0
Az Ön kosara üres

06 - 1 - 700 8706

Hé - Pé: 8:30 - 16:30

Minden kategória
  • Kategóriák 
  • Gyártók 
 

A termék már kifutott

Amennyiben érdeklődni szeretne a termékről, e-mailben lépjen kapcsolatba a termékmenedzserrel:Nicola Bodnárová

Blender G21 Smart smoothie, Vitality graphite black - kiállított darab

Kicsomagolt

 
Rýchlosť nožov až 482 km/hod., výkon 1 680 W a inteligentné ovládanie s digitálnym displejom, ktorý hlavne v komerčných prevádzkach a reštauráciách ohromne šetrí čas. Pozrite sa aj na jeho ďalšie prednosti. Tovar bol vystavený.
 
Gyártó
G21
Kód 
60081272
Cikkszám 
SM-1680NGGB
A termék leírása 

A termék leírása 

A készülék egy kiállított darab, teljesen működőképes. A csomag nem tartalmaz spatulát és késkulcsot.

Teljesítmény. Megbízhatóság. Tökéletes kialakítás. Intelligens vezérlés. Könnyű kezelhetőség. Korlátlan lehetőségek. 4 év garancia. Megtalálja a G21 Smart Smoothie Vitality többfunkciós mixer összes nagyszerű tulajdonságát.

Az önállóan működő turmixgép már nem fikció

Rengeteg időt takaríthat meg, ha megvásárolja ezt a továbbfejlesztett modellt. A függetlenség nagy előnye. Elég, ha csak megnyomja a gombot és a többit a turmixgép elvégzi. A sebesség és a keverési idő beállítása. Mit fog tenni, ha vége? Leáll. Nem kell a programválasztáson gondolkodni, nem kell mellette állni és várni, nem a végét kell nézni. Itthon is megvásárolhatja, de teljesítményének és függetlenségének köszönhetően az igazi király főként éttermekben, bárokban, friss italokkal. Spórolja meg a mosolyát a vendégeknek és hagyja hagy dolgozzon Ön helyett a mixer.

A teljesítmény tapsot érdemel

Új eszközt szeretne vásárolni a paraméterek alapján? Akkor a G21 Smart Smoothie Vitality turmixgép egyértelmű győztes. 1680 W és 32 000 fordulat / perc magyarázza, miért olyan népszerű nemcsak otthonokban, hanem az éttermekben és bárokban is. Semmi sem állítja meg, semmi nem lassítja le.

Megbízhatóság garanciával

Tény? Igen. Az egyik legnépszerűbb termékünk megbízhatóságával annyira bízunk benne, hogy kiterjesztett garanciát kínálunk a termékért. Az ügyfelekkel kapcsolatot a bizalomra építjük azzal, hogy minőségi termékeket gyártunk. Ezért a kétéves garancia mellett még plusz két évet kínálunk a készülék testéhez. A G21 Smart Smoothie Vitality megvásárlásával összesen négy gondoskodást kap.

Tökéletes kialakítás

Egészségbarát anyag. Edzett és tartós 2,5 l -es műanyag tartály. Kések, speciális szögben köszörülve. Hangszigetelt konstrukció. Javított csapágyműködés. Világos és érthető kijelző. Az impulzus gomb átgondolt elhelyezése. Ergonomikus fogantyú és az átgondoltan kialakított alj, a nyersanyagok jobb keverése érdekében. Tölcsér a nyakban a kényelmes öntéshez. Okosság, erő és tökéletesség egy vonzó csomagban.

Intelligens keverés intelligens vezérlés

Válassza a zöldségek, levesek, mártások, turmixok, diófélék vagy szójatej egyik fő programját. Igen, valódi szójatej valódi szójababból. Forró leves vagy finom vadas. Igen, a G21 Smart Smoothie Vitality turmixgép egyetlen gombnyomással elkészíti az Ön számára, amit szeretne. Minden programnál a keverés előtt beállíthatja az időt vagy növelheti a teljesítményt a Pulse gombbal.

Könnyű kezelés, gyors tisztítás

Egy kattintással elhelyezi a tartályt, behelyezi a hozzávalókat és elkezdi keverni. Legyen szó zúzásról, aprításról, dagasztásztásról vagy keverésről – bármit el tud készíteni programtól és a kívánt ételtől függően. Ha elkészült a programmal, akkor egyszerűen kikapcsol. A mixer tisztántartása? Töltse fel a tartályt vízzel, és nyomja meg néhány másodpercig a Pulse gombot. Ezután csak öblítse le, szárítsa meg tiszta ruhával, és kész is :-)

Főzés klasszikus vagy RAW kísérletezés

Ma az egyik, holnap a másik. Készítsen ínycsiklandó nyári italokat a barátoknak, vagy egészséges kenőket a gyerekeknek uzsonnára. Ünnepelje meg születésnapját egy nagyszerű RAW tortával, és hívjon másokat is. A kedvenc sorozatához raktározzon be fagylaltból, vagy dolgozza fel a nyári gyümölcsöket finom lekvárrá. Az utazásokhoz készítsen egy üveg turmixot, vagy erősítse immunrendszerét zellerléve, vagy tegye kellemesebbé a napot egy illatos sziruppal, amit palacsintára is tehet. Jó étvágyat :)

Hosszabbított garancia 2 + 2 év

A termék minőségére 4 év garanciát vállalunk. A szokásos 2 éves jótállási időszakra a http://g21-warranty.com címen regisztrálva további 2 évre meghosszabbíthatja a garanciát. Használja ezt az opciót, és vásárlás után regisztráljon. A 2 + 2 év kiterjesztett garancia kifizetődő!

Specifikációk

  • Színváltozat: grafit fekete
  • Rpm / perc: 10 000 - 32 000
  • Térfogat: 2,5 l
  • Az edény ellenállása: -40 ° C és 120 ° C
  • Tartály anyaga: Tritán -kopoliészter
  • Teljesítmény: 1680 W
  • Túlmelegedés elleni biztosíték
  • BPA -mentes (biszfenol használata nélkül - káros szénhidrogén)
  • Súly: 5 kg
  • Méretek (szélesség x mélység x magasság): 23 x 23 x 57 cm
  • Bővített garancia 2 + 2 év

Csomag tartalma

  1. Blender G21 Smart Smoothie Vitality Graphite
  2. Betolókar
  3. Fedél tölcsérrel

Paraméterek

Paraméterek

Fordulatszám (1/min)
10 000 - 32 000
Szín
Fekete
Súly (kg)
5
Kijelző
Igen
Méretek sz x ma x mé (cm)
23 x 57 x 23
Turmixgép, őrlő, robotgép
Asztali mixerek
Teljesítmény (W)
1680, 1501 - 2000 W
BPA free
Igen
Meghosszabbított garancia
2 + 2 év
Túlmelegedés elleni védelem
Igen
Tartály anyaga
Tritan Copolyester
Teljesítmény (W)
1680, 1501 - 2000 W
Tartály űrtartalma (l)
2,5
Hangszigetelő fedél
Nem
Tartály ellenállósága (°C)
-40°C - 120°C
Turmixgép típus
Asztali

Kiegészítők