0
Az Ön kosara üres

06 - 1 - 700 8706

Hé - Pé: 8:30 - 16:30

Minden kategória
  • Kategóriák 
  • Gyártók 
Szűrők

Gyümölcsprések

Ár  Ft

Ft
Ft

ElérhetőségBolt 

Paraméter szűrő 

 

Gyümölcsprések

Gyümölcsprések

A gyümölcsprések egyre keresettebbek és népszerűbbek a konyhában. A gyümölcs- és zöldségfélék kifacsarásával egészséges dzsúszt kap tele vitaminnal. A gyümölcs- és zöldséglevek erősítik az immunrendszert, támogatják az egészséget és segítenek a fogyásban. A gyümölcspréseink funkciója azonban nem merül ki csak a préselésben. A G21 présekhez tartozó kiegészítőkkel húst darálhat, dió vagy mandulavajat készíthet, vagy ízletes fagyit készíthet. Kínálatunkban horizontális és vertikális gyümölcsprés található. A mi préseinkkel mind a gyümölcsből mind a zöldségből maximális levet facsarhat ki. A könnyebb választás érdekében összeállítottunk egy összegzést a gyümölcsprésekről.

Következő alkategóriák Gyümölcsprések

Állapot 

Részletes keresés 

Rendezés
3 termék
1 oldal 
 

Elemek oldalanként :

 
 

A forradalmian új csavaros gyümölcsprés G21 Chamberi speciális Optimal Seal technológiával a gyümölcsök és zöldségek tökéletes kifacsarásához. Egyedülálló módszerének köszönhetően a lehető legtöbb levet tudja előállítani.

53 142 Ft 

ÁFA nélkül

67 490 Ft 

ÁFA-val

A G21 Gracioso gyümölcsprés egy multifunkciós szuperhős, mellyel mindig friss és egészséges gyümölcs- és zöldségleveket készíthet az egész családnak. Készítse el saját receptjén otthon ezzel a kiváló segítőtárssal.

79 449 Ft 

ÁFA nélkül

100 900 Ft 

ÁFA-val

Az egészséges és aktív élet érdekében mindenképpen ajánljuk az új segítőt, a G21 Active citrus facsarót. A citrusfélék számára alkalmas szinte azonnal elkészíti a gyümölcslevet, amely nagyon friss és vitaminokban gazdag.

17 157 Ft 

ÁFA nélkül

21 790 Ft 

ÁFA-val