0
Az Ön kosara üres

06 - 1 - 700 8706

Hé - Pé: 8:30 - 16:30

Minden kategória
  • Kategóriák 
  • Gyártók 
Szűrők

Ár  Ft

Ft
Ft

ElérhetőségBolt 

Paraméter szűrő 

 

Műtrágya

Műtrágya

Válasszon minőségi műtrágyát az évszaknak megfelelően. Elérhető áron, nagy választékban rendeljen műtrágyát gyepre, virágokra, zöldségekre vagy a gyümölcsfákra. Örömmel segítünk kiválasztani a legmegfélőbbet.

Állapot 

Részletes keresés 

Rendezés
42 termék
3 oldal 
 

Elemek oldalanként :

 
 

Természetes folyékony műtrágya fűszernövények és gyökérzöldségek számára, biogazdálkodásra alkalmas, az oldat elkészítése egyszerű, nem károsítja a háziállatokat, térfogat 0,5 l, adagolás 1x 14 naponként.

1 134 Ft 

ÁFA nélkül

1 440 Ft 

ÁFA-val

Ez a trágya baromfi alomból készült, melasz hozzáadásával. Nem tartalmaz csírázó gyomok magjait. Minden szükséges tápanyagot tartalmaz, beleértve a nyomelemeket is. A tápanyagok fokozatosan szabadulnak fel, korlátozva ezzel a kimosódást.

1 228 Ft 

ÁFA nélkül

1 560 Ft 

ÁFA-val

A 3 kg-os Agro igazi lótrágya szerves trágya. Magas alomtartalma van. A trágyát főként alaptrágyázásra használják szerves anyagokat (burgonya, cékla, karfiol, káposzta és más keresztesvirágú zöldségek) igénylő növények ültetése előtt.

1 520 Ft 

ÁFA nélkül

1 930 Ft 

ÁFA-val

Az Agro Mech-Stop egy trágyázó hatású mohakezelő termék. A készítmény 6% nitrogént és 2% vasat tartalmaz. Elsősorban a tavasz elején a moha elpusztítására használják. A csomag 3 kg-ot tartalmaz.

1 323 Ft 

ÁFA nélkül

1 680 Ft 

ÁFA-val

Gyorsan és egyszerűen helyrehozhatja sérült gyepét műtrágyánkkal, amely gyorsan növő fűmagokat tartalmaz. Az új gyep már 14 nap alatt kicsírázik.

2 110 Ft 

ÁFA nélkül

2 680 Ft 

ÁFA-val

Folyékony szerves-ásványi trágya hagymára és fokhagymára, gyors tápanyagellátás, jobb ásványi anyag bevitel, gazdag termés, alkalmas minden fajta hagymára, fokhagymára, póréhagymára, metélőhagymára és hagymás dísznövényekre (tulipán, kardvirág).

1 291 Ft 

ÁFA nélkül

1 640 Ft 

ÁFA-val

Folyékony szerves-ásványi trágya muskátlira, gyors tápanyagellátás, jobb ásványi anyag bevitel, gazdag növekedés és virágzás, alkalmas minden fajta erkélynövényre.

1 291 Ft 

ÁFA nélkül

1 640 Ft 

ÁFA-val

Folyékony szerves-ásványi trágya gyógynövényekre és aromás növényekre, gyors tápanyagellátás, jobb ásványi anyag bevitel, jobb növekedés, jellegzetes aroma.

1 307 Ft 

ÁFA nélkül

1 660 Ft 

ÁFA-val

Műtrágya 166 l oldatra, alkalmas a paradicsom, paprika és chilli egészséges fejlődésére függetlenül a fajtájától, javítja a kezdeti és a termesztési fejlődést és a védekezésképességet, felgyorsítja a regenerációt hőingadozások, betegséget és kártevők után

1 465 Ft 

ÁFA nélkül

1 860 Ft 

ÁFA-val

A műtrágya alkalmas 166 l oldal készítésére, megerősíti a muskátlit, petúniát, begóniát, fuksziát, stb., befolyásolja a virágok képződését és színét, javítja a védekezőképességet, felgyorsítja regenerációt hőingadozás, betegségek és kártevők után.

1 457 Ft 

ÁFA nélkül

1 850 Ft 

ÁFA-val

A trágya alkalmas 66 l speciális oldatra, megerősíti a gyenge orchideákat és broméliákat, befolyásolja a virágok színét, javítja a védekezőképességet, gyorsítja a növények újraképződését a hőmérséklet, betegségek és kártevők okozta károsodás után.

1 173 Ft 

ÁFA nélkül

1 490 Ft 

ÁFA-val

4kg műtrágya granulátum fű táplálására és fellazítására, megkülönbözteti a gyepet a gyomtól, 2 szelektív gyomirtót és zeolitot tartalmaz, megerősíti a gyökereket és gazdagítja a humuszréteget, felgyorsítja az újraképződést hőmérséklet ingadozások után.

6 598 Ft 

ÁFA nélkül

8 380 Ft 

ÁFA-val

Nitrogénes mész magas nitrogén tartalommal rendelkezik a zöld tömeg és a kalcium növelésére, amely csökkenti a föld savasságát, a föld fertőtlenítése, a kórokozók, a kártevők és a gyommagok elpusztítása, a káposztafélék gyökérgolyva megakadályozása, 3 kg.

3 850 Ft 

ÁFA nélkül

4 890 Ft 

ÁFA-val

Nitrogénes mész magas nitrogén tartalommal rendelkezik a zöld tömeg és a kalcium növelésére, amely csökkenti a föld savasságát, a föld fertőtlenítése, a kórokozók, a kártevők és a gyommagok elpusztítása, a káposztafélék gyökérgolyva megakadályozása, 1 kg.

1 402 Ft 

ÁFA nélkül

1 780 Ft 

ÁFA-val

A műtrágya őszi használatra alkalmas, magas kálium, magnézium és kén tartalom, a növények ellenállóbbak a kifagyásnak, a gyümölcsérés elősegítése, alacsony fogyasztás - koncentrált tápanyagok, 1 használat elég szeptember felétől október végéig.

3 717 Ft 

ÁFA nélkül

4 720 Ft 

ÁFA-val

Tömörített műtrágya általános használatra, alkalmas alaptrágyázásra vetés előtt és trágyázásra termesztés alatt, klórmentes, tápanyagok ideális aránya, szagtalan, pormentes, megelőzi a tűlevelek barnulását és a levelek sárgulását, 10 kg.

6 520 Ft 

ÁFA nélkül

8 280 Ft 

ÁFA-val

Tömörített műtrágya univerzális használatra, megfelel vetés előtti alaptrágyázásra és termesztés alatti trágyázásra, klórmentes, ideális tápanyag arány, szagtalan, portalan, tűlevelet barnulása és levelek sárgulása megelőzésére, 1 kg.

787 Ft 

ÁFA nélkül

1 000 Ft 

ÁFA-val

Tömörített műtrágya univerzális használatra, megfelel vetés előtti alaptrágyázásra és termesztés alatti trágyázásra, klórmentes, ideális tápanyag arány, szagtalan, portalan, tűlevelet barnulása és levelek sárgulása megelőzésére, 10 kg.

6 118 Ft 

ÁFA nélkül

7 770 Ft 

ÁFA-val