0
Az Ön kosara üres

06 - 1 - 700 8706

Hé - Pé: 8:30 - 16:30

Minden kategória
  • Kategóriák 
  • Gyártók 
Szűrők

Ár  Ft

Ft
Ft

ElérhetőségBolt 

Paraméter szűrő 

 

Műtrágya

Műtrágya

Válasszon minőségi műtrágyát az évszaknak megfelelően. Elérhető áron, nagy választékban rendeljen műtrágyát gyepre, virágokra, zöldségekre vagy a gyümölcsfákra. Örömmel segítünk kiválasztani a legmegfélőbbet.

Állapot 

Részletes keresés 

Rendezés
30 termék
2 oldal 
 

Elemek oldalanként :

 
 

Ez a trágya baromfi alomból készült, melasz hozzáadásával. Nem tartalmaz csírázó gyomok magjait. Minden szükséges tápanyagot tartalmaz, beleértve a nyomelemeket is. A tápanyagok fokozatosan szabadulnak fel, korlátozva ezzel a kimosódást.

1 252 Ft 

ÁFA nélkül

1 590 Ft 

ÁFA-val

A huminsav és a fulvinsav a Vitality Komplex fontos alkotóeleme. Csökkentik a talaj fáradtságát és kimerülését, feltételeket teremtenek a humusz képződéséhez, így elérhetővé teszik a növények számára a tápanyagokat.

1 173 Ft 

ÁFA nélkül

1 490 Ft 

ÁFA-val

A 3 kg-os Agro igazi lótrágya szerves trágya. Magas alomtartalma van. A trágyát főként alaptrágyázásra használják szerves anyagokat (burgonya, cékla, karfiol, káposzta és más keresztesvirágú zöldségek) igénylő növények ültetése előtt.

1 520 Ft 

ÁFA nélkül

1 930 Ft 

ÁFA-val

Az Agro Mech-Stop műtrágya termék a moha megölésére szolgál, termékenyítő hatással. 6% nitrogénből és 2% vasból áll. Főleg kora tavasszal a moha elpusztítására használják. A csomag 3 kg-ot tartalmaz.

1 307 Ft 

ÁFA nélkül

1 660 Ft 

ÁFA-val

Folyékony szerves-ásványi trágya hagymára és fokhagymára, gyors tápanyagellátás, jobb ásványi anyag bevitel, gazdag termés, alkalmas minden fajta hagymára, fokhagymára, póréhagymára, metélőhagymára és hagymás dísznövényekre (tulipán, kardvirág).

1 307 Ft 

ÁFA nélkül

1 660 Ft 

ÁFA-val

Folyékony szerves-ásványi trágya muskátlira, gyors tápanyagellátás, jobb ásványi anyag bevitel, gazdag növekedés és virágzás, alkalmas minden fajta erkélynövényre.

1 307 Ft 

ÁFA nélkül

1 660 Ft 

ÁFA-val

Folyékony szerves-ásványi trágya gyógynövényekre és aromás növényekre, gyors tápanyagellátás, jobb ásványi anyag bevitel, jobb növekedés, jellegzetes aroma.

1 307 Ft 

ÁFA nélkül

1 660 Ft 

ÁFA-val

Folyékony szerves-ásványi trágya paradicsomra, paprikára és uborkára, gyors tápanyagellátás, jobb ásványi anyag bevitel, gazdag termés és több virág.

1 252 Ft 

ÁFA nélkül

1 590 Ft 

ÁFA-val

Folyékony szerves-ásványi trágya áfonyára, vörös áfonyára és más savkedvelő növényekre, gyors tápanyagellátás, jobb ásványi anyag bevitel, finomabb és több termés, több virág.

1 307 Ft 

ÁFA nélkül

1 660 Ft 

ÁFA-val

A trágyázó készítmény alkalmas 66 l oldatra, megerősíti a virágzó és nem virágzó szobanövényeket, befolyásolja a virágok képződését és színét, javítja az ellenállóképességet, felgyorsítja a növények regenerációját hőingadozás, betegségek és kártevők után.

1 189 Ft 

ÁFA nélkül

1 510 Ft 

ÁFA-val

Műtrágya 166 l oldatra, alkalmas a paradicsom, paprika és chilli egészséges fejlődésére függetlenül a fajtájától, javítja a kezdeti és a termesztési fejlődést és a védekezésképességet, felgyorsítja a regenerációt hőingadozások, betegséget és kártevők után

1 575 Ft 

ÁFA nélkül

2 000 Ft 

ÁFA-val

A műtrágya alkalmas 166 l oldal készítésére, megerősíti a muskátlit, petúniát, begóniát, fuksziát, stb., befolyásolja a virágok képződését és színét, javítja a védekezőképességet, felgyorsítja regenerációt hőingadozás, betegségek és kártevők után.

1 520 Ft 

ÁFA nélkül

1 930 Ft 

ÁFA-val

A trágya alkalmas 66 l speciális oldatra, megerősíti a gyenge orchideákat és broméliákat, befolyásolja a virágok színét, javítja a védekezőképességet, gyorsítja a növények újraképződését a hőmérséklet, betegségek és kártevők okozta károsodás után.

1 189 Ft 

ÁFA nélkül

1 510 Ft 

ÁFA-val

A Vitality Komplex támogatja a növények növekedését, fokozza a virágképződést a növényeknél és gyümölcsfáknál, ami pozitív hatással van a gyümölcs méretére és ízére, sőt növeli a C-vitamin tartalmát. 15 ml folyadékot 1 l vízben kell feloldani.

1 457 Ft 

ÁFA nélkül

1 850 Ft 

ÁFA-val

Nitrogénes mész magas nitrogén tartalommal rendelkezik a zöld tömeg és a kalcium növelésére, amely csökkenti a föld savasságát, a föld fertőtlenítése, a kórokozók, a kártevők és a gyommagok elpusztítása, a káposztafélék gyökérgolyva megakadályozása, 3 kg.

3 984 Ft 

ÁFA nélkül

5 060 Ft 

ÁFA-val

Nitrogénes mész magas nitrogén tartalommal rendelkezik a zöld tömeg és a kalcium növelésére, amely csökkenti a föld savasságát, a föld fertőtlenítése, a kórokozók, a kártevők és a gyommagok elpusztítása, a káposztafélék gyökérgolyva megakadályozása, 1 kg.

1 441 Ft 

ÁFA nélkül

1 830 Ft 

ÁFA-val

A műtrágya őszi használatra alkalmas, magas kálium, magnézium és kén tartalom, a növények ellenállóbbak a kifagyásnak, a gyümölcsérés elősegítése, alacsony fogyasztás - koncentrált tápanyagok, 1 használat elég szeptember felétől október végéig.

3 717 Ft 

ÁFA nélkül

4 720 Ft 

ÁFA-val

Tömörített műtrágya általános használatra, alkalmas alaptrágyázásra vetés előtt és trágyázásra termesztés alatt, klórmentes, tápanyagok ideális aránya, szagtalan, pormentes, megelőzi a tűlevelek barnulását és a levelek sárgulását, 10 kg.

6 535 Ft 

ÁFA nélkül

8 300 Ft 

ÁFA-val