzakciót.

Ez a fizetési mód gyors, megbízható és biztonságos.

Banki átutalás

A megrendelés megerősítését követően egy díjbekérő számlát küldünk, amin megtalálja az utalási adatokat. A terméket azonnal indítjuk, amint megérkezett számlánkra az Ön által küldött összeg.

Erről e-mailben is kap értesítést.

Felhívjuk figyelmét arra, hogy a szállítási idő meghosszabbodik azzal az idővel, ami alatt az utalt összeg jóváíródik a számlánkon.

A kiszállítási idő a megrendeléstől számítva a pozsonyi raktárunkból 1-3 munkanap. Azon termékek szállítási ideje, melyek csehországi külső raktárunkon vannak, maximum 2 hét, amennyiben a termé készleten van.

A házhozszállítást az MPL, GLS, illetve a Gebrüder Weiss futászolgálat munkatársai végzik.

Válassza ki a szállítási módot

GLS futárszolgálat

GLS kézbesítési részletek ⇩

A GLS biztosítja a klasszikus kartondobozba csomagolt, 40kg súly alatti áru eljuttatását címzettjeinkhez. A kézbesítést megelőzően a futárszolgálat SMS-ben értesíti a címzettet a csomag érkezéséről. A futárszolgálatnál lehetséges a készpénzes utánvét fizetés.

MPL futárszolgálat

MPL kézbesítési részletek ⇩

Az MPL futárszolgálat biztosítja a klasszikus kartondobozba csomagolt és atipikus, 40kg súly alatti áru eljuttatását címzettjeinkhez. A kézbesítést megelőzően a futárszolgálat SMS-ben és e-mailben értesíti a címzettet a csomag érkezéséről. A futárszolgálatnál lehetséges a készpénzes utánvét fizetés.

Gebrüder Weiss

Szállítási részletek a Gebrüder Weiss-től ⇩

A Gebrüder Weiss futárszolgálat biztosítja a túlméretes, 40 kg súly feletti termékek eljuttatását címzettjeinkhez. A kézbesítést megelőző napon a futárszolgálat telefonon egyeztet a kiszállítást illetően. A várható szállítási idő 48 óra.