0
Az Ön kosara üres

06 - 1 - 700 8706

Hé - Pé: 8:30 - 16:30

Minden kategória
  • Kategóriák 
  • Gyártók 
Szűrők

Játékbaba

Ár  Ft

Ft
Ft

ElérhetőségBolt 

Paraméter szűrő 

 

Játékbaba

Játékbaba

Kicsik, aranyosak és mosolygósak. Kik? Hiszen a játékbabák, amelyeket megtalál a kínálatunkban. Fiú és lány vagy iker játékbabák - a gyerekek szeretnek játékbabákkal játszani és gyerekkori babáikat sosem felejtik el. A kínálatunkban lévő babák örömet szereznek születésnapon, a karácsonyfa alatt, vagy csak úgy. Mert a játékbabák a legkedveltebb gyerekjátékok.

Következő alkategóriák Játékbaba

Állapot 

Részletes keresés 

Rendezés
7 termék
1 oldal 
 

Elemek oldalanként :

 
 

Aranyos Poppy baba hosszú vörös hajjal, kellemes rózsaszín szvetterben és virágos ruhába öltözve. Puhácska és kellemes a fogása. Megbízható és ártalmatlan anyag. Egyedi rongybaba ölelgetésre és játszásra a legkisebb kislányoknak.

3 984 Ft 

ÁFA nélkül

5 060 Ft 

ÁFA-val

34 cm-es rongybaba a Bigjigs Toys Dolls termékcsaládjából. A baba puhácska és kellemes a fogása. Megfelel a játékbiztonságra vonatkozó jogi előírásnak. Megbízható és ártalmatlan anyag, veszélyes ftalátok nélkül. Kék és rózsaszín szín.

5 315 Ft 

ÁFA nélkül

6 750 Ft 

ÁFA-val

28 cm-es rongybaba a Bigjigs Toys Dolls termékcsaládból. A baba puhácska és kellemes a fogása. Megfelel a játékbiztonságra vonatkozó jogi szabályoknak. Megbízható és ártalmatlan anyag veszélyes ftalátok nélkül. Sokszínű.

3 984 Ft 

ÁFA nélkül

5 060 Ft 

ÁFA-val

28 cm-es rongybaba a Bigjigs Toys Dolls termékcsaládjából. A baba puhácska és kellemes a fogása. Megfelel a játékbiztonságra vonatkozó jogi előírásnak. Megbízható és ártalmatlan anyag, veszélyes ftalátok nélkül. Sokszínű.

4 063 Ft 

ÁFA nélkül

5 160 Ft 

ÁFA-val

34 cm-es rongybaba a Bigjigs Toys Dolls termékcsaládból. A baba puhácska és kellemes a fogása. Megfelel a játékbiztonságra vonatkozó jogi szabályoknak. Megbízható és ártalmatlan anyag veszélyes ftalátok nélkül.

5 268 Ft 

ÁFA nélkül

6 690 Ft 

ÁFA-val

Az Abby baba a G21 márkától egy gyönyörű tipegő, aranyos rózsaszín ruhában, amelynek nem tud ellenállni egy kislány sem. A babának gyönyörű szemei vannak, valóságos tekintettel. Az egész teste minőségi, biztonságos és erős gumiból készül.

2 654 Ft 

ÁFA nélkül

3 370 Ft 

ÁFA-val

A Claire baba a G21 márkától egy gyönyörű tipegő, aranyos rózsaszín ruhában, amelynek nem tud ellenállni egy kislány sem. A babának gyönyörű szemei vannak, valóságos tekintettel. Az egész teste minőségi, biztonságos és erős gumiból készül.

1 717 Ft 

ÁFA nélkül

2 180 Ft 

ÁFA-val