0
Az Ön kosara üres

06 - 1 - 700 8706

Hé - Pé: 8:30 - 16:30

Minden kategória
  • Kategóriák 
  • Gyártók 

Penta Family Klub

Új kedvezmény programunk, a Penta Family klubhoz való csatlakozással minen vásárlónk számos előnyhöz juthat. Regiszráljon ingyen, váljon klubtaggá és megjutalmazzuk minden vásárláskor.

Takarítsa meg az idejét
Gyors áttekintés a rendeléskról és reklamációkról, áttekintés a jutalmakról, elérhetőségek módosítása. Olvass tovább...
 
Közös ügyfélfiók
Egyetlen regisztráció a Penta Family weboldalain történő vásárlásért alacsonyabb áron - az ePenta-n és a G21-Vitality-n. Vásároljon olcsóbban mindenhol.
 
Bónusz a vásárlásból
A vásárlásért megjutalmazzuk! Bejelentkezés után a termékeknél látható a “pentek száma”, amelyeket jóváírjuk a Penta Family fiókjához vásárlás után.
 
Szerencsés napok
Egyszer egy évben Szerencsés nappal készülünk, amikor csak úgy ajándékot kap. Hogy örömet szerezzünk.
 
Ajándékutalvány a szeretteinek
Ajándékozzon örömet. Rendeljen ajándékutalványt és fizesse ki a megspórolt Pentekkel.
 
Minden ellenőrzés alatt
Időben tudni fogja a kedvenc terméke raktárra vételét, az érdekes akciót, a rendeléshez való ajándékot. Már semmiről nem marad le.
 
Családi ügyfélfiók
Egy megosztott fiók minden családi vásárlásra, gyűjtsön több pentet a közös örömért.
 

Amit az ügyfélfiókjában talál

Részletes információ arról, hogy mit talál az ügyfélfiókjában:

  • az egyes vásárlásokért járó jutalmak, azaz „pentek“ aktuális összege
  • a szállítási cím hozzáadása vagy módosításának lehetősége
  • a megrendelés aktuális állapota, száma és tartalma
  • letöltheti számláit a megrendelésekhez
  • reklamáció követése

Vásároljon alacsonyabb áron

A Penta Family klub tagságának és az ügyfélfiók létrehozásának további előnye az alacsonyabb áron történő vásárlás. Ez a legtöbb termék esetében érvényes, pár kivétellel, melyek vagy akciósak, vagy kiárusításban vannak, illetve amikor a termékhez ingyenes szállítás, ajándék vagy egyéb akció vonatkozik.

Bejelentkezés után csak a Penta Family klub tagjaként érvényes kedvezményes árakat láthatja. A termékeknél megjelenik a jutalom pentek száma, melyet a termék megvásárlásával jóváírunk a fiókjában.


Bónusz minden vásárlásból

A Penta Family Clubba való regisztrációval és egy ügyfélszámla létrehozásával automatikusan minden vásárlás után pent jutalmat kap.

Ügyfélfiókjában a webhely jobb vagy felső sarkában lévő mezőben láthatja a megszerzett pentjeinek számát.

1 pent 1 ft-ot ér, így felhasználhatja a következő megrendelés fizetésére vagy részleges kifizetésére.

Az eljárás egyszerű - a kosár első lépésében emlékeztetjük, hogy hány pent van a számláján, és mi az értéke. Amikor a mezőbe beírja a fizetéshez használni kívánt pentek számát, azok forintban kifejezett értéke azonnal levonásra kerül a megrendelés teljes árából, és akkor csak a teljes ár fennmaradó részét fizeti online vagy utánvéttel.

Tipp a spórolásra - nyisson családi Penta Family ügyfélfiókot

Tudta, hogy az ügyfélfióknak köszönhetően nem csak alacsonyabb áron vásárolhat, de jutalmat is kap minden vásárlásért. És mivel egész családok vásárolnak nálunk, kiváló tippünk van a számára!

Hogy jutalmazzuk az egyéni vásárlásokat?

Apának az ismételt vásárlásokért mindössze fél év alatt majdnem 10 000 pentet gyűjtött össze. Anyának az ajándékokért az egész család számára és a konyhai robotgépért több mint 6450 pent volt jóváírva a számlájához. A sógornő helyzete hasonló és a nagyapa majdnem 5000 pentet kapott.

Mindenki egyedülállóan spórolt és jutalmat kapott pentek formájában. De lehet még jutányosabban!

A Penta Family családi ügyfélfiók megéri

A “családi ügyfélfiók” (legyen egy fiókja és adja kölcsön a jelszavat a családtagjainak) megnyitásával az összes jutalom pentek formájában egy helyen fog gyűlni. A család az előző példából így együtt több mint 27 900 pentet gyűjtene össze. Ez a következő vásárlásnál több mint 27 900 Ft kedvezmény lenne.

Feltételek nélkül, kötelezettség nélkül

A pentek használatára nem függ semmitől. A teljes rendelés vagy egy része pentekkel való fizetését nem korlátozzuk semmivel - semmilyen minimális rendelés érték, semmilyen határ.

Csak Önön múlik, hogy a megspórolt pentekkel drágább rendelést fizet ki, vagy például 2 150 Ft értékű rendelést és a szállítást, vagy csak a szállítást. A penteket természetesen kombinálhatja egyéb akcióinkkal is, kedvezmény kuponokkal vagy ajándékokkal.

Tehát ha egy terméknél akciókat lát, azok mind az Öné. Az ingyenes szállítás, a kedvezmény az első vásárlásnál és az ajándék is, amennyiben épp valamilyen van hozzá. És a bejelentkezés után kapott alacsonyabb árat még csökkentheti a megspórolt pentekkel.


Gyakran Ismételt Kérdések

Mennyi az általam gyűjtött pentek érvényessége? Meddig kell felhasználnom őket?

Az ügyfélszámláján jóváírt pentek érvényessége korlátlan. Számunkra nem tűnik igazságosnak, ha olyan vásárlásokra kényszerítjük Önt, amelyekre nincs szüksége, csak azért, hogy ne veszítse el a megérdemelt jutalmat. Ezért semmilyen módon nem korlátoztuk a pentek felhasználásának időtartamát. Így könnyedén fizethet részletekben, vagy elmentheti őket, majd felhasználhatja őket a teljes megrendelés kifizetésére.

Átvihetem a pentjeimet egy másik ügyfélfiókba?

Igen, ezt a lehetőséget például azok a partnerek használják, akik midegyikének saját regisztrációja van nálunk. Örömmel gondoskodunk a pentek átadásáról. Csak annyit kell tennie, hogy elküldi nekünk a pentek átutalását egy másik fiókba abból az e-mailből, amely alatt be van jelentkezve az ertekesites@epenta.hucímre, és megadja a bejelentkezési e-mail címét. Ugyanígy megoldjuk a pentek összevonását egy ügyfélfiókon belül vagy a pentek adományozását egy más regisztrációs fiókba.

Mit kapok ünnepek alkalmával?

5% kedvezménykupont küldünk Önnek e-mailben ajándékba. Felhasználhatja bármelyik termékre, amelyikre szeretné.

Nem találom a megrendeléshez kapott számlát. Mit kellene tennem?

A számlát letöltheti ügyfélszámlájáról. Megtalálja a megrendelés számánál.