0
Az Ön kosara üres

06 - 1 - 700 8706

Hé - Pé: 8:30 - 16:30

Minden kategória
  • Kategóriák 
  • Gyártók 
Szűrők

Ár  Ft

Ft
Ft

ElérhetőségBolt 

Paraméter szűrő 

 

Kerti nyugágy

Kerti nyugágy

Helyezze magát kényelembe, a kerti nyugágyak erre voltak kitalálva. Szívesen segítünk kiválasztani a minőségi kerti nyugágyak valamelyikét, amelyek állítható fejtámlával és lábtartóval vannak ellátva vagy kerekekkel az egyszerű áthelyezéshez. Az ePenta-n olcsón vásárolhatja meg a legkelendőbb kerti nyugágyakat.

Állapot 

Részletes keresés 

Rendezés
8 termékek
1 oldal 
 

Elemek oldalanként :

 
 

Cappiccino színű rattan hatású műanyag napozóágy, mely kényelmes és egyben elegáns megjelenésű. Áramvonalas formája és 4 pozíciós háttámlája kellemelessé teszi a pihenést. Ellenáll az időjárás viszontagságainak és az UV sugárzásnak.

34 400 Ft 

ÁFA nélkül

43 688 Ft 

ÁFA-val

Grafit szürke rattan hatású műanyag napozóágy, mely kényelmes és egyben elegáns megjelenésű. Áramvonalas formája és 4 pozíciós háttámlája kellemelessé teszi a pihenést. Ellenáll az időjárás viszontagságainak és az UV sugárzásnak.

35 600 Ft 

ÁFA nélkül

45 212 Ft 

ÁFA-val

A Keter Pacific whiskey barna rattan hatású műanyag napozóágy, mely kényelmes és egyben elegáns megjelenésű. Áramvonalas formája és 4 pozíciós háttámlája kellemelessé teszi a pihenést. Ellenáll az időjárás viszontagságainak és az UV sugárzásnak.

39 600 Ft 

ÁFA nélkül

50 292 Ft 

ÁFA-val

Sötét barna színű rattan hatású műanyag napozóágy, mely kényelmes és egyben elegáns megjelenésű. Áramvonalas formája és 4 pozíciós háttámlája kellemelessé teszi a pihenést. Ellenáll az időjárás viszontagságainak és az UV sugárzásnak.

34 400 Ft 

ÁFA nélkül

43 688 Ft 

ÁFA-val

A cappuccino színű Allibert Jaipur strand- és kerti nyugágy teherbírása 110 kg, A felület hasonlít a természetes rattanra, de ellentétben ezzel, ellenállóbb a sérülésekkel, nedvességgel vagy UV-sugárzással szemben. Cappuccino szín.

22 800 Ft 

ÁFA nélkül

28 956 Ft 

ÁFA-val

Grafit színű, természetes rattan hatású kerti nyugágy, mely ellenáll az esőnek, a szélnek és az UV sugárzásnak, anélkül, hogy a színe kifakulna. Kis bőrönd alakba összehajtható. Könnyű karbantartás.

22 800 Ft 

ÁFA nélkül

28 956 Ft 

ÁFA-val

A barna színű Allibert Jaipur strand- és kerti nyugágy teherbírása 110 kg, A felület hasonlít a természetes rattanra, de ellentétben ezzel, ellenállóbb a sérülésekkel, nedvességgel vagy UV-sugárzással szemben.

22 800 Ft 

ÁFA nélkül

28 956 Ft 

ÁFA-val

A Keter Pacific grafitszürke rattan hatású műanyag napozóágy, mely kényelmes és egyben elegáns megjelenésű. Áramvonalas formája és 4 pozíciós háttámlája kellemelessé teszi a pihenést. Ellenáll az időjárás viszontagságainak és az UV sugárzásnak.

39 600 Ft 

ÁFA nélkül

50 292 Ft 

ÁFA-val