0
Az Ön kosara üres

06 - 1 - 700 8706

Hé - Pé: 8:30 - 16:30

Minden kategória
  • Kategóriák 
  • Gyártók 
Szűrők

Játékbaba

Ár  Ft

Ft
Ft

Elérhetőség



Bolt 

Paraméter szűrő 

 

Játékbaba

Játékbaba

Kicsik, aranyosak és mosolygósak. Kik? Hiszen a játékbabák, amelyeket megtalál a kínálatunkban. Fiú és lány vagy iker játékbabák - a gyerekek szeretnek játékbabákkal játszani és gyerekkori babáikat sosem felejtik el. A kínálatunkban lévő babák örömet szereznek születésnapon, a karácsonyfa alatt, vagy csak úgy. Mert a játékbabák a legkedveltebb gyerekjátékok.

Következő alkategóriák Játékbaba

Állapot 

Részletes keresés 

Rendezés
5 termék
1 oldal 
 

Elemek oldalanként :

 
 

Aranyos Poppy baba hosszú vörös hajjal, kellemes rózsaszín szvetterben és virágos ruhába öltözve. Puhácska és kellemes a fogása. Megbízható és ártalmatlan anyag. Egyedi rongybaba ölelgetésre és játszásra a legkisebb kislányoknak.

4 118 Ft 

ÁFA nélkül

5 230 Ft 

ÁFA-val

34 cm-es rongybaba a Bigjigs Toys Dolls termékcsaládjából. A baba puhácska és kellemes a fogása. Megfelel a játékbiztonságra vonatkozó jogi előírásnak. Megbízható és ártalmatlan anyag, veszélyes ftalátok nélkül. Kék és rózsaszín szín.

5 449 Ft 

ÁFA nélkül

6 920 Ft 

ÁFA-val

28 cm-es rongybaba a Bigjigs Toys Dolls termékcsaládból. A baba puhácska és kellemes a fogása. Megfelel a játékbiztonságra vonatkozó jogi szabályoknak. Megbízható és ártalmatlan anyag veszélyes ftalátok nélkül. Sokszínű.

4 118 Ft 

ÁFA nélkül

5 230 Ft 

ÁFA-val

28 cm-es rongybaba a Bigjigs Toys Dolls termékcsaládjából. A baba puhácska és kellemes a fogása. Megfelel a játékbiztonságra vonatkozó jogi előírásnak. Megbízható és ártalmatlan anyag, veszélyes ftalátok nélkül. Sokszínű.

4 118 Ft 

ÁFA nélkül

5 230 Ft 

ÁFA-val

34 cm-es rongybaba a Bigjigs Toys Dolls termékcsaládból. A baba puhácska és kellemes a fogása. Megfelel a játékbiztonságra vonatkozó jogi szabályoknak. Megbízható és ártalmatlan anyag veszélyes ftalátok nélkül.

5 449 Ft 

ÁFA nélkül

6 920 Ft 

ÁFA-val