0
Az Ön kosara üres

06 - 1 - 700 8706

Hé - Pé: 8:30 - 16:30

Minden kategória
  • Kategóriák 
  • Gyártók 
Szűrők

Ár  Ft

Ft
Ft

ElérhetőségBolt 

Paraméter szűrő 

 

Önfelfújó kempingmatracok

Önfelfújó kempingmatracok

A jó alvás minden nagy expedíció alapja, élvezze az igazi pihenést a kényelmes kempingmatracon, hogy feltöltődjön energiával a következő kalandra. Az önfelfújó kempingmatracok, amelyek készleten vannak kiváló áron, praktikusak, könnyűek és egyedül felfújódnak, tehát a természetben történő alvásra való készülődés közben nem kell semmivel foglalkoznia.

Állapot 

Részletes keresés 

Rendezés
5 termék
1 oldal 
 

Elemek oldalanként :

 
 

Önfelfújó kempingmatrac párnával. Magas porozitású hab poliészter szövetbe laminálva. Kényelmes szerkezet és kiváló szigetelési tulajdonságok. Ellenáll az UV sugárzásnak, szélnek és a mikroorganizmusoknak. Ezüst.

7 456 Ft 

ÁFA nélkül

9 469 Ft 

ÁFA-val

Önfelfújó kempingmatrac párnával. Magas porozitású hab poliészter szövetbe laminálva. Kényelmes szerkezet és kiváló szigetelési tulajdonságok. Ellenáll az UV sugárzásnak, szélnek és a mikroorganizmusoknak. Piros kilt.

10 716 Ft 

ÁFA nélkül

13 609 Ft 

ÁFA-val

Önfelfújó kempingmatrac párnával. Magas porozitású hab poliészter szövetbe laminálva. Kényelmes szerkezet és kiváló szigetelési tulajdonságok. Ellenáll az UV sugárzásnak, szélnek és a mikroorganizmusoknak. Woodland álcázás.

6 900 Ft 

ÁFA nélkül

8 763 Ft 

ÁFA-val

Önfelfújó kempingmatrac párnával magas porozitású habbal poliészter szövetbe laminálva. Kényelmes szerkezet és kiváló szigetelési tulajdonságok. Ellenáll az UV sugárzásnak, szélnek és a mikroorganizmusoknak. Kék-szürke.

10 136 Ft 

ÁFA nélkül

12 873 Ft 

ÁFA-val

Önfelfújó kempingmatrac párnával magas porozitású habbal poliészter szövetbe laminálva. Kényelmes szerkezet és kiváló szigetelési tulajdonságok. Ellenáll az UV sugárzásnak, szélnek és a mikroorganizmusoknak. Kék.

6 640 Ft 

ÁFA nélkül

8 433 Ft 

ÁFA-val