0
Az Ön kosara üres

06 - 1 - 700 8706

Hé - Pé: 8:30 - 16:30

Minden kategória
  • Kategóriák 
  • Gyártók 

Penta Family Klub

Új kedvezmény programunk, a Penta Family klubhoz való csatlakozással minen vásárlónk számos előnyhöz juthat. Regiszráljon ingyen, váljon klubtaggá és megjutalmazzuk minden vásárláskor.

Időt takaríthat meg
A regisztrálással bármikor ellenőrizheti megrendelése vagy reklamációja státuszát, vagy módosíthatja a megrendelése adatait, pl. a szállítási címet. Olvass tovább...
 
Kedvezményesebb árakon vásárolhat
A Penta Family klubhoz való csatlakozással pénzt takaríthat meg, mivel alacsonyabb árakon vásárolhat.
 
Bónusz minden vásárláskor
Minden vásárlás után ún. penteket írunk jóva a Penta Family számláján.
 
Évente háromszor megajándékozzuk
Ünnepekkor és a születésnapján ajándék penteket írunk a számlájához. Harmadszor pedig egy kisorsolt szerencsenapon, hogy ezzel is örömöt okozzunk!
 
Ajándékutalvány szeretteinek
A megtakarított pentek ajándékutalványra válthatók, mellyel meglepheti barátait, rokonait.
 
Minden újdonságról értesülhet
Előre tájékoztatjuk a kívánt termék raktárra vételéről, így biztosan nem marad hoppon. Értesítjük a szezonális rövid akciókról, melyek csak pár napig tartanak. Minden árcsökkentés valódi, nem élünk hamis „Black Friday“ hirdetésekkel. Időről időre ajándékot adunk a megrendeléshez. Ne aggódjon, hírleveleink barátságosak, közvetlenül Önnek szólnak, és nem visszük őket túlzásba. A feliratkozást biztosan nem bánja meg.
 

Amit az ügyfélfiókjában talál

Részletes információ arról, hogy mit talál az ügyfélfiókjában:

  • az egyes vásárlásokért járó jutalmak, azaz „pentek“ aktuális összege
  • a szállítási cím hozzáadása vagy módosításának lehetősége
  • a megrendelés aktuális állapota, száma és tartalma
  • letöltheti számláit a megrendelésekhez
  • reklamáció követése

Vásároljon alacsonyabb áron

A Penta Family klub tagságának és az ügyfélfiók létrehozásának további előnye az alacsonyabb áron történő vásárlás. Ez a legtöbb termék esetében érvényes, pár kivétellel, melyek vagy akciósak, vagy kiárusításban vannak, illetve amikor a termékhez ingyenes szállítás, ajándék vagy egyéb akció vonatkozik.

Bejelentkezés után csak a Penta Family klub tagjaként érvényes kedvezményes árakat láthatja. A termékeknél megjelenik a jutalom pentek száma, melyet a termék megvásárlásával jóváírunk a fiókjában.


Bónusz minden vásárlásból

A Penta Family Clubba való regisztrációval és egy ügyfélszámla létrehozásával automatikusan minden vásárlás után pent jutalmat kap.

Ügyfélfiókjában a webhely jobb vagy felső sarkában lévő mezőben láthatja a megszerzett pentjeinek számát.

1 pent 1 ft-ot ér, így felhasználhatja a következő megrendelés fizetésére vagy részleges kifizetésére.

Az eljárás egyszerű - a kosár első lépésében emlékeztetjük, hogy hány pent van a számláján, és mi az értéke. Amikor a mezőbe beírja a fizetéshez használni kívánt pentek számát, azok forintban kifejezett értéke azonnal levonásra kerül a megrendelés teljes árából, és akkor csak a teljes ár fennmaradó részét fizeti online vagy utánvéttel.


Gyakran Ismételt Kérdések

Mennyi az általam gyűjtött pentek érvényessége? Meddig kell felhasználnom őket?

Az ügyfélszámláján jóváírt pentek érvényessége korlátlan. Számunkra nem tűnik igazságosnak, ha olyan vásárlásokra kényszerítjük Önt, amelyekre nincs szüksége, csak azért, hogy ne veszítse el a megérdemelt jutalmat. Ezért semmilyen módon nem korlátoztuk a pentek felhasználásának időtartamát. Így könnyedén fizethet részletekben, vagy elmentheti őket, majd felhasználhatja őket a teljes megrendelés kifizetésére.

Átvihetem a pentjeimet egy másik ügyfélfiókba?

Igen, ezt a lehetőséget például azok a partnerek használják, akik midegyikének saját regisztrációja van nálunk. Örömmel gondoskodunk a pentek átadásáról. Csak annyit kell tennie, hogy elküldi nekünk a pentek átutalását egy másik fiókba abból az e-mailből, amely alatt be van jelentkezve az ertekesites@epenta.hucímre, és megadja a bejelentkezési e-mail címét. Ugyanígy megoldjuk a pentek összevonását egy ügyfélfiókon belül vagy a pentek adományozását egy más regisztrációs fiókba.

Mit kapok ünnepek alkalmával?

5% kedvezménykupont küldünk Önnek e-mailben ajándékba. Felhasználhatja bármelyik termékre, amelyikre szeretné.

Nem találom a megrendeléshez kapott számlát. Mit kellene tennem?

A számlát letöltheti ügyfélszámlájáról. Megtalálja a megrendelés számánál.