0
Az Ön kosara üres

06 - 1 - 700 8706

Hé - Pé: 8:30 - 16:30

Minden kategória
  • Kategóriák 
  • Gyártók 

Penta Family klub

Olyan programmal készültünk Önnek, amelyben minden vásárlásért jutalmat kap. Regisztráljon ingyenesen és használja ki a Penta Family klubtagság előnyeit.
TOVÁBBI INFORMÁCIÓK A KLUBRÓL
nizsi ceny

Termékek alacsonyabb áron

A Penta Family klub tagjai majdnem az összes termékünket olcsóbban vásárolhatják meg.
penty

Jutalom minden vásárlásért

Minden vásárlásért "penteket" kap, amelyeket a következő rendelésnél kedvezményre cserélhet.
cas

Időt takarít meg

Az elérhetőségei, a rendelései, a reklamációi és a jutalmai egy helyen vannak.
rodinny ucet

Családi fiók

Egy fiókot használhat az egész család. Az összes jutalom pentekben összeszámolódikk még nagyobb kedvezményért!
darky

Ajándékok csak Önnek

Egyszer egy évben Szerencsés nappal készülünk, amikor csak úgy ajándékot kap. Hogy örömet hozzunk.
bez podminek

Feltételek és kötelezettségek nélkül

A fiókért nem fizet. A pentek felhasználására nem vonatkoznak feltételek, és nincsenek semmivel korlátozva.

Hogyan műkodik

1.
Néhány kattintással ingyenes Penta Family Klub ügyfélfiókot nyit. A jelszavát nyugodtan ossza meg az egész családjával és használjanak egy fiókot közösen!
2.
Látogassa meg az epenta.hu webshopunkat, jelentkezzen be az ügyfélfiókjába és vásároljon alacsonyabb áron! Legtöbb termékünkre ez vonatkozik, csak kivételesen hiányzik, például ha a termék ára olyan alacsonyan van, hogy további csökkentésért gödröt kéne kiásnunk. Vagy ha a termék ingyenes szállítással van, ajándékkal vagy más kedvezménnyel.
3.
A Penta Family Klub bejelentkezett tagjaként automatikusan „penteket” kap – pontokat minden vásárlásért. Bejelentkezés után miden terméknél látja, hányat kap a rendelés után. Az összegyűjtött pentek számát az ügyfélfiókjában egy keretben a bal oldalon látja, vagy a weboldal jobb felső sarkában.
4.
1 pent értéke 1 Ft, tehát felhasználhatja őket a következő rendelése teljes vagy részleges kifizetésére. A kosárban az 1. lépésben megadja a pentek számát, amelyeket fel akar használni a kifizetésre. A megadott pentek forintban levonódnak a rendelés teljes összegéből. Ön utána online vagy átvételkor a teljes összeg maradék részét fizeti ki. Pentekért mindent lehet vásárolni, még ajándékutalványt is a családja számára!
accordion-1 accordion-2 accordion-3 accordion-4

Gyakori kérdések

A pentek érvényessége, amelyeket hozzáadtuk az ügyfélfiókjához, korlátlan. Nem tartjuk tisztességesnek olyan vásárlások "kényszerítését", amelyekre nincs szüksége, hogy ne veszítse el a megérdemelt jutalmat. Ezért a pentek érvényességét nem korlátoztuk. Így nyugodtan fizethet velük részletenként, vagy összegyűjtheti őket az egész rendelés kifizetésére.
Igen, ezt a lehetőséget például partnereink használják, akiknek saját regisztrációik vannak. A pentek átküldését szívesen elintézzük. Elég, ha a regisztrált e-mailről elküldi nekünk a pentek átküldésére szóló kérvényt az ertekesites@epenta.hu e-mail címre, és megadja a másik ügyfélfiók e-mail címét. Ugyanígy elintézzük a pentek egyesítését egy ügyfélfiókra vagy a pentek ajándékozását valakinek, akinek örömet szeretne hozni.
E-mailben ajándékként egy kupont küldünk 5 % kedvezményre. Bármire felhasználhatja, ami megtetszik Önnek.