0
Az Ön kosara üres

06 - 1 - 700 8706

Hé - Pé: 8:30 - 16:30

Minden kategória
  • Kategóriák 
  • Gyártók 
Szűrők

Ár  Ft

Ft
Ft

ElérhetőségBolt 

Paraméter szűrő 

 

Szobakerékpár

Szobakerékpár

Szeretne sportolni és edzeni rossz időben is? Vagy besorolni az edzésbe az otthoni sportolást is? Szerezzen be egy szobabiciklit, ami segít helyettesíteni az intenzív kerékpározást. Egy edzőgép, ami utánozza a hegyi vagy országúti kerékpározást. A szobabiciklik nagy előnye, hogy az igazi biciklikhez hasonlóan, állva is lehet őket használni. Kiváló funkció a terhelés beállítása, pulzus mérése, a megtett kilométerek és egyéb értékek jelzése. A rugós szobabiciklik biztonsági gyorsfékkel vannak ellátva. A legjobb szobabiciklik választásával szívesen segítünk.

 

TIPP: Jelentkezzen be az ügyfélfiókjába és vásároljon olcsóbban, jutalommal a vásárlásért!

Állapot 

Részletes keresés 

Rendezés
4 termék
1 oldal 
 

Elemek oldalanként :

 
 

Szobabicikli állandó meghajtással, magas 130 kg teherbírás, ékszíj, csendes működés, merev acélprofilokból készült szerkezet a nagyobb stabilitásért, ellenálló alumínium pedálok, gyorsfék az azonnali leállításhoz.

94 344 Ft 

ÁFA nélkül

119 817 Ft 

ÁFA-val

Szobabicikli állandó meghajtással, magas 130 kg teherbírás, lapos szíj, csendes menet, stabil szerkezet, országúti kerékpár dizájn, ellenálló alumínium pedálok, segédfék a gyors leállításhoz.

98 424 Ft 

ÁFA nélkül

124 998 Ft 

ÁFA-val

Rugózott szobabicikli állandó meghajtással, magas 110 kg teherbírás, beállítható rugó keménység súly szerint, lapos szíj, csendes menet, stabil szerkezet, ellenálló alumínium pedálok, gyorsfék az azonnali leállításhoz, mobil vagy tablet tartó.

85 500 Ft 

ÁFA nélkül

108 585 Ft 

ÁFA-val

Rugózott szobabicikli állandó meghajtással, magas 130 kg teherbírás, beállítható rugó keménység súly szerint, lapos szíj, csendes menet, stabil szerkezet, ellenálló alumínium pedálok, gyorsfék az azonnali leállításhoz, tartó és rozsdamentes acél palack.

106 872 Ft 

ÁFA nélkül

135 727 Ft 

ÁFA-val