0
Az Ön kosara üres

06 - 1 - 700 8706

Hé - Pé: 8:30 - 16:30

Minden kategória
  • Kategóriák 
  • Gyártók 
Szűrők

Ár  Ft

Ft
Ft

ElérhetőségBolt 

Paraméter szűrő 

 

Grillek és tűzterek

Grillek és tűzterek

Enni kell, de hogy jusson a szabadtéri expedíció alatt valami rendeshez, nem csak kekszekhez? Vigyen magával praktikus hordozható tűzteret vagy grillt. A meleg ebédet vagy vacsorát a kempingben, a szabad természetben, nyaralóban vagy a víznél is elkészítheti. A megfelelő hordozható grill vagy tűztér választásával szívesen segítünk.

Állapot 

Részletes keresés 

Rendezés
3 termék
1 oldal 
 

Elemek oldalanként :

 
 

KEG asztali grill, kétréteges szerkezet rozsdamentes acélból sötét porszórással. A ventilátor 4 AA elemmel működik vagy micro USB csatlakozással. Folyamatos szabályzás a forgatható gombbal az elülső oldalon. Öntöttvas rostély. Praktikus táska. Fekete.

23 142 Ft 

ÁFA nélkül

29 390 Ft 

ÁFA-val

Többfunkciós PISA grill 3in1 hőmérővel. Grill, vízfürdő és füstölő egyben. Két edény a szénre és a vízre. Szabályozható szellőzés. Ajtó a szén feltöltésére vagy az ételek ellenőrzésére. Krómozott acél, fekete szín.

19 992 Ft 

ÁFA nélkül

25 390 Ft 

ÁFA-val

Cattara Stromboli hordozható tűztér. Robusztus szerkezet 2 mm-es minőségi acélból. Kerek állvány a stabilitás biztosítására, amely hamutartóként is szolgál. Magas hőmérsékleti ellenállás. Tűztér átmérője 45 cm, grillező magasság 50 cm. Fekete.

13 457 Ft 

ÁFA nélkül

17 090 Ft 

ÁFA-val