0
Az Ön kosara üres

06 - 1 - 700 8706

Hé - Pé: 8:30 - 16:30

Minden kategória
  • Kategóriák 
  • Gyártók 
Szűrők

Ár  Ft

Ft
Ft

ElérhetőségBolt 

Paraméter szűrő 

 

Faszenes grillek

Faszenes grillek

Szerezzen be egy igazi grillt, 32 000 Ft-al hozzájárulunk a vásárlásához! A kedvezményt a kiválaszott grilleknél ajándékként találja meg, a kosárban magától levonódik.

 

A hagyományos grillezés kedvelői közé tartozik? Az egyik legkeresettebb kerti grill az ún. "mozdony" típusú, amely füstölővel is rendelkezik. Bár a modern technika korában úgy tűnhet, hogy a faszenes grillek már rég lejártak, ennek éppen az ellenkezője az igaz. Az igazi füstölt aromát, csak a faszenes grillek használatával lehet elérni. A G21 BBQ Big vagy a G21 BBQ Colorado népszerű grilljei örömet szereznek a grillparti minden vendégének. Ha egy kis kerek grillre vágyik, akkor mindenképpen értékelni fogja a G21 BBQ Ring grillt okos megoldásokkal. Kínáltunkban szintén megtalálja a nagyméretű füstölővel rendelkező G21 BBQ Kansas grillt és a legnagyobb grillezőnket két különálló felülettel, füstölővel a G21 BBQ Kentuckyt. Örömmel segítünk a kerti grill kiválasztásában.

Állapot 

Részletes keresés 

Rendezés
5 termékek
1 oldal 
 

Elemek oldalanként :

 
 

Megbízható grill két sütővel magasság szabályozással, beépített hőmérővel, tároló felülettel és kerekekkel.

103 988 Ft 

ÁFA nélkül

132 065 Ft 

ÁFA-val

Kerti grill füstölővel, öntöttvas grill ráccsall, fekete tűzálló bevonattal. Intelligens légszabályozó rendszerrel, beépített hőmérővel, valamint kerekek a könnyű mozgatás érdekében.

130 016 Ft 

ÁFA nélkül

165 120 Ft 

ÁFA-val

Ingyenes szállítás

4 év garancia

Ajándék 

 

Kerti grill füstölővel tömör fémlemezből készült, fekete tűzálló bevonattal kezelve. Intelligens légszabályozó rendszerrel, beépített hőmérővel a grill fedelében és a füstházban, valamint kerekekkel a könnyű mozgatás érdekében.

130 020 Ft 

ÁFA nélkül

165 125 Ft 

ÁFA-val

Ingyenes szállítás

4 év garancia

Ajándék 

 

Két grill felülettel és füstházzal ellátott grill acéllemezből készült, fekete tűzálló bevonattal. Intelligens légszabályozó rendszerrel, beépített hőmérőkkel rendelkezik, valamint kerekek a könnyű mozgatás érdekében.

260 168 Ft 

ÁFA nélkül

330 413 Ft 

ÁFA-val

Ingyenes szállítás

4 év garancia

Ajándék 

 

A G21 BBQ big grill füstölővel, 2 kamárval és grillező felülettel. Acéllemezből készült, fekete tűzálló festékkel bevonva. Inteligens légáramoltatás és praktikus hőmérő a készlet része.

71 448 Ft 

ÁFA nélkül

90 739 Ft 

ÁFA-val

Ingyenes szállítás

4 év garancia

Ajándék